Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε την πιο ωραία συμβουλή για τον γάμο

Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε την πιο ωραία συμβουλή για τον γάμο
NDP PHOTO AGENCY THOMAS DASKALAKIS

Πότε πρέπει να παντρεύεσαι; Τι πρέπει να έχει αυτός ο άλλος για να τολμήσεις έναν γάμο μαζί του; H Εβελίνα Παπούλια με εμπειρία δύο γάμων και χωρισμών και μιας μακροχρόνιας σχέσης, ξέρει και μας δίνει την πιο απλή συμβουλή.

Με δύο γάμους στο ενεργητικό της και μια μακροχρόνια σχέση, η Εβελίνα Παπούλια έχει μια θεώρηση για την ένωση αυτή που ίσως είναι χρήσιμο να την ακολουθήσουν όσοι θέλουν ή δεν θέλουν να παντρευτούν.

«O γάμος είναι πολύ ωραίος δεσμός»

Οι δημοσιογράφοι εντόπισαν την ηθοποιό, η οποία μίλησε για τον γάμο με τρόπο που αποτελεί έμπνευση:

«O γάμος είναι πολύ ωραίος δεσμός, αρκεί να τον υπερασπίζεσαι, να είσαι έτοιμος γι΄αυτόν, να νιώθεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό, να γίνεται με σύνεση και όχι επιπόλαια. Αλλάζουν τα πράγματα και νομίζω πως οι γυναίκες λένε τα μεγαλύτερα όχι σε αυτόν τον θεσμό πια. Δεν σκέφτομαι τον γάμο είμαι πολύ καλά έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή», είπε η Εβελίνα, η οποία έκανε έναν γάμο αστραπή ενός μήνα με τον Παναγιώτη Κράββα το 2008, ενώ είχε προηγηθεί ο γάμος με τον Γιώργο Λιάντο το 1999 που κράτησε ως το 2001 και της χάρισε την κόρη της Αφροδίτη.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Εβελίνα μιλούσε για τον γάμο, μιας και η 51χρονη, όχι μόνο δεν έχει απομυθοποιήσει τον θεσμό αλλά έχει ξαναπεί πως οι γάμοι είναι ένα πολύ ωραίο πράγμα:

«Οι γάμοι είναι πολύ ωραίο πράγμα, κάνεις ένα ωραίο πάρτι, καλείς φίλους που κάτω υπό άλλες συνθήκες δεν θα καλούσες. Πιστεύω στον θρησκευτικό γάμο, στην πνευματική και συναισθηματική ένωση, αλλά το για πάντα με στρεσάρει. Σκέφτομαι μήπως δεν είμαι ικανή να δεσμευτώ, ενώ πριν τον γάμο είμαι παντρεμένη.

Με τον σύντροφο μου τώρα νιώθω πιο παντρεμένη, πιο εστιασμένη, ψυχικά πρέπει να είσαι παντρεμένος με τον άλλον. Η σχέση με τον σύντροφο μου τώρα, έχει κρατήσει πολύ περισσότερα χρόνια από τους γάμους μου, από τους οποίους χώριζα στον έναν μήνα. Δεν ξέρω πως γινόταν, άλλα μάλλον μου είχε τελειώσει ήδη, πριν πάω στην εκκλησία. Ούτε εγώ, ούτε ο σύντροφος μου είμαστε τέλειοι, τις ατέλειες και τις παραξενιές του, τις έχω ερωτευτεί και με εξιτάρουν και είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί αυτό», είπε στο Πάμε Δανάη πριν μήνες η Παπούλια.

Το ίδιο ακομπλεξάριστα είχε άλλωστε μιλήσει για τον γάμο και τον χωρισμό express της η ηθοποιός στον θέμη Γεωργαντά:

«Παντρεύτηκα και χώρισα την ίδια μέρα! Ένα μήνα μετά το διαλύσαμε επισήμως. Και ήταν φανταστικός ο γάμος! Νομίζω ότι ήταν ο ωραιότερος γάμος που θα μπορούσε κάποιος να πάει, που θα μπορούσε κάποιος να ζήσει. Ήταν σε κάστρο στην Σκωτία. Μου είπε μια ατάκα που λέω αυτός δεν με έχει καταλάβει, δεν με ξέρει. Τον ήξερα 6 χρόνια. Για αυτό φρίκαρα. Λέω πως είναι δυνατόν; Δεν έχει μάθει τίποτα για εμένα; Δεν με ξέρει;», ανέφερε συγκεκριμένα η Εβελίνα Παπούλια ενώ ακόμα μία φορά είχε αναφέρει.

