Οι «Παγιδευμένοι» έκαναν πρεμιέρα και η ξαφνική δολοφονία άφησε άφωνο το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Οι «Παγιδευμένοι» έκαναν πρεμιέρα και η ξαφνική δολοφονία άφησε άφωνο το κοινό

«Πώς κατάντησες έτσι βρε Χατζή;». Οι Παγιδευμένοι επέστρεψαν για τη δεύτερη σεζόν με αρκετές αλλαγές και εκπλήξεις. 

Οι Παγιδευμένοι έκαναν πολύ δυνατό τηλεοπτικό comeback για τη δεύτερη σεζόν τους. Με ανανεωμένους εμφανισιακά τους πρωταγωνιστές και με ανατροπές. Ο Χατζής για μία ακόμη φορά έγινε viral και παρέμεινε ο favorite του Twitter, αλλά η δολοφονία μίας πρωταγωνίστριας στο τέλος του επεισοδίου έφερε αντιδράσεις.

https://www.instagram.com/reel/Cx5rmG4oh5i/

«Γιατί μας το κάνατε αυτό;»

Σε πολύ ρομαντικό mood ξεκίνησαν οι Παγιδευμένοι. Με την Άννα και τον Δημήτρη να ζουν τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίου και τα γενέθλιά της. Η δική τους ζωή όπως και η ζωή της αδελφής της Χρύσας που ζει έναν νέο έρωτα, έχει αλλάξει θετικά. Η Σοφία Φαραζή επιτέλους είναι ευτυχισμένη.

Οι Παγιδευμένοι ξεκινούν με μία απώλεια ενώ ο Τούρκος Λεβεντογιάννης έκανε τον γάμο του στην Αθήνα

https://www.instagram.com/p/Cw5vFxJLOHO/

Όπως και στην περίπτωση του Σταύρου και της Αγγελικής. Το δεύτερο και εξίσου αγαπημένο ζευγάρι των φανς.

Μία μαζική δολοφονία σε ένα πηγάδι, αναστατώνει για λίγο τη ζωή όλων. Κανείς δεν ξέρει αρχικά, πώς μετά από αυτό το γεγονός η ευτυχία και των δύο ζευγαριών θα επηρεαστεί. Το μεγαλύτερο troll αποδείχτηκε ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος δικηγόρος Αλέκος Χατζής. Σχεδόν εκλιπαρεί τους παλιούς του πελάτες να τους αναλάβει, όλοι του κλείνουν την πόρτα και ζει σε ένα ημιυπόγειο. Ο Βασιλάκης Καΐλας της δικηγορίας όπως τον αποκάλεσαν.

Η σύζυγός του Υβόννη, φίλη πλέον με την Άννα και παρούσα στα γενέθλιά της, έδειξε μία συμπάθεια προς τον Γεράσιμο. Μάλλον τη δική του βοήθεια θα ζητήσει στο μέλλον γιατί ο Χατζής θα επανακάμψει.

https://www.instagram.com/p/Cu0VV6zISP5/

Αλλά η μεγάλη ανατροπή του τέλους ήταν η δολοφονία της προέδρου Κατερίνας, πρώην συντρόφου του Δημήτρη και αδελφής του Σταύρου. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη είχαν το δυσάρεστο έργο της αναγνώρισης.

To Twitter σοκαρίστηκε με τις εξελίξεις. Από εδώ και πέρα ξεκινά η μεγάλη αγωνία για το ποιος θα το πει στον Σταύρο και πώς θα αντιδράσει.