Ο Σταύρος κάνει μία κρυφή συμμαχία στους «Παγιδευμένους» αλλά το κοινό μπερδεύτηκε με τις εξελίξεις

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Σταύρος κάνει μία κρυφή συμμαχία στους «Παγιδευμένους» αλλά το κοινό μπερδεύτηκε με τις εξελίξεις

Το βίντεο από τα παρασκήνια στους «Παγιδευμένους» με το νεροπίστολο και το χιουμοριστικό παιχνίδι μεταξύ Μιχάλη Λεβεντογιάννη και Κίμωνα Κουρή. 

Το μυστήριο αποτελούσε πάντα την ουσία της σειράς «Παγιδευμένοι» όπως και οι ξαφνικές ανατροπές. Στην χθεσινή, για τη δολοφονία της Κατερίνας το κοινό έμεινε έκπληκτο με όσα συνέβαιναν. Από το «Τι έγινε ρε παιδιά;» χθες το βράδυ, σύντομα θα περάσουμε στη δράση σε μία νέα κρυφή συμμαχία που ετοιμάζει ο Σταύρος. Και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης σίγουρα θα είναι αντίθετος.

Σταύρος και Άννα σε κρυφό παιχνίδι απέναντι στον Δημήτρη και τον Ανδρέα

Και εκεί που περιμέναμε σταδιακά να δούμε τις εξελίξεις από τη δολοφονία της Κατερίνας και αδελφής του εισαγγελέα Σταύρου Μαυρίδη (Κίμων Κουρής) στη σειρά «Παγιδευμένοι» προς την κορύφωση του επεισοδίου είχαμε μία μεγάλη ανατροπή.

https://www.instagram.com/p/CyLuMG8osxO/

Ένα flashback που έδειχνε τις κινήσεις της όταν έφτασε στην Ελλάδα χωρίς να το γνωρίζει ο αδελφός της. Και εκείνες τις ημέρες μας έδειξε πως όχι μόνο είχε συναντηθεί ακόμη και με τον Χατζή, αλλά σχεδόν όλοι οι νέοι ήρωες του δεύτερου κύκλου, με κάποιον τρόπο είχαν βρεθεί κοντά της. Το plot twist το σωστό, για να τους υποπτευθούμε όλους.

Τριανταφυλλίδου - Κουρής: Η συγκλονιστική στιγμή του ζευγαριού που συγκίνησε στους Παγιδευμένους

https://www.instagram.com/p/Cw5W7I3sP1x/

Εκεί είδαμε και την μεταμόρφωση της Μαριλένας Ράδου που την υποδύεται και έτσι εξηγήθηκε η αλλαγή στα μαλλιά της που είχαμε δει στο Instagram της από το καλοκαίρι. Για τον ρόλο της ως Κατερίνα και για να περάσει απαρατήρητη.

Το Twitter μπερδεύτηκε.

Και θα μπερδευτεί και άλλο. Γιατί ο Σταύρος έχει δει πως ο δολοφόνος απευθύνεται μόνο στην Άννα και της προτείνει κρυφή συμμαχία και έρευνες χωρίς να το γνωρίζει ο Δημήτρης και ο Ανδρέας. Κάπως έτσι σταδικά όμως θα φτάσουμε και στη δολοφονία του Δημήτρη. Την ψεύτικη, για να μην τρομάξουν και οι φανς.

Πάντως στα παρασκήνια γίνονται τα καλύτερα. Εσχάτως ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει πάρει ένα νεροπίστολο και τους «πυροβολεί» όλους. Ακόμη και τον Σταύρο.