Εβελίνα Παπούλια: Aποχαιρέτησε τον Αίαντα Μανθόπουλο με μια φωτογραφία από την εποχή των «Δυο Ξένων»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Εβελίνα Παπούλια: Aποχαιρέτησε τον Αίαντα Μανθόπουλο με μια φωτογραφία από την εποχή των «Δυο Ξένων»

H «Μαρίνα Κουντουράτου» αποχαιρέτησε με ένα λιτό και συγκινητικό μήνυμα στα social media τον δικό της «Αίαντα».

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου έγινε γνωστή την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, ύστερα από επιβεβαίωση του καθηγητή εντατικής θεραπείας της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν, Ηρακλή Τσαγκάρη, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να βυθίζεται στο πένθος.

Ο Αίας Μανθόπουλος που γνωρίσαμε μέσα από τους «Δυο Ξένους» έφυγε από την ζωή - Οι αγαπημένες σκηνές

Ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο τις προηγούμενες μέρες, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και παρότι μπήκε άμεσα στο χειρουργείο και την εντατική δεν τα κατάφερε. Η οικογένειά του, ωστόσο αποφάσισε να μετατρέψει σε δώρο ζωής αυτή το τραγικό γεγονός που βιώνει, δωρίζοντας τα όργανά του και σώζοντας με αυτόν τον τρόπο κι άλλους συνανθρώπους μας.

H «Mαρίνα» αποχαιρετά τον «Αίαντα»

Ο ηθοποιός, παρότι είχε μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, έγινε πιο γνωστός στο ευρύ κοινό για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά «Δυο Ξένοι» του 1997 και η οποία όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει να προβάλλεται σε επανάληψη. Εκεί ο ίδιος υποδυόταν τον «Αίαντα Μανθόπουλο», έναν ζεν πρεμιέ που βρέθηκε στον δρόμο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Μαρίνας Κουντουράτου», την αγάπησε και θέλησε να αποκαταστήσει, εκείνη και τα δίδυμα παιδιά της, μιας και ο μεγάλος της έρωτας και πραγματικός πατέρας των παιδιών της, «Κωνσταντίνος Μαρκοράς», δεν έπαιρνε αυτήν την πρωτοβουλία.

Η ατάκα «Βρε Αία, βρε Αία» που έλεγε σχεδόν κάθε φορά που είχαν μαζί σκηνή ο Νίκος Σεργιανόπουλος ως Κωνσταντίνος Μαρκοράς έχει μείνει χαραγμένη στις μνήμες όσων είχαν παρακολουθήσει τη σειρά του Mega μέχρι σήμερα.

Έτσι, η Εβελίνα Παπούλια ή αλλιώς η Μαρίνα Κουντουράτου μαθαίνοντας για την απώλεια του ηθοποιού, θέλησε να αποχαιρετήσει τον δικό της «Αίαντα». Η ηθοποιός λοιπόν, δημοσίευσε στο Instagram της μια κοινή τους φωτογραφία από την εποχή των «Δύο Ξένων» και έγραψε το εξής συγκινητικό μήνυμα: «Καλό ταξίδι...όπου κι αν είσαι όπου κι αν πας...».

393886216_624501362940836_597559945144232514_n.jpg

Με αυτόν τον τρόπο η «Μαρίνα Κουντουράτου» αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει και τον δεύτερο παρτενέρ της στη σειρά, μιας και ο Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε το 2008.

Όσον αφορά την επιτυχία των «Δυο Ξένων», η Εβελίνα Παπούλια έχει μιλήσει αρκετές φορές γι' αυτήν, όπως έκανε και στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα» στο Open, όπου είχε πει χαρακτηριστικά: «Την τόσο μεγάλη επιτυχία δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ. Αυτό είναι αλήθεια. Με τους «Δυο Ξένους» σίγουρα. Ήξερα ότι θα γινόταν επιτυχία, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος, γιατί δεν ήμασταν υποψιασμένοι, δεν είχα κάνει πολλά πράγματα πριν».