Έρευνα σε αδιέξοδο, μία απαγωγή και ένας οριστικός χωρισμός στους Παγιδευμένους

Κατερίνα Μπούσιου
Έρευνα σε αδιέξοδο, μία απαγωγή και ένας οριστικός χωρισμός στους Παγιδευμένους

Η περίπλοκη υπόθεση της δολοφονίας της Κατερίνας θα απασχολήσει για πολύ τους τηλεοπτικούς ήρωες της σειράς «Παγιδευμένοι». Και θα δημιουργήσει προσωπικές κόντρες και οριστικές ρήξεις. 

Πολύ πιο δύσκολη η φετινή τηλεοπτική σεζόν για τη σειρά «Παγιδευμένοι» σε επίπεδο σεναριακό. Η δολοφονία της Κατερίνας δεν είναι μία απλή υπόθεση και όλοι εμπλέκονται με τον τρόπο τους σε εκείνη. Όσο ο γρίφος παραμένει άλυτος, τόσο οι προσωπικές ρήξεις θα πληθαίνουν. Μία απαγωγή και έναν χωρισμό θα έχουμε στη συνέχεια. Για ένα αγαπημένο του κοινού ζευγάρι.

https://www.instagram.com/reel/CyeWrznoqqe/

Ο Σταύρος αισθάνεται μπερδεμένος στην τοποθεσία Παγιδευμένοι

Με μαθηματική εξίσωση μοιάζει ήδη η δολοφονία της Κατερίνας και αδελφής του εισαγγελέα Σταύρου και άλλων 4 ατόμων στη σειρά «Παγιδευμένοι». Ο δολοφόνος εμπαίζει όλη την παρέα (Άννα, Δημήτρη, Ανδρέα και Σταύρο) ενώ έχει φανεί πως εκείνη πριν δολοφονηθεί είχε συναντηθεί με όλους τους υπόλοιπους του περιβάλλοντός τους. Δηλαδή με τον Σπύρο (Παύλος Ορκόπουλος) αλλά και τον Αλέκο Χατζή.

https://www.instagram.com/p/CyMNXjhrgp6/

Αυτός ή αυτή που κρύβεται πίσω από όλη αυτή τη συνομωσία είχε αυτό τον σκοπό. Να μπλεχτούν όλοι με όλους. Να έρθουν σε κόντρα όλοι με όλους. Ο δολοφόνος συνεχίζει να στήνει μικρές παγίδες. Η Άννα ήδη έπεσε σε μία από αυτές και τελευταία στιγμή η ζωή της σώθηκε από τον Δημήτρη. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα τη σώσει για μία ακόμη φορά στο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/Cx5sk1joqdi/

Εκείνος που μάλλον δεν έχει σωτηρία είναι ο Σταύρος - Κίμων Κουρής. Βρίσκεται διαρκώς σε υπερένταση και σε μία μόνιμη κόντρα με όλους γιατί νομίζει ότι δεν τον βοηθούν όπως πρέπει, για να ανακαλύψει τον δολοφόνο της αδελφής του. Το εσωτερικό του συναισθηματικό μαρτύριο, θα τον φτάσει κάποια στιγμή να πάρει και μία ριψοκίνδυνη για την καριέρα του, απόφαση.

Τριανταφυλλίδου - Κουρής: Η συγκλονιστική στιγμή του ζευγαριού που συγκίνησε στους Παγιδευμένους

Θα υποκύψει στις οδηγίες του δολοφόνου για να αλλάξει μία δικαστική απόφαση και αυτό θα τον φέρει σε άμεση ρήξη με την Αγγελική που την έχει αναλάβει. Οι καβγάδες τους θα είναι συνεχείς, εκείνη θα προσπαθεί να τον πλησιάσει αλλά θα είναι πια μάταιο.

https://www.instagram.com/p/CvowgJ-op_h/

Αυτή είναι και η αρχή του τέλους της σχέσης τους. Θα μεσολαβήσει και μία μυστηριώδης εξαφάνισή του, ένα ακόμη τέχνασμα του δολοφόνου όπως θα αποδειχθεί. Η Άννα και ο Σταύρος θα βρεθούν στην ίδια μοίρα, θα απαχθούν και οι δύο με την Αγγελική και τον Δημήτρη να αγωνιούν.

Αλλά ακόμη και μετά από αυτό το συμβάν, τίποτε δεν θα είναι πια το ίδιο. Γενικά δεν είναι τίποτε το ίδιο στους Παγιδευμένους. Φέτος βιώνουμε μεγάλες αλλαγές.