Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι «Daddy Cool» και έχει τις ωραιότερες φωτογραφίες με τους γιους του

Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι «Daddy Cool» και έχει τις ωραιότερες φωτογραφίες με τους γιους του

Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ένας από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες της εγχώριας showbiz. To φωτογραφικό άλμπουμ με τους γιους του και η αποκάλυψη της Anita Brand για την ανατροφή των παιδιών.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του, Anita Brand συγκαταλέγονται στα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην εγχώρια showbiz, με το love story τους να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Ο διάσημος φωτογράφος και η γνωστή make up artist έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με τον 2,5 ετών γιο τους Χρήστο και τον 7μηνών Χριστόπουλο junior να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι και οι γιοι τους κατοικούν μόνιμα στο Γκάζι, σε ένα πανέμορφο loft που έχουν διακοσμήσει με πολύ γούστο, αγάπη και μεράκι. Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο φωτογράφος και πρώην κριτής του «My Style Rocks» αποκάλυψε πως θεωρεί το σπίτι του τον ομορφότερο χώρο σε όλο τον κόσμο.

Το industrial loft της Ανίτας Μπραντ δεν ήταν ποτέ πιο φωτεινό - Πώς κράτησε κρυφή τη 2η εγκυμοσύνη

Η νέα φωτογραφία του Χάρη Χριστόπουλου με τους γιους του και η αποκάλυψη της Anita Brand

Πριν λίγες ώρες η Anita Brand έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, όπου μοιράζεται συχνά σκέψεις και προβληματισμούς με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή make up artist πόσταρε μια φωτογραφία από τη βόλτα του Χάρη Χριστόπουλου με τους γιους τους και στη λεζάντα εξήγησε με ειλικρίνεια τον ρόλο που έχει ο φωτογράφος στην ανατροφή τους.

https://www.instagram.com/p/CyU7IN_NDuU/

«Κάθε φορά όταν με ρωτάει κάποιος αν βοηθάει ο Χάρης με τα παιδιά η απάντηση μου πάντα είναι όχι!🤔 Και το εννοώ ότι δεν βοηθάει! Δεν βοηθάει, γιατί η ανατροφή των παιδιών μας δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά η υποχρέωση, ο Χάρης ως πατέρας αναλαμβάνει το δικό του μερίδιο που του αναλογεί στην καθημερινότητα το οποίο εγώ δεν το αποκαλώ βοήθεια αλά υποχρέωση προς τα ζουζούνια μας….και εκείνος το κάνει με όλη του την καρδιά💕 Την φωτογραφία αυτή μου την έστειλε από μία συνηθισμένη καθημερινή τους βόλτα στο πάρκο όπου κατάφερε να κοιμίζει και τα δύο μας Χριστοπουλάκια», έγραψε η Anita Brand.

Ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και δεν δίστασε να δακρύσει όταν αναφέρθηκε στα παιδιά του.

https://www.instagram.com/p/Cxh5D6SIs6n/

«Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι τόσο χορτάτος γι’ αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω, στον Θεό, στη ζωή, στη φύση… Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου. Αυτό το θαύμα δεν μπορώ ακόμα να το συλλάβω, γιατί είναι τεράστιο», τόνισε ο καταξιωμένος φωτογράφος.

Τον Μάρτιο ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους με την ευτυχισμένη μαμά να κρατά κρυφή την εγκυμοσύνη της μέχρι τη γέννα καθώς αντιμετώπισε διάφορες δυσκολίες. Την ευχάριστη είδηση είχε κάνει γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day» ενώ λίγο αργότερα ο φωτογράφος εξομολογήθηκε: «Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσουμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ το Θεό, όλα πήγαν τόσο σωστά. Έχουμε τόνους αγάπης να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του γνωστού φωτογράφου με τα παιδιά του.

Πηγή κεντρικής: anabrand