Τριανταφυλλίδου - Κουρής: Η συγκλονιστική στιγμή του ζευγαριού που συγκίνησε στους Παγιδευμένους

Κατερίνα Μπούσιου
Τριανταφυλλίδου - Κουρής: Η συγκλονιστική στιγμή του ζευγαριού που συγκίνησε στους Παγιδευμένους

Το ζευγάρι στη σειρά (και πολλοί λένε και στη ζωή) λύγισε με αφορμή τη δολοφονία της αδελφής του Σταύρου.

Ένα επεισόδιο μόνος του, ήταν το χθεσινό των Παγιδευμένων για τον Κίμωνα Κουρή. Οι εξελίξεις με τη δολοφονία της αδελφής του Κατερίνας τον έχρισαν το κεντρικό πρόσωπο και ο ηθοποιός ήταν υποδειγματικός στο θρήνο του. Η τρυφερή σκηνή του με την Ιωάννα Tριανταφυλλίδου, έδειξε και τη χημεία που έχουν μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/reel/Cx6WzdyIawe/

Ένα μεγάλο «μπράβο» στον Κίμωνα

Το χθεσινό επεισόδιο, το δεύτερο της δεύτερης σεζόν της σειράς Παγιδευμένοι, ήταν η συνέχεια μετά την ανατροπή με τη δολοφονία της Κατερίνας. Η Μαριλένα Ράδου που υποδυόταν την αγαπημένη αδελφή του εισαγγελέα Σταύρου (Κίμωνας Κουρής) δεν αποχαιρέτησε ακριβώς τον ρόλο της, καθώς θα την δούμε στα επόμενα επεισόδια ως flashback για να μας δοθούν στοιχεία που οδήγησαν στο τέλος της.

https://www.instagram.com/p/CqaB4C6sAS2/

Ο θρήνος του Σταύρου και η οργή του, έδωσαν μία χρυσή ευκαιρία στον Κίμωνα Κουρή να μας δείξει ξανά το ταλέντο του. Ο ηθοποιός και την περσινή χρονιά, αρκετές φορές έγινε viral και αγαπημένος του κοινού στα social media.

Ο πάντα κομψός και ατάραχος εισαγγελέας, λύγισε γιατί έχασε το μοναδικό πρόσωπο που λάτρευε. Το Twitter τον αποθέωσε και συγκινήθηκε ταυτόχρονα.

Υπήρξε όμως μία σκηνή που επίσης συγκίνησε αρκετά, γιατί έχει μία ιδιαίτερη σημειολογία. Επειδή όπως φημολογείται οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι. Και λέμε φημολογείται, γιατί μπορεί να τους έχουμε δει δημόσια αρκετές φορές και να έκαναν πρόσφατα το καλοκαίρι ταξίδι μαζί στην Αμερική, αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επέστρεψε στην Αμερική και στο reunion με φίλους ήταν και ο Κίμων Κουρής

Η σκηνή λοιπόν ήταν όταν ο Σταύρος έπεσε στην αγκαλιά της Αγγελικής. Ήταν η μόνη στιγμή που ξέσπασε στην αγκαλιά της αγαπημένης του και στη σειρά. Η Αγγελική και λόγω της θέσεώς της ως εισαγγελέας, θα βοηθήσει όπως θα δούμε και στη συνέχεια αρκετά στις έρευνες.

Οι οποίες ωστόσο θα είναι πολύπλοκες. Ήδη είδαμε πως η Άννα και ο Δημήτρης απειλούνται από κάποιον άγνωστο για την υπόθεση. Κάποιοι προσπαθούν να τους μπλέξουν. Και εν μέρει θα τα καταφέρουν.

https://www.instagram.com/reel/CuSafrrg4uf/