Το νέο ταξίδι της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Βιετνάμ και η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά από 3 χρόνια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το νέο ταξίδι της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Βιετνάμ και η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά από 3 χρόνια

Ένα τελευταίο πράγμα άλλαξε στη ζωή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά τη διάρκεια του νέου της ταξιδιού για να επιστρέψει στη ζωή της όπως ήταν πριν την επίθεση.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της θυμίζει τον «Φοίνικα», το μυθολογικό πουλί που ο Ηρόδοτος πολλές φορές είχε περιγράψει πως αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του. Έτσι, κι εκείνη μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε πριν από τρία χρόνια δείχνει να έχει αναγεννηθεί από τις «στάχτες» της, πρώτα ψυχικά και στη συνέχεια και σωματικά.

Η νέα «περιπέτεια» της Ιωάννας στο Βιετνάμ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν ένα κορίτσι που του άρεσε να ταξιδεύει και να γνωρίζει καινούρια μέρη και λαούς σε όλο τον κόσμο. Αυτό φαινόταν και από τα social media της, με φωτογραφίες από ταξίδια της στο Παρίσι, την Ολλανδία ή την Πολωνία. Μετά την επίθεση που δέχτηκε όμως και εξαιτίας των τραυμάτων της και της νέας πραγματικότητας που είχε να διαχειριστεί το να κάνει κάποιο νέο ταξίδι - κι εν μέσω του κορονοϊού - ήταν κάτι πολύ δύσκολο για εκείνη.

Ωστόσο, πλέον η ίδια μπορεί και ταξιδεύει ξανά, ανοίγοντας τα «φτερά» της για νέες περιπέτειες. Στις αρχές του Οκτώβρη βρέθηκε μαζί με την καλή της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ στο Dubrovnik της Κροατίας,

https://www.instagram.com/p/CyBxwWTsWj3/

ενώ μέσα από νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους followers της για το νέο της ταξίδι, αυτή τη φορά στο Βιετνάμ. O ενθουσιασμός της φτάνοντας εκεί ήταν πολύ μεγάλος και όπως θα δεις κι από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε έκανε βόλτες σε όλη την πόλη από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ σαν σωστή traveller γεύτηκε και το τοπικό φαγητό.

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά από 3 χρόνια

Η Ιωάννα, όμως πέρα από το ότι πια έχει αναθεωρήσει τη ζωή της και η εικόνα της - χάρη και στη βοήθεια της επιστήμης - δεν θυμίζει σε τίποτα την επίθεση που δέχτηκε, έπρεπε να κάνει ακόμα μια αλλαγή στη ζωή της για να προχωρήσει πιο πέρα απ' όσα πέρασε τα 3 τελευταία χρόνια και την απόφαση πήρε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της.

Η ίδια λοιπόν, αποφάσισε να αλλάξει τη φωτογραφία προφίλ της στο Instagram, αφαιρώντας το άβαταρ που είχε επιλέξει να έχει με τα ξανθά μαλλιά σε μαύρο φόντο ύστερα από την επίθεση και να βάλει μια κανονική δική της φωτογραφία.

«Μετά από δική σας «απαίτηση» εδώ και μήνες, επιτέλους..
new photo προφίλ!» έγραψε η Ιωάννα επιλέγοντας αυτή την φωτογραφία, με το μεγάλο χαμόγελο και το ροζ κραγιόν ως «φωτογραφία προφίλ».

https://www.instagram.com/p/CyeyAOeIl18/

Όπως φαίνεται κι εκείνη πια νιώθει πιο άνετα με την εικόνα της, γι' αυτό κι έκανε αυτήν την αλλαγή. Οι followers της πάντως σε κάθε τι που κάνει ή δημοσιεύει είναι εκεί για να τις θυμίζουν ότι είναι σύμβολο δύναμης και πηγή έμπνευσης για εκείνους με τη στάση της απέναντι σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση που αναγκάστηκε να βρεθεί.