Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου βάζουν βέρα στο δεξί 18 χρόνια μετά: Το σπίτι της ευτυχίας τους

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου βάζουν βέρα στο δεξί 18 χρόνια μετά: Το σπίτι της ευτυχίας τους

Τώρα που ο γιος τους Πέτρος ενηλικιώνεται, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου αποφάσισαν να παντρευτούν. 

Γνωρίστηκαν πριν σχεδόν 18 χρόνια στα πλαίσια μίας παράστασης. Εκείνος έπαιζε ως ηθοποιός και εκείνη συμμετείχε στην ομάδα των χορογράφων. Ο κεραυνοβόλος τους έρωτας οδήγησε στη γέννηση του γιου τους Πέτρου. Και ενώ τόσα χρόνια μιλούν ο ένας για τον άλλον με λόγια θαυμασμού, ήρθε η ώρα και για τον γάμο τους. Ας ρίξουμε μία ματιά σε όσα είπε ο Νίκος Κουρής και στο artistic σπίτι το οποίο στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία με την Έλενα Τοπαλίδου.

Από το ερωτικό χτυποκάρδι στο βέρα στο δεξί

Μόνο τα τελευταία χρόνια, έχουμε ακούσει να μιλάνε δημόσια τόσο ανοιχτά για τη σχέση τους, ο ηθοποιός Νίκος Κουρής και η χορογράφος και εξίσου ηθοποιός (παίζει φέτος στους «Πανθέους» στον ΣΚΑΙ) σύντροφός του και μητέρα του γιου τους Πέτρου.

Φυσικά και τη θαυμάσαμε όταν δήλωσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Στούντιο 4 «Τον θαυμάζω. Είναι μία σχέση έντονη γενικότερα με χτυποκάρδι ερωτικό. Υπάρχουν αντιστάσεις, «τραβήγματα» των χαλιών. Δεν είναι κουραστικό, είναι σαν ωραίο σενάριο, το ζούμε. Ο Νίκος έχει πολύ χιούμορ, γελάω πολύ μαζί του. Ξεφτιλίζει τα πράγματα και ο γιος μας είναι πολύ καλός, δεν μπορεί να σταθεί σε χλωρό κλαρί».

https://www.instagram.com/p/Ci57BAbrQQK/

Το καλοκαίρι μας έδειξε για πρώτη φορά και μία φωτογραφία του γιου τους. Μη παιδεύεσαι. Είναι copy paste του Νίκου Κουρή.

https://www.instagram.com/p/CwahjmMIM2q/

Οικογενειακή πόζα μας χάρισαν και πριν από λίγες ημέρες στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο εκατομμυριούχος» στο Παλλάς, όπου πρωταγωνιστεί ο Νίκος μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

1D8A3797.jpg

Αλλά την μεγάλη αποκάλυψη μας την έκανε όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμη δεν είδες τίποτε». Αφού δήλωσε πως πάντα είναι αγχωμένος όταν οι δικοί του άνθρωποι είναι στην πλατεία του θεάτρου, έριξε τη βόμβα: «Δεν έχουμε παντρευτεί με την Έλενα, αλλά πλησιάζει. Είναι πολύ σημαντικό που θα το κάνουμε τώρα.

Ο ηθοποιός ο οποίος εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλιά του και έκλεινε τα 50 του χρόνια, συμπλήρωσε μιλώντας με θαυμασμό για τη γυναίκα της ζωής του: «Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος που η γνώμη του για εμένα έχει τεράστια σημασία, δηλαδή τη μόνη σημασία. Γιατί ξέρω ότι με αγαπάει, γιατί εμπιστεύομαι πάρα πολύ το γούστο της».

https://www.instagram.com/p/CYZAhe3oanE/

Η υψηλή αισθητική της Έλενας Τοπαλίδου φάνηκε και από την διακόσμηση στο σπίτι τους, όπως θα είδες στη φωτογραφία με το γιο τους στο σαλόνι του σπιτιού τους στο κέντρο της Αθήνας. Artistic μοντέρνο με boho πινελιές.

https://www.instagram.com/p/CuzKuYeomMP/