Η Ήβη Αδάμου ερμηνεύει Δέσποινα Βανδή, ενώ η ομοιότητα με τη Μελίνα Νικολαΐδη είναι ολοφάνερη

Η Ήβη Αδάμου ερμηνεύει Δέσποινα Βανδή, ενώ η ομοιότητα με τη Μελίνα Νικολαΐδη είναι ολοφάνερη

«Να την χαίρεσαι», λέει η Ήβη Αδάμου με εντυπωσιακό look και τα σχόλια είναι αποθεωτικά.

«Να την χαίρεσαι», τραγουδούσε από το 2004 η Δέσποινα Βανδή, ερμηνεύοντας μια από τις πιο γνωστές επιτυχίες της. Ερχόμενοι στο σήμερα λοιπόν, το τραγούδι εκτέλεσε και η Ήβη Αδάμου, αναρτώντας ένα απόσπασμα από την ερμηνεία της στο προφίλ της στο Instagram. Η γνωστή pop star έπιασε το μικρόφωνο και επανέλαβε τους γνωστούς αγαπημένους στίχους, με τους θαυμαστές της να επικροτούν την προσπάθεια αυτή και να την παροτρύνουν να συνεχίσει να κινείται σε ανάλογο ρεπερτόριο.

Η Ήβη Αδάμου έκανε μια εντυπωσιακή live εμφάνιση όμως ο χορός της δίχασε τους followers

Πράγματι, μοιάζει να έχει βρει το είδος μουσικής που της ταιριάζει, με την 29χρονη τραγουδίστρια να πειραματίζεται συνεχώς και σε άλλα μουσικά μονοπάτια. Κάτι άλλωστε που της επιτρέπει και η συχνή καλλιτεχνική σύμπραξη με τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, Μιχάλη Κουινέλη. Οι δυο τους "παντρεύουν" συχνά τη ραπ με την ποπ, δημιουργώντας κομμάτια που γίνονται viral hits στο νεανικό κοινό.

Σε πιο λαϊκό ρεπερτόριο τώρα δοκιμαζόμενη, φαίνεται να νιώθει εξαιρετικά άνετα και να μπορεί να υποστηρίξει και αυτό το είδος.

https://www.instagram.com/reel/CyEG1YxIWVp/

Τα σχόλια των ακολούθων της ήταν άκρως υποστηρικτικά

Πέραν τώρα από την ερμηνεία της, αυτό στο οποίο επικεντρωθήκαμε είναι το look της, τόσο αναφορικά με το στιλιστικό κομμάτι, όσο- κυρίως- με τις beauty επιλογές της. Με ανδρόγυνο power dressing και σακάκι σε φιστικί απόχρωση, εξισορρόπησε το αυστηρό αποτέλεσμα με ένα λευκό crop top και ανοιχτό ντεκολτέ. Παρόλο που τα πλάνα είναι αρκετά κοντινά, μπορούμε να διακρίνουμε ότι τα έχει συνδυάσει με ένα casual blue jean, ενώ δεν παρέλειψε και μερικά εντυπωσιακά κοσμήματα, όπως δαχτυλίδι, κολιέ και σκουλαρίκια.

H Ήβη Αδάμου μίλησε για «πρώην» σε συναυλία της κι έγινε viral με το πιο γνωστό τραγούδι της Βανδή

That glow

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η πλειοψηφία των γυναικών που παρακολούθησαν το βίντεο, αναρωτήθηκαν πώς έχει πετύχει αυτό το τόσο glowy αποτέλεσμα στην επιδερμίδα της. Χωρίς να έχει υποπέσει στο "αμάρτημα" της υπερβολικής λάμψης που κάνει το μακιγιάζ να παραπέμπει σε festive καταστάσεις και να ξεφεύγει από το φυσικό look ή ακόμη και να μας κάνει να φαινόμαστε ιδρωμένες και την επιδερμίδα πολύ λιπαρή, πέτυχε την ιδανική ισορροπία. Με άλλα λόγια, έχει βρει τη σωστή απόχρωση highlighter, και την έχει τοποθετήσει στα σωστά σημεία και στη δέουσα ποσότητα. Πιο έντονο στα ζυγωματικά, λιγότερο έντονο στο πιγούνι, τη μύτη και το μέτωπο. Αν είσαι εχθρός του matte και επιζητάς συνεχώς μια φυσική λάμψη που μοιάζει να είναι όντως της επιδερμίδας σου, δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε ένα υγρό highlighter, που θα ενσωματώσεις ταμποναριστά στο πρόσωπό σου.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι βέβαια και τα φρύδια της, στα οποία η τραγουδίστρια κατά πάσα πιθανότητα έχει εφαρμόσει την τεχνική brow lamination. Έτσι, έχουν φυσική ανοδική φορά και προσδίδουν ένταση και δυναμισμό στο βλέμμα. Τα χείλη της είναι διακριτικά τονισμένα με ροζ- nude κραγιόν, με την ίδια να αποφεύγει τις glossy υφές, ενώ δεν παρέλειψε να βάλει και απαλή ροζ σκιά, που κάνει το look πιο ρομαντικό. Στον ίδιο τόνο και τα nude μακριά, αμυγδαλωτά νύχια της.

Οι νέες φωτογραφίες από την παραλία και η ομοιότητα με την Μελίνα Νικολαΐδη

Η Ήβη Αδάμου, δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες νέες φωτογραφίες της από την παραλία και τις στιγμές που και εκεί ήταν που οι followers της ανακάλυψαν με ποια Ελληνίδα της showbiz μοιάζει.

Αυτή δεν είναι άλλη από τη Μελίνα Νικολαΐδη. Όπως έγραψαν αρκετοί στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Ήβης Αδάμου στην πρώτη της φωτογραφία μοιάζει εξαιρετικά με την κόρη της Δέσποινας Βανδή, τόσο που θα μπορούσαν να είναι και δίδυμες αδερφές.

Και αν προσέξεις όντως τις φωτογραφίες τους θα δεις πως οι followers της Ήβης Αδάμου δεν έχουν κι άδικο, αφού κι οι δυο τους έχουν καστανά σκούρα μαλλιά, καλοσχηματισμένα πυκνά φρύδια κι από ένα μεγάλο χαμόγελο. Άλλωστε, η Ήβη είναι πολύ κοντά στην ηλικία της Μελίνας, μιας και τις χωρίζουν μόλις 10 χρόνια.

Στην gallery που ακολουθεί θα συνειδητοποιήσεις κι εσύ πως αν η Μελίνα Νικολαΐδη είχε κι αυτή πιο μακριά τα μαλλιά της δεν θα μπορούσες να τις ξεχωρίσεις: