Η Δέσποινα Βανδή το «ζει» στην Αμερική και μια κίνηση στα social media έφερε το «Επιτέλους Δέσποινα»

Η Δέσποινα Βανδή το «ζει» στην Αμερική και μια κίνηση στα social media έφερε το «Επιτέλους Δέσποινα»

H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους στην Αμερική. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους και η αλλαγή στο Instagram της τραγουδίστριας. 

Στις ΗΠΑ ταξίδεψε η Δέσποινα Βανδή λόγω των προγραμματισμένων συναυλιών της για τους Έλληνες ομογενείς. Πριν από ένα χρόνο η τραγουδίστρια έδωσε μια άκρως επιτυχημένη συναυλία στη Νέα Υόρκη και έκανε comeback για περισσότερες live εμφανίσεις.

Η δημοφιλής καλλιτέχνης θα παραμείνει στην Αμερική για μερικές εβδομάδες, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της αφού οι δυο τους είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.

Βανδή και Μπισμπίκης ζουν το Αμερικανικό όνειρο

Ο ηθοποιός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το σύντομο διάλειμμα από τα τηλεοπτικά γυρίσματα του «Σασμού» για να κάνει ένα αξιομνημόνευτο ταξίδι μαζί με την αγαπημένη του Δέσποινα.

Τα τελευταία 24ωρα το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει ανέμελες στιγμές στo L.A και στη Νέα Υόρκη και δεν σταματά να δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις βόλτες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CyI9NIOsweq/

Ένα από τα πρώτα άτομα με τα οποία συναντήθηκαν Βανδή-Μπισμπίκης είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος με τον οποίο η pop star διατηρεί στενή φιλία αρκετών ετών.

bisbikis2.webp

Η τραγουδίστρια και ο καταξιωμένος κομμωτής πόζαραν μαζί στον φακό ενώ λίγο αργότερα ο hair stylist δημοσίευσε φωτογραφίες του μαζί με το ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CyR9JfLx3o6/

Πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή «Super Κατερίνα» για την εμφάνισή του στον Σασμό, τον 10χρονο γιο του και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να συνδυάζει τα πολύωρα γυρίσματα και να έχει μια ισορροπημένη προσωπική ζωή, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως πέρυσι είχε κάνει κάτι λάθος λόγω φόρτου εργασίας.

«Δεν υπήρχε καθόλου χρόνος προσωπικός. Τώρα τα έχω ρυθμίσει λίγο καλύτερα οπότε έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τον γιο μου, με τη Δέσποινα», τόνισε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Δέσποινα Βανδή έγινε viral στο Tik Tok με το μαύρο cut out φόρεμα και τα σχόλια πολλά

Η μεγάλη αλλαγή στο Instagram της Δέσποινας Βανδή

Πριν λίγα 24ωρα η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια teaser φωτογραφία από το νέο της τραγούδι «Σε αγαπάω και δεν πάω καλά» το οποίο έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης. Οι δύο καλλιτέχνες θα συνυπάρξουν φέτος επί σκηνής και δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία.

Screenshot-2023-10-12-131833.png

«Καλοτάξιδο να είναι αστέρι μου», έγραψε ο τραγουδιστής-συνθέτης κάτω από την ανάρτηση της τραγουδίστριας.

Screenshot-2023-10-12-124146.png

Αξιοσημείωτη είναι η μεγάλη αλλαγή που έκανε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram της αφού μετά από αρκετά χρόνια άλλαξε φωτογραφία προφίλ, επιλέγοντας μια νέα εκκεντρική λήψη. Οι φανς αντέδρασαν με «Επιτέλους Δέσποινα» σχόλια στο προφίλ της.

Untitled.pngrr.png
rr.png

Πηγή κεντρικής: desp1navandi