Αν λατρεύεις τα minimal σχέδια στο manicure η Κατερίνα Παπουτσάκη μάς δείχνει το νέο nail trend

Τα minimal nail arts πάνω στο manicure είναι αρκετά δημοφιλή, γιατί ταιριάζουν τέλεια σε κοντά νύχια.

Μπορεί οι σοκολατί αποχρώσεις και τα cherry-mocha nails, να είναι από τις hot επιλογές στο manicure, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα μικρά και διακριτικά nail arts δεν είναι αρκετά δημοφιλή. Λεπτές, γεωμετρικές γραμμές στολίζουν τα νύχια και δημιουργούν έναν κομψό χαρακτήρα που αναδεικνύει αμέσως τα άκρα. Μπορείς να τα τολμήσεις σε ένα νύχι, αλλά και σε περισσότερα και να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

Το «Bouncy Bob» είναι το hot καρέ που επιστρέφει δυναμικά από τα 90's φέτος το φθινόπωρο

370931596_18377009374065440_5119685738919498231_n.jpg

@katerina_papoutsaki

Τα minimal σχέδια στο manicure, κάνουν τα νύχια να φαίνονται συνεχώς καθαρά και περιποιημένα. Οι ημιδιάφανες βάσεις που έχουν θα σε κάνουν να καθυστερήσεις το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστ σου, αφού το mani σου θα δείχνει όλη την ώρα όμορφο και προσεγμένο. Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και όλοι παρατηρήσαμε το νέο manicure της! Η Κατερίνα επίλεξε να κάνει ένα minimal nail art στην άκρη του νυχιού, το οποίο είχε ένα ανάποδο τρίγωνο.

Χάρισε μία δόση πολυτέλειας στο manicure σου

382822961_18382432951065440_9027051936548718155_n.jpg

@katerina_papoutsaki

Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο αποτελούνταν από δύο χρώματα, το μαύρο και ένα απαλό πορτοκαλί. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, στόλισε όλα τα νύχια της με το συγκεκριμένο nail art, το οποίο ταιριάζει σε κάθε ηλικία και σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Τα minimal σχέδια πάνω στα νύχια είναι αρκετά δημοφιλή γιατί ταιριάζουν τέλεια σε κοντά νύχια. Αν δηλαδή, έχει σπάσει το αγαπημένο σου manicure, μην στεναχωριέσαι καθόλου! Οι λεπτές γραμμές και τα abstract σχέδια θα χαρίσουν μία διακριτική λεπτομέρεια πάνω στα νύχια που θα τα κάνει να ξεχωρίζουν.

https://www.instagram.com/p/CnNWjV_yGBG/

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, είναι μία από τις πιο κομψές και πανέμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία κάθε φορά μαγνητίζει τα βλέμματα με το κομψό στυλ της. Αυτή τη φορά μας χάρισε την πιο όμορφη έμπνευση για το πώς θα αναδείξουμε τα άκρα μας, με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο. Το συγκεκριμένο manicure μπορείς να το κάνεις και μόνη σου. Στην παρακάτω gallery θα δεις τα πιο ωραία minimal nail arts για να πάρεις όλο το inspo που χρειάζεσαι. Ξεκίνα το scroll, κράτα τα απαραίτητα screenshots.