Στο καρουζέλ φωτογραφιών της Χρύσας Μιχαλοπούλου με στίχους από R.E.M, όλοι λάτρεψαν τη φωτό Νο 9

Στο καρουζέλ φωτογραφιών της Χρύσας Μιχαλοπούλου με στίχους από R.E.M, όλοι λάτρεψαν τη φωτό Νο 9
Instagram

«Η 9η φωτό είναι μαγεία», είπαν στη νεαρή ηθοποιό η οποία πριν από έναν χρόνο έγινε μαμά για πρώτη φορά. Φορώντας low waist jeans και top που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά, το στιλ της ηθοποιού είχε vibes από τα 90s. 

«"What's the frequency, Kenneth?" is your Benzedrine, (...) I never understood the frequency, uh-huh», λένε οι στίχοι του εν λόγω αγαπημένου τραγουδιού των R.E.M. Με αυτή τη λεζάντα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου επέλεξε να «ντύσει» το πιο πρόσφατο post της το οποίο και μετρούσε 10 φωτογραφίες με καλλιτεχνική αισθητική από τους δρόμους της πόλης.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου καμάρωσε την αδερφή της Όλγα στην πρεμιέρα της «Ηλέκτρας»

Στο καρουζέλ των 10 φωτογραφιών το οποίο θα δεις παρακάτω, οι followers της ηθοποιού ξεχώρισαν το κοντινό πλάνο στο οποίο ποζάρει η ίδια. Για το beauty πορτρέτο, ένα χρήστης της εφαρμογής, έγραψε χαρακτηριστικά: «Η 9η φώτο είναι μαγείαα ✨✨!!! Ουσιαστικά παρέχεις μια καλλιτεχνική απόχρωση και ομορφιά της Αθήνας !!! ❤️».

https://www.instagram.com/p/CyYPsAitcSI/

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τα πρώτα γενέθλια του γιου της & η αδυναμία στα 3 (ολόιδια) αδέλφια της

chrysamichalopoulou_1697285641_3213387322321506003_673354331.jpg

Στην τρίτη φωτογραφία του post, η ηθοποιός θύμισε «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» με το στιλ της και το iconic τζιν.

chrysamichalopoulou_1697285641_3213387322338083751_673354331.jpg

Η 25χρονη κοπέλα, φαίνεται πως αντλεί έμπνευση στιλιστικά από τα 90s καθώς σε κάθε της εμφάνιση οι επιρροές είναι σαφείς.

Ο γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ετοιμάζεται για τη Φάρμα λίγο πριν τα πρώτα του γενέθλια

«Χαλαρή.. αλλά κυρίως αυθόρμητη»

Πριν από λίγες ημέρες, και αφότου ο γιος της γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά του, η νεαρή μαμά πόζαρε ξανά με το αγαπημένο της στιλ από τη δεκαετία του 90. Φορώντας low waist jeans και top που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά, πολλοί ήταν εκείνοι που εκθείασαν τη σιλουέτα της, έναν χρόνο μετά τη γέννα.

https://www.instagram.com/p/CxV2iZMNn6R/

1 χρόνο μαμά

Όπως είναι γνωστό, η όμορφη ηθοποιός στις 16 Σεπτεμβρίου του 2022 έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Εδώ και ένα χρόνο, η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει ριζικά ενώ σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο κριτής του MasterChef αποκάλυψε πως ο γιος τους θα πάρει το όνομα Κίμωνας. Το ταιριαστό ζευγάρι είναι μαζί για περισσότερα από δύο χρόνια με τον θείο Λέο, να έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη γνωριμία τους που έγινε μέσα από τα social media.

Αν και η καθημερινότητα της Χρύσας έχει αλλάξει εντελώς -καθώς το μωρό αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητα, η περήφανη μαμά μοιράζεται κάποιες σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της. Και μπορεί στις αναρτήσεις της να αποφεύγει να μοιράζεται πλάνα από την προσωπική της ζωή ωστόσο στα posts της δείχνει κάποιες λήψεις με φόντο τις εξόδους της στην πόλη. Σε αυτές τις λήψεις, ξεχωρίζουν και τα looks της.

https://www.instagram.com/p/CuRxJI3Nzsb/

Η γνωριμία μέσω social media

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Έλενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη γνωριμία της με τον σεφ.

210249851_5915139351859582_1321630281860390101_n.jpg

Σε άλλη συνέντευξη, όταν η ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στο «The 2night Show», απάντησε για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο:

«Ε, δεν περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη».

Μιλώντας για τον γιο του πάντως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη και του λέμε "βοήθα" και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει».