Η Εβελίνα Παπούλια βρήκε την απόχρωση στα μαλλιά που ταιριάζει τέλεια με την επιδερμίδα της

Η Εβελίνα Παπούλια βρήκε την απόχρωση στα μαλλιά που ταιριάζει τέλεια με την επιδερμίδα της

Η Εβελίνα έχει επιλέξει να αφήσει τη ρίζα των μαλλιών της πιο σκούρα... Και το αποτέλεσμα είναι ότι της πηγαίνει πολύ!

Η Εβελίνα Παπούλια έγινε γνωστή σε όλους από τον ρόλο της, ως Μαρίνα Κουντουράτου στην επιτυχημένη σειρά «Δύο ξένοι». Η ταλαντούχα ηθοποιός είχε μείνει στην καρδιά και στο μυαλό όλων για το χαμόγελό και τα κατάξανθα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/BlS9rLKACsn

Ωστόσο, στη συνέχεια καθιερώθηκε ως κοκκινομάλλα. Ο συνδυασμός με τα καταγάλανα μάτια της, δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση που μαγνήτιζε τα βλέμματα από μακριά. Εκτός όμως, από το χρώμα η Εβελίνα Παπούλια δε φοβάται, να πειραματίζεται και με το μήκος των μαλλιών της. Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικά χρόνια είχε υιοθετήσει τα short hair, κόβοντας καρέ και βάφοντάς τα μαλλιά ξανθά.

https://www.instagram.com/p/BVxLD8gnNi9

Πλέον, η Εβελίνα Παπούλια είναι μια όμορφη ξανθιά γυναίκα. Κατά καιρούς μπορεί να παίζει με την απόχρωση των μαλλιών της, αλλά δε φεύγει ποτέ από τη χρωματική παλέτα του ξανθού. Ως beauty addicts, δε γινόταν να μην παρατηρήσουμε, ότι το χρώμα που έχει επιλέξει στα μαλλιά της αυτή τη φορά, είναι καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Η απόχρωση ταιριάζει τέλεια με τον ανοιχτό τόνο της επιδερμίδας της, ενώ γλυκαίνει ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

evelina_papoulia_official_353802711_1188729409190081_7681282882258371802_n.jpg

@evelina_papoulia_official

Η Εβελίνα Παπούλια έχει αφήσει τη ρίζα των μαλλιών της πιο σκούρα, ενώ οι άκρες της είναι αρκετά πιο ανοιχτές. Επίσης, ανάμεσα από κάθε τούφα βλέπουμε μικρές πιο ανοιχτές ανταύγειες, οι οποίες φωτίζουν και χαρίζουν extra κίνηση στο look της. Και για να σε προλάβω… Όχι, δεν έχει ξεχάσει να πάει να βάψει τη ρίζα. Το συγκεκριμένο hair trend επικρατεί παντού στο εξωτερικό και είναι αρκετά δημοφιλή. Ο λόγος;

Bye bye bob hair! Αυτό είναι το νέο κούρεμα που θα επικρατήσει παντού

https://www.instagram.com/p/CpxyAf9sIc3

Αρχικά, η τάση με την πιο σκούρα ρίζα σε αποτρέπει, στο να μην πηγαίνεις κάθε μήνα στο κομμωτήριο… Αυτό κι αν είναι σωτήριο! Επίσης, το ότι έχεις τη δυνατότητα να κρατήσεις το φυσικό χρώμα στη ρίζα των μαλλιών σου, θα σε βοηθήσει να ταιριάξεις οποιαδήποτε απόχρωση ξανθού κι αν θέλεις (πάντα όμως να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου hair expert).

Η απόχρωση των μαλλιών της Εβελίνας Παπούλια, ταιριάζει πάρα πολύ με της κόρης της Αφροδίτη Λιάντου, με την οποία έχουν απίστευτη ομοιότητα, αφού μοιάζουν σαν αδερφές. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή τους στο opening του fashion week, η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε, ότι φοράει τα ρούχα της αγαπημένης της κόρης. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν η Εβελίνα Παπούλια συνεχίζει να παραμένει πανέμορφη και γοητευτική.

Σκασμένα χείλη από τον ήλιο; Αυτό το lip scrub ζάχαρης θα κάνει τα χείλη σου λεία και απαλά