Η Δέσποινα Βανδή πιο hot από ποτέ στο νέο της βίντεοκλιπ και η περιοδεία συνεχίζεται στο Μόντρεαλ

Η Δέσποινα Βανδή πιο hot από ποτέ στο νέο της βίντεοκλιπ και η περιοδεία συνεχίζεται στο Μόντρεαλ

H Δέσποινα Βανδή συνεχίζει την περιοδεία της και μετά από 10 ημέρες στη Νέα Υόρκη πέταξε για το Μόντρεαλ του Καναδά.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Δέσποινα Βανδή, η οποία παραμένει στις ΗΠΑ λόγω των προγραμματισμένων εμφανίσεών της με τους Kings για τους Έλληνες ομογενείς.

Η καλλιτέχνης θα παραμείνει για λίγες ακόμα ημέρες στην Αμερική όπου συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση, συναντώντας αγαπημένους φίλους. Ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης είναι διαρκώς στο πλευρό της με τους δυο τους να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η Δέσποινα Βανδή ένωσε τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Σαμπάνη

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κυκλοφορεί σε λίγες ώρες το νέο της τραγούδι με τίτλο «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους του Νίκου Γρίτση.

https://www.instagram.com/reel/CygyodnMi6i/

Η Δέσποινα Βανδή θα συνεργαστεί φέτος με τον καταξιωμένο τραγουδιστή-συνθέτη και στις 27 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι ζωντανές εμφανίσεις τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.

Η ίδια είχε δώσει στους θαυμαστές της ένα μικρό sneek preview από το εντυπωσιακό video clip το οποίο θα δημοσιευτεί στο κανάλι της Panik Records στο Youtube στις 4μ.μ., ώρα Ελλάδος.

https://www.instagram.com/p/CyiyKwcsKUB/

Οι φίλοι και οι fans της τραγουδίστριας περιμένουν με αγωνία το νέο της video clip και σχολίασαν την ανάρτησή της με αποθεωτικά σχόλια.

sxolio1.jpg

Η Μαρία Μπακοδήμου έδειξε τον ενθουσιασμό της γράφοντας wow ενώ η Σύλβια Δεληκούρα αρκέστηκε με τρία emojis σε σχήμα φωτιάς.

sxolio3.jpg

To νέο TikTok video της Δέσποινας Βανδή φανερώνει τον ενθουσιασμό για το tour της

Πριν από λίγες ώρες η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε ένα νέο video στο TikTok στο οποίο ενημερώνει τους θαυμαστές της πως φεύγει από τη Νέα Υόρκη μετά από δέκα ημέρες, καθώς ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της είναι το Μόντρεαλ.

«Kαι ναι αναχωρούμε πια επισήμως από τη Νέα Υόρκη μετά από δέκα μέρες, bye bye New York, hello Montreal, Παρασκευή εκεί», είπε η τραγουδίστρια on camera.

Η τραγουδίστρια έχει ενεργή παρουσία στο TikTok όπου δημοσιεύει συνταγές και στιγμιότυπα από τη ζωή της εντός αλλά και εκτός σκηνής.

Η Δέσποινα Βανδή το «ζει» στην Αμερική και μια κίνηση στα social media έφερε το «Επιτέλους Δέσποινα»

https://www.instagram.com/p/CybaiAYx4XF/

Ο Bασίλης Μπισμπίκης θέλησε να εκμεταλλευτεί τη σύντομη παύση από τα τηλεοπτικά γυρίσματα του «Σασμού» για να κάνει ένα αξιοζήλευτο ταξίδι μαζί με την αγαπημένη του Δέσποινα.

vandi7.jpg

Τις τελευταίες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές στο L.A και στη Νέα Υόρκη και δεν σταμάτησε να δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί αρκετά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως το ζευγάρι σχεδιάζει να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο άτομα από το στενό τους περιβάλλον έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες που έκαναν πρόσφατα τον γύρο του διαδικτύου.

Πηγή κεντρικής: Instagram