Δύο παίκτες της «Φάρμας» κατάφεραν να κάνουν πάλι trend στο Twitter το ριάλιτι του Κουτσόπουλου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δύο παίκτες της «Φάρμας» κατάφεραν να κάνουν πάλι trend στο Twitter το ριάλιτι του Κουτσόπουλου

Επιτέλους ίντριγκες! Μήπως δεν έπρεπε να βγουν ακόμα υποψήφιοι ο Χρήστος κι ο Γιώργος;

Η «Φάρμα» ξεκίνησε στα τέλη Σεπτεμβρίου μέσα από νέα συχνότητα - αυτή του Star - με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, νέους κανόνες και νέους παίκτες που ήταν τελείως άγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό. Ήδη από τo ευφάνταστo τρέιλερ με τον «θείο Λεό» σε ρόλο αγρότη, το κοινό ανυπομονούσε να δει την καινούργια εκδοχή του παιχνιδιού.

https://www.instagram.com/reel/Cw7QsUeI60o/

Βέβαια, όλη αυτή η χαρά σταδιακά μειώθηκε, αφού δεν υπήρχε τίποτα φοβερό για να εξάψει το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχει εξοικειωθεί ιδιαίτερα με τα ριάλιτι. Ναι μεν, η δημιουργία δύο ομάδων - για πρώτη φορά - ενίσχυσε λίγο την περιέργεια του κοινού ως προς το ποια ομάδα θα βγαίνει κάθε φορά νικήτρια, ωστόσο οι άνευροι παίκτες και ο ίσως - λίγο παραπάνω από το αναγκαίο - διεκπεραιωτικός Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν κατάφερναν να κρατούν το κοινό μπροστά από την οθόνη.

Τι άλλαξε στη Φάρμα κι έγινε #3 στα trends του Twitter/X;

Όλα αυτά μέχρι τις τελευταίες δύο βδομάδες, όπου δύο παίκτες έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν τα βλέμματα των παικτών πάνω τους και να δώσουν επιτέλους στο κοινό που επιθυμούσε, την ίντριγκα.

Πρώτος ο 36χρονος Γιώργος Τσάμης, ο οποίος άρχισε να συμμετέχει πιο ενεργά στα τεκταινόμενα της «Φάρμας» και να λέει πιο συχνά την άποψή του για διάφορους παίκτες, διατηρώντας βέβαια τη «ζεν» προσωπικότητά του. Και δεν γνωρίζουμε αν το επάγγελμα του ηθοποιού που ακολουθεί στην εκτός «Φάρμας» ζωή του είναι αυτό που τον βοήθησε να τραβήξει τα βλέμματα στο ριάλιτι, φαίνεται όμως πως άρχισε να έχει και φανατικό κοινό αλλά και φανατικούς haters.

Ο Γιώργος ήταν που έβγαλε εκτός εαυτού την περασμένη βδομάδα έναν συμπαίκτη του από την μπλε ομάδα, τον Σπύρο Πολύζο, κατηγορώντας τον ότι αποκαλύπτει στην αντίπαλη πράσινη τα όσα λέγονται στη δική του, ενώ υπονόησε ότι δεν κάνει καμιά δουλειά στη Φάρμα λέγοντας με ύφος στους συμπαίκτες του «να τον χειροκροτήσουν» επειδή έλεγε και ξαναέλεγε πως έπλυνε τα πιάτα.

Κάπως έτσι, ο Γιώργος Τσάμης κατάφερε να διώξει τον Σπύρο Πολύζο, αφού εκείνος δεν συγκρατήθηκε και όρμησε να τον χτυπήσει, κάτι που πολύ σωστά η παραγωγή έκρινε πως πρέπει να τιμωρηθεί. Μείον ένας αντίπαλος λοιπόν, για τον Γιώργο Τσάμη κι ας ήταν από την ομάδα του.

Από την άλλη είχαμε την είσοδο κι ενός νέου παίκτη που οι μπλε πήραν ως έπαθλο πριν περίπου δυο βδομάδες. Ο Χρήστος Μέξης, ο 30χρονος πολύ εμφανίσιμος ποδοσφαιριστής, μπήκε στο ριάλιτι χαμογελαστός και με διάθεση να μάθει όπως είπε και στους συμπαίκτες του τις αγροτικές δουλειές μιας και δεν είχε ιδέα, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «τουρίστα».

Βέβαια, αυτές τις δυο βδομάδες σχεδόν όλοι οι παίκτες και από τις δύο ομάδες δεν έχουν δει καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια από εκείνον, αφού ναι μεν μπορεί να δίνει το παρόν στις αποστολές που έχουν να κάνουν, προσπαθεί όμως να βρίσκεται κυρίως στον πυρήνα των συζητήσεων με την παρέα που έχει δημιουργήσει στην ομάδα του ή να ξεκουράζεται απολαμβάνοντας για παράδειγμα το μεσημεριανό του. Η Έλενα, μάλιστα τον κατηγόρησε πως σκέφτεται πονηρά και στήνει δολοπλοκίες για να επωφελείται από τα τρόφιμα που η πράσινη ομάδα έχει σε μεγαλύτερη «αφθονία».

Οι δυο λοιπόν, αυτοί παίκτες εκτός του ότι έχουν και τις δικές τους προσωπικές κόντρες με άλλους παίκτες, έχουν και μεταξύ τους. Και στο επεισόδιο της 18ης Οκτωβρίου οι δυο τους αποφασίστηκε να είναι και μονομάχοι. Ο μεν Χρήστος προτάθηκε από τον αρχηγό της μπλε ομάδας ως πρώτος μονομάχος μιας και ο Σπύρος Κοσμάς που είχε αυτή την θέση έπρεπε να αποσυρθεί εξαιτίας ενός τραυματισμού, ενώ ο Γιώργος επιλέχθηκε από εκείνον για να μονομαχήσουν και να λυθεί μια για πάντα αυτή η κόντρα.

Τα σχόλια στο Twitter/X πήραν «φωτιά»

Αρκούσαν λοιπόν, αυτοί οι δύο παίκτες και η μεταξύ τους κόντρα για να πάρει ζωή το παιχνίδι και με τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο να ξεσηκωθεί το κοινό γεμίζοντας με σχόλια το Twitter/X.

Πάντως η «Φάρμα» ίσως κινδυνέψει να χάσει ξανά το ενδιαφέρον της, αφού ο Χρήστος είπε στους συμπαίκτες του πως θα φροντίσει να διώξει τον Γιώργο στη μεταξύ τους μονομαχία και στη συνέχεια θα αποχωρήσει αφού δεν του αρέσει ο τρόπος που εξελίσσεται το παιχνίδι με τις τόσες δολοπλοκίες. Αυτό βέβαια, μένει να το δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

https://www.instagram.com/reel/CyjYjrHrXEg/