H Κατερίνα Παπουτσάκη πέρα από το νέο της τατουάζ έκανε κι άλλη μια αλλαγή στην εμφάνισή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Κατερίνα Παπουτσάκη πέρα από το νέο της τατουάζ έκανε κι άλλη μια αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είναι λάτρης μόνο των τατουάζ αλλά και των piercings κι οι αλλαγές στην εμφάνισή της από το καλοκαίρι και μετά είναι εμφανείς.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την παράσταση «Ευαγγελισμός, το Μιούζικαλ» στο οποίο θα πρωταγωνιστεί από τον Νοέμβριο. Παράλληλα, η ίδια τα τελευταία χρόνια ασχολείται πιο συχνά και με το τραγούδι και έχει κυκλοφορήσει ήδη πέντε δικά της τραγούδια. Δεν είναι όμως, μόνο αυτές οι αλλαγές στη ζωή της.

Οι αλλαγές στην εμφάνισή της

Πρόσφατα η ηθοποιός έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τον νέο της τατουάζ - ήδη έχει στο σώμα της πολλά διακριτικά tatoo - ένα μικρό διαστημόπλοιο με αστέρια, το οποίο έκανε μαζί με την καλή της φίλη και συνάδελφο Λήδα Καπνά. Με αυτό τον τρόπο κι όπως έγραψε και στην λεζάντα της ανάρτησής της ήθελαν να δείξουν πως η αγάπη που έχει η μία στην άλλη φτάνει μέχρι το «φεγγάρι και πίσω».

https://www.instagram.com/p/CxnenSXIFDe/

Αυτή δεν ήταν όμως η μόνη αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού. Η Κατερίνα Παπουτσάκη φαίνεται πως αγαπάει πολύ και τα piercings, αφού έχει αρκετές «τρύπες» στα αυτιά, τις οποίες επιλέγει να κοσμεί συνήθως με ασημένια σκουλαρίκια - κρίκους σε διάφορα μεγέθη, αφού αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις πως γενικά προτιμάει αυτή την απόχρωση σε όλα τα κοσμήματα που επιλέγει.

https://www.instagram.com/p/CuKv09rogOl/

Η ίδια, λοιπόν πρόσθεσε άλλο ένα piercing στη «συλλογή» της αλλά αυτή την φορά στη μύτη της, ενισχύοντας τη rock διάθεση του χαρακτήρα της. Κι εκεί η ηθοποιός προτίμησε να βάλει ένα μικρό ασημένιο κρικάκι.

Οι αλλαγές στα μαλλιά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν φοβάται τις αλλαγές γι' αυτό πέρα από τα τατουάζ και τα piercings, θα δεις πως αρκετές φορές έχει επιλέξει να αλλάξει και τα μαλλιά της. Άλλωστε, αυτό πολλές φορές είναι απαραίτητο και για την δουλειά που κάνει λόγω των ρόλων της. Από μακριά καστανά μαλλιά σε κοντό καρέ, με αφέλειες ή χωρίς, η ηθοποιός είναι πάντα το ίδιο εντυπωσιακή.