Η Ναταλία Δραγούμη λέει ότι φοβάται το χρόνο όμως οι photos της είναι μια ωδή στη φυσική ομορφιά

Η Ναταλία Δραγούμη λέει ότι φοβάται το χρόνο όμως οι photos της είναι μια ωδή στη φυσική ομορφιά

Η Ναταλία Δραγούμη έχει ενεργή παρουσία στα social media και ποζάρει συχνά χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Οι υπέροχες makeup free φωτογραφίες, η σχέση με τον σύζυγό της και το σπίτι τους.

H Ναταλία Δραγούμη είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές μεγάλες παραγωγές του θεάτρου και της τηλεόρασης. Η γνωστή ηθοποιός φημίζεται για το δυναμισμό, τον αυθορμητισμό αλλά και την φυσική, ανεπιτήδευτη ομορφιά της.

Η 50χρονη έχει ενεργή παρουσία στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντάς μας πόσο όμορφη και γοητευτική παραμένει στο πέρασμα του χρόνου.

Η καλλιτέχνης είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και της άσκησης και τα τελευταία χρόνια παραμένει πιστή στο πρόγραμμα και τις συνήθειές της.

https://www.instagram.com/p/CygjWg7rUQP/

«Είχα την τύχη να διαθέτω ένα πολύ καλό DNA και ένα σκαρί που με βοηθά να έχω ένα καλό σώμα. Μετά τα 38 άρχισα να προσέχω πολύ με γυμναστική και πρόγραμμα διατροφής και με τη βοήθεια του διατροφολόγου μου, του Γιώργου Μουλίνου, έχω κατορθώσει να μην παίρνω βάρος και να διατηρούμαι σε σταθερά επίπεδα. Δεν μου αρέσει καθόλου να παίρνω κιλά», είπε χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξη της.

https://www.instagram.com/p/CRmFBMlLdjA/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού χωρίς μακιγιάζ.

Η αγάπη για την δουλειά της και τα 22 χρόνια κοινής πορείας με τον Έντι Ρόμπερτς

Στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη η Ναταλία Δραγούμη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ενηλικίωση των παιδιών της και στον σύζυγό της με τον οποίο συμπληρώνουν φέτος 22 χρόνια κοινής πορείας.

«Είμαι εξαρτημένη από τη δουλειά μου και είναι λίγο φοβιστικό. Ειδικά τώρα που ενηλικιώθηκαν τα παιδιά μου. Ο χρόνος μου τώρα αδειάζει και από μικρή ήμουν πολύ δραστήρια. Με τρομάζει η αδράνεια, είναι εχθρός μου. Με τρομάζει ο χρόνος με την έννοια ότι πρέπει να εγκαταλείψω το παιδί μέσα μου», ανέφερε η Ναταλία Δραγούμη.

Και πρόσθεσε: «Αν δεν πρέπει θα έχει συνέπειες! Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και φύγουν είναι άλλη φάση της ζωής. Μου λείπει ότι δεν είμαι ο σοφέρ τους, που δεν μιλάμε πιο προσωπικά στο αυτοκίνητο ή που περιμένω το τρίωρο έξω από το φροντιστήριο του γιου μου. Με φοβίζει ότι η σωματικότητά μου είναι διαφορετική. Ότι η ενέργειά μου θα πέσει! Η μητέρα μου μού έκανε πλύση εγκεφάλου να κάνω παιδιά. Εμένα μου το έβαλε και εκείνη ήθελε πιο πολλά από τέσσερα. Έλεγα ότι αν δεν βρω αυτόν που θέλω να κάνω παιδί, θα κάνω μόνη μου. Είμαστε 22 χρόνια με τον σύζυγό μου. Δεν έχω κάποιο μυστικό. Αλλά είμαστε μαζί γιατί θέλουμε και έχουμε τη λαχτάρα να είμαστε μαζί. Ερωτευτήκαμε και αυτό δεν ξεχνιέται βαθιά. Φεύγει και έρχεται και έρχεται με διάφορες μορφές. Η αγάπη εξυπακούεται ότι υπάρχει».

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο την με τον σύζυγό της και αρχιτέκτονα, Έντι Ρόμπερτς, την Κλειώ και τον Φίλιππο. «Γνωριστήκαμε σε ένα κλαμπ, στο Plus Soda μέσω ενός κοινού γνωστού. Ήταν από την αρχή πολύ έντονος και δυνατός έρωτας. Παρ' ό,τι θεωρώ το γάμο μου πετυχημένο, δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό. Πιστεύω πως το ότι είναι επιτυχημένος ο γάμος μας οφείλεται στο μεγαλύτερο ποσοστό στον άντρα μου», έχει δηλώσει η ηθοποιός.

Η 19χρονη κόρη της Ναταλίας Δραγούμη έχει πάρει το ταπεραμέντο της και το ύψος του πατέρα της

Για το πόσο υπέροχος είναι ως πατέρας ο Έντι Ρόμπερτς και την αξιοζήλευτη σχέση που έχει δημιουργήσει με τα παιδιά του, η Ναταλία Δραγούμη είχε αναφέρει σε συνέντευξή της: «Προσωπικά νιώθω πάρα πολύ τυχερή που χάρισα στα παιδιά μου αυτόν τον πατέρα. Εκτός του ότι τον ερωτεύτηκα πολύ, αποφάσισα να κάνω μαζί του παιδιά όταν είδα τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στο δικό του παιδί. Νομίζω πως είναι καλύτερος γονιός από ‘μένα, γι’ αυτό και τον συμβουλεύομαι συνεχώς για τα πάντα. Κάνω συνέχεια αυτοκριτική για το πως μεγαλώνω τα παιδιά μου. Πιστεύω σε γενικές γραμμές κάνω μια καλά προσπάθεια ως μαμά».

Tο πρωτότυπο και με σεβασμό στο περιβάλλον σπίτι της ηθοποιού

Η 50χρονη καλλιτέχνης είχε ανοίξει για πρώτη φορά το σπίτι της στα βόρεια προάστια στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη δημιουργία του. Πρόκειται για ένα σπίτι στο Μαρούσι που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας σύζυγός της, Έντι Ρόμπερτς με σεβασμό στο περιβάλλον.

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι αρκετά minimal και κυμαίνεται σε γήινους τόνους με το καφέ, το μπεζ και το ξύλο να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

https://www.instagram.com/p/Comj4RIoajY/

«Είναι σπίτι αρχιτεκτονικό, φτιαγμένο από τον άνδρα μου. Είναι αρχιτέκτονας και έχει μια ματιά μοντέρνα αλλά πάντα σέβεται το περιβάλλον. Το ωραίο είναι ότι είσαι στην Αττική και μπορείς να δουλεύεις κανονικά. Τα παιδιά σου να κάνουν διακοπές και εσύ να δουλεύεις», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής: nataliadragoumi