Ένα νέο πρόσωπο έρχεται στη Γη της ελιάς: Η κόρη του Στάθη και της Ιουλίας δεν είναι καλοδεχούμενη

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα νέο πρόσωπο έρχεται στη Γη της ελιάς: Η κόρη του Στάθη και της Ιουλίας δεν είναι καλοδεχούμενη

Η ηθοποιός Ειρήνη Τάσσου θα υποδυθεί στη Γη της ελιάς τη χαμένη κόρη του ζευγαριού. 

Αποχωρήσεις αλλά και νέες αφίξεις θα έχουμε στη Γη της ελιάς. Θα γνωρίσουμε μία νέα ηθοποιό η οποία θα υποδυθεί την χαμένη κόρη του Στάθη και της Ιουλίας και σύντομα θα την δούμε να πηγαίνει στη Μάνη. Όλο αυτό το σκηνικό αλλάζει και τις ισσοροπίες της οικογένειας Βρεττάκου.

Και απολυμένη και νέα μαμά

Στη σειρά ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο εξελίξεων. Ήδη έχει δει πως η Ιουλία στη Γη της ελιάς έχει εξαφανιστεί αυτές τις ημέρες από τη Μάνη προκειμένου να κάνει την πρώτη συνάντηση με την κόρη της στη Θεσσαλονίκη. Το μυστικό αυτό το γνωρίζει μόνο ο Στάθης και όπως είναι φυσικό η υπόλοιπη οικογένεια Βρεττάκου, είναι αναστατωμένη που παράτησε τη δουλειά της και έφυγε χωρίς προειδοποίηση. Ο αδελφός Ισίδωρος θα φτάσει μέχρι και την απόλυσή της από την οικογενειακή επιχείρηση.

https://www.instagram.com/p/CgKCIqqI-o0/

Βέβαια όλα θα αλλάξουν μόλις μάθουν την αλήθεια. Τις επόμενες μέρες στα προσεχώς, θα εξαφανιστεί και ο Στάθης για να πάει να την συναντήσει. Κυρίως για να την πείσει πως η μητέρα της δεν γνώριζε την υπαρξή της και πως κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή της υιοθεσίας της.

Η Δήμητρα από τη Γη της ελιάς αλά Μενεγάκη και η συνεργασία με την αγνώριστη Τάμτα

Με τα πολλά, η Αριάδνη καταφθάνει στη Μάνη. Αν φαντάζεσαι πως η Αρετή δεν θα δεχθεί με χαρά τις εξελίξεις, καλά το φαντάζεσαι. Αρχικά υποψιάζεται πως εκείνη είναι μία νέα ερωτική περιπέτεια του πρώην συζύγου. Και η συνέχεια είναι χειρότερη μόλις μάθει πως υπάρχει παιδί από την Ιουλία.

https://www.instagram.com/p/CxqTGOpI2cR/

Δεν θα είναι καλοδεχούμενη η δεσποινίς Καπερνάρου. Η οποία αρχικά θα πρέπει να κάνει όλες τις εξετάσεις DNA για να επισημοποιηθεί η πατρότητα.

Την Αριάδνη θα υποδυθεί η Ειρήνη Τάσσου.

tassoueirini.jpg

Μέχρι να δούμε τις εξελίξεις, ζούμε το δράμα του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Μελίνα Κόντη. Ο Ορέστης δεν μπορεί να καταλάβει τη ψυχρότητα της Δήμητρας. Θα καταλάβει όμως - έστω και αργά, πως κάτι τρέχει με τον αστυνόμο. Αυτό όμως δεν θα σημάνει σε καμία περίπτωση το τέλος της φιλικής τους σχέσης.