Η Σοφία Αλιμπέρτη στο ταξίδι της στην Κέρκυρα έκανε τις πιο σωστές casual φθινοπωρινές εμφανίσεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σοφία Αλιμπέρτη στο ταξίδι της στην Κέρκυρα έκανε τις πιο σωστές casual φθινοπωρινές εμφανίσεις

Η Σοφία Αλιμπέρτη βρίσκεται στην Κέρκυρα για ολιγοήμερες διακοπές και τα φθινοπωρινά looks της είναι η έμπνευση που έψαχνες. 

Η Σοφία Αλιμπέρτη την τελευταία εβδομάδα, μέχρι να δούμε αν θα συνεχίσει σε κάποιο κανάλι με νέα εκπομπή ή με το «Ζήσε Αλλιώς» που παρουσίαζε πέρσι, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram πως βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στην Κέρκυρα.

Όπως άφησε να εννοηθεί μέσα από την ανάρτησή της με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της μέσα από το αεροπλάνο, επέλεξε να ταξιδέψει στο νησί για να χαλαρώσει ίγο από την πραγματικότητα των τελευταίων ημερών με έναν νέο πόλεμο να έχει ξεσπάσει. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Και επειδή η πραγματικότητα έχει γίνει πολύ εύθραυστη πάμε να ζήσουμε το τώρα».

370131730_297545703131450_3419157178788942667_n.jpg

Οι βόλτες στην Κέρκυρα

Ο καιρός, αν και διανύουμε τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου είναι σε όλη τη χώρα πολύ καλός, και το ίδιο συνέβη και στην Κέρκυρα αυτές τις μέρες που επέλεξε η ηθοποιός και παρουσιάστρια να βρεθεί εκεί. Έτσι, όπως θα δεις κι από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε έκανε βόλτες όχι μόνο στο κέντρο της Κέρκυρας αλλά και στο Ποντικονήσι βλεποντας όλα τα αξιοθέατα, όπως το Aχίλλειον, το φρούριο της Κέρκυρας και το σπίτι του Διονύσιου Σολωμού.

Μάλιστα η ίδια, βλέποντας την αρχιτεκτονική στην πόλη του νησιού έθεσε κι ένα ερώτημα στους followers της σχετικά με το πού θα πίστευαν ότι βρίσκεται αν δεν ήξεραν ότι είναι στην Κέρκυρα, με τους πιο πολλούς να της απαντούν την Ιταλία. Και είναι πολύ λογικό αφού για χρόνια τα Επτάνησα ήταν υπό ιταλική κατοχή.

Τα φθινοπωρινά outfits που επέλεξε

Μιας και ο καιρός όπως προαναφέραμε ήταν καλός η Σοφία Αλιμπέρτη επέλεξε, όπως θα δεις σε αυτό της το ταξίδι να κυκλοφορεί τις πιο πολλές φορές με το τζιν της συνδυασμένο είτε με κάποιο πιο απλό t-shirt, όπως το λευκό που είδαμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, είτε με ένα ελαφρύ μακρυμάνικο πουκάμισο, όπως ήταν το ριγέ που είδαμε να φορά σε μια από τις βόλτες της στο νησί.

Κάτι άλλο που έκανε η ίδια ήταν να βάλει τη λευκή φλοράλ φούστα της με ένα ελαφρύ πλεκτό λιλά μπλουζάκι από πάνω, ώστε να μην κρυώνει σε περίπτωση που κάνει ψύχρα - όπως άλλωστε συνηθίζεται τα απογεύματα του φθινοπώρου.

1697216435137-36836534-369576319_6071184736315358_6139836375831865215_n.jpg

Η Σοφία Αλιμπέρτη γενικά αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στην καθημερινότητά της αγαπάει το πιο casual στυλ στα ρούχα, ενώ όσον αφορά τα μαλλιά της τα αφήνει φυσικά και συνήθως τα έχει πιασμένα ψηλά. Αντίστοιχα επιλέγει είτε να μην βάφεται καθόλου είτε να κάνει ένα ελαφρύ μακιγιάζ.