«Το κομμάτι του γάμου έχει αυτό το είδος καταπίεσης της προσωπικότητας»

«Έχω ξαναπαντρευτεί, απλά κράτησε ένα μήνα. Παντρεύτηκα στη Σκωτία μετά από έξι χρόνια. Στην ουσία ήταν κουλό. Μου είπε θέλεις να παντρευτούμε; και του είπα «ναι, να παντρευτούμε σε ένα κάστρο στη Σκωτία. Το τακτοποίησε και πήγα και παντρεύτηκα. Χώρισα γιατί μου βγήκε κάτι και είπα θα ζήσω όλη μου τη ζωή με αυτά τα ελαττώματα;. Στη σχέση μου δεν υπήρχε πολύ ελευθερία. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που την αποζητώ και θέλω να την έχει και ο άλλος. Αυτό ίσως σε αυτή τη σχέση δεν υπήρχε σε αυτό τον βαθμό που το ήθελα. Μπορεί αν απλώς τα είχαμε να μην χωρίζαμε. Δεν εγγυώμαι τίποτα. Δεν μπορώ την καταπίεση. Το κομμάτι του γάμου έχει αυτό το είδος καταπίεσης της προσωπικότητας. Κάτι αλλάζει με τον γάμο που δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Με φρίκαρε ότι θα ζούσα με αυτό τον τρόπο»!

Τα τελευταία χρόνια η Εβελίνα Παπούλια είναι σε σχέση με τον αγαπημένο της Σταύρο

Το ζευγάρι μετρά περίπου 7 χρόνια κοινής πορείας και η ηθοποιός είχε αποκαλέσει τον αγαπημένο της super hero!

«Είμαι καλά, νιώθω ότι έχω αλλάξει στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι σε σχέση, είμαι πολύ ερωτευμένη και τον λατρεύω, δεν το έχω στο μυαλό μου να ξαναπαντρευτώ. Βιώνω ένα πράγμα που αυτή τη στιγμή με αφορά, έτσι όπως είναι.

Είμαστε μαζί από μωρά. Η μαμά του με τη μαμά μου ήταν κολλητές φίλες κι εμείς έχουμε μεγαλώσει μαζί. Η αδελφή του είναι κολλητή μου. Δεν κάναμε παρέα, είχαμε μια πολύ ωραία σχέση γιατί μεγαλώσαμε μαζί, αλλά δεν κάναμε παρέα γιατί ήταν πιο μεγάλος από μένα. Υπήρχε ένας θαυμασμός και από τις δύο πλευρές.

stavros.jpg

Έσκασε τελείως περίεργα. Δεν θα γινόταν νωρίτερα, γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Σταύρο πιο μικρή. Είναι πιο κλασικός άντρας. Εγώ είμαι πολύ φευγάτη. Πολύ εγωιστές και οι δύο, δεν θα μπορούσαμε να δέσουμε. Τώρα είναι αλλιώς.

Αυτή η σχέση μου αρέσει, γιατί δεν υπάρχει η δέσμευση, αν θέλω να βγω το βράδυ δεν θα υπάρχει γιατί. Είναι έξι χρόνια και κάτι μήνες αυτή η σχέση. Για μένα δεν έχει κανένα ελάττωμα. Είναι πολύ ιδιαίτερος. Είναι my super hero. Δεν ξέρω κατά πόσο με έχει δαμάσει αλλά νιώθω μεγάλη ασφάλεια πλάι του και μεγάλη εμπιστοσύνη που δεν το είχα ποτέ. Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος, τα έχει καταφέρει μόνος του στη ζωή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι»!

stavros_papoulia.jpg