Ο Νίκος Κουρής μας συστήνει τον ολόιδιο γιο του Πέτρο αλλά το κλικ φανέρωσε & το art deco σπίτι του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Νίκος Κουρής μας συστήνει τον ολόιδιο γιο του Πέτρο αλλά το κλικ φανέρωσε & το art deco σπίτι του

«Πώς μοιάζετε Νίκο!» ήταν το πιο συνηθισμένο σχόλιο των φίλων του Νίκου Κουρή όταν είδαν τη φωτογραφία που τράβηξε η σύζυγός του και μαμά του Πέτρου, Έλενα Τοπαλίδου. 

Η σύζυγος του Έλενα Τοπαλιδου και ο γιος τους Πέτρος, είναι τα δύο πρόσωπα που έχουν καθορίσει σημαντικά τις δύο τελευταίες δεκαετίες τον Νίκο Κουρή εκτός της καλλιτεχνικής του διάστασης. Και είναι η πρώτη φορά που μας έδειξε τον μονάκριβό του, σε μία από τις πιο γλυκιές στιγμές που έχουν αποτυπωθεί μεταξύ μπαμπά και γιου. Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος έκανε το ίδιο σχόλιο.

Η φωτογράφος που έβαλε ψυχή και ο Κουρής junior που είναι ίδιος ο Νίκος

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της η Έλενα Τοπαλίδου είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τον 17χρονο γιο που έχει αποκτήσει με τον Νίκο Κουρή και από τα λόγια της φάνηκε και η ιδιαίτερη προσωπικότητα του Πέτρου: «Έχει συναισθηματικό ταλέντο. Είναι ένα πλάσμα με πολύ μεγάλο δώρο, από ψηλά. Ποτέ του δεν είχε κόμπιασμα για τίποτε. Έχω την αίσθηση ότι θα τα καταφέρει όμορφα στη ζωή του. Μας έλεγε η δασκάλα του στο Δημοτικό: «Καταλαβαίνει πότε δεν είμαι καλά και έρχεται και μου λέει: «Μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε καλά». Έχει ενσυναίσθηση».

Λόγω και των low profile προσωπικοτήτων των γονιών του σε ότι αφορά την οικογενειακή τους ευτυχία, μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει ποτέ το πρόσωπό του.

Και ο Νίκος Κουρής για πρώτη φορά μοιράστηκε μαζί μας στο προφίλ του στο Instagram, ένα κλικ μαζί του, στην πιο τρυφερή στιγμή μεταξύ μπαμπά και γιου. Και από τα σχόλια αρκετών καλλιτεχνών, από τον Γιώργο Νανούρη, τον Ορφέα Αυγουστίδη μέχρι την Άννα Νταλάρα, ένα ήταν το σχόλιο που ακολούθησε: «Νίκο είστε ολόιδιοι». Και είχαν δίκιο.

https://www.instagram.com/p/CuzKuYeomMP/

Η Έλενα Τοπαλίδου με το έξυπνο χιούμορ που την διακρίνει έσπευσε να δηλώσει ότι η επιτυχία της φωτογραφίας, οφείλεται και στη φωτογράφο που έβαλε ψυχή, δηλαδή εκείνη. Φαίνεται άλλωστε η δική της λατρεία στον τρόπο που έχει προσεγγίσει την τρυφερή στιγμή με τους άντρες της ζωής της.

topalidou.jpg

Αν είσαι και εσύ παρατηρητική όπως εμείς, θα παρατήρησες και κάτι ακόμη από τη φωτογραφία. Την υπέροχη βιβλιοθήκη με κλασσικά βιβλία και έργα τέχνης, πίσω από την τραπεζαρία του σπιτιού της οικογένειας. Η art αισθητική και η σοφιστικέ διάθεση δεν είναι μόνο λόγω της ιδιότητας του Νίκου ως ηθοποιός, αλλά και εξαιτίας της τριπλής ιδιότητας της Έλενας, ως ηθοποιού, χορεύτριας και δασκάλας κλασσικού χορού.

Η Σμαράγδα Καρύδη & ο Νίκος Κουρής με το IQ 160 τους νίκησαν ακόμη και το Survivor

https://www.instagram.com/p/CYZAhe3oanE/

Στο επίσημο προφίλ του ηθοποιού έχουμε δει και άλλες γωνιές του σπιτιού του με μοντέρνα στοιχεία να «παντρεύονται» στην διακόσμηση με φως και κλασσικές πινελιές.

https://www.instagram.com/p/CXyOh3Mo6hY/

Ο Νίκος Κουρής για δεύτερη χρονιά θα πρωταγωνιστήσει τηλεοπτικά στο πλευρό της καλής του φίλης Σμαράγδας Καρύδη στο ΙQ 160 στο Star, μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς την πρώτη σεζόν, ενώ μας επιφυλάσσει και μία διαφορετική παράσταση στο θέατρο και συγκεκριμένα στο Παλλάς.

https://www.instagram.com/p/CujadS7IE3O/

Στο έργο του Μπέρναρντ Σω, «Η εκατομμυριούχος» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και με συμπρωταγωνίστρια - έκπληξη την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.