Η Δήμητρα από τη Γη της ελιάς αλά Μενεγάκη και η συνεργασία με την αγνώριστη Τάμτα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δήμητρα από τη Γη της ελιάς αλά Μενεγάκη και η συνεργασία με την αγνώριστη Τάμτα

«Τάμτα εσύ;» Η Μελίνα Κόντη γίνεται η παρουσιάστρια του «Πρωινού Φραπέ». Η Δήμητρα από τη Γη της ελιάς, εκτός από τη συνεργασία με την Τάμτα, ετοιμάζεται να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα στη σειρά. Θα κρατήσει; 

Τα 80's υπήρξε η καλύτερη περίοδος της ελληνικής μουσικής αλλά και της τάσης στην τέχνη και στο image γενικότερα. Στο νέο της τραγούδι η Τάμτα μεταμορφώνεται σε idol της εποχής με την Μελίνα Κόντη να παίζει τον ρόλο της παρουσιάστριας. Αλά Μενεγάκη. Δεν είναι η μόνη έκπληξη που περιμένουμε από την ηθοποιό και χορεύτρια. Στη Γη της ελιάς ετοιμάζεται να ζήσει έναν μεγάλο και απρόβλεπτο έρωτα.

https://www.instagram.com/p/CxlYyADMTAp/

Το πάθος και το λάθος

Η Μελίνα Κόντη πριν τη γνωρίσουμε ως ηθοποιό στη Γη της ελιάς, υπήρξε για πολλά χρόνια χορεύτρια στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. Αποφάσισε να αφήσει για λίγο τον χορό για να πάρει μέρος στη σειρά και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο ως αστυνόμος.

Η Γη της ελιάς: Το «κορίτσι» του Σάκη Ρουβά, Μελίνα Κόντη, έρχεται για να αναστατώσει τη Μάνη

Όμως τελευταία αποφάσισε να ξαναγυρίσει με άλλον τρόπο στην μουσική. Συμμετέχοντας ως παρουσιάστρια του «Πρωινού Φραπέ» στο νέο video clip της Τάμτα, η οποία είναι πραγματικά αγνώριστη. Με όλο το dress code της εποχής και το αντίστοιχα μαλλιά. Αφάνα με μπούκλες.

tamta.jpg

Το τραγούδι «Αυταπάτη» είναι μία νοσταλγική επιστροφή στην χρυσή - κιτς δεκαετία της υπερβολής.

Στα της σειράς, η Μελίνα ως Δήμητρα θα έχει ένα μεγάλο δίλημμα. Από την μία πλευρά το πάθος με τον προϊστάμενό της Γιώργη Κουράκο, από την άλλη η βαθιά αγάπη που νιώθει για εκείνη ο Ορέστης, (Γιώργος Αγγελόπουλος) που έχει την καρδιά του πρώην της Κίμωνα.

Μία άλλη Δήμητρα και όχι η Βαμβακούση γίνεται ο μεγάλος έρωτας του Ντάνου στη Γη της ελιάς

Πολύ τα έχει μπλέξει η Δήμητρα αλλά προς το παρόν δεν θα πάρει καμία απόφαση. Αντιμετωπίζει έναν μεγάλο κίνδυνο από τη συμμορία του Δημοσθένη και δεν έχει καιρό για τα προσωπικά της. Ανέλπιστος σύμμαχός της θα γίνει η Βάσια Παναγοπούλου ως Ασπασία και μαμά του Κίμωνα. Το δέσιμο με τον Ορέστη την κάνει να θέλει να μεταπείσει τη Δήμητρα. Δεν θα τα καταφέρει ωστόσο, προς το παρόν. Γιατί στη Γη της ελιάς, όλα είναι προς το παρόν.