Η Ναταλία Δραγούμη μας έδειξε μία φωτογραφία ως έφηβη και όλοι παρατήρησαν μία μεγάλη ομοιότητα

Η Ναταλία Δραγούμη μας έδειξε μία φωτογραφία ως έφηβη και όλοι παρατήρησαν μία μεγάλη ομοιότητα

Το επικό σχόλιο στη φωτογραφία. Η Ναταλία Δραγούμη γιόρτασε την ονομαστική της εορτή με μία φωτογραφία από το παρελθόν και έμοιαζε σαν να ήταν χθες. 

Στις άφιλτρες φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, για μία ακόμη φορά θαυμάσαμε φέτος το υπέροχο σώμα της Ναταλίας Δραγούμη. Και στη νέα throwback φωτογραφία που δημοσίευσε, βρήκε έναν εύστοχο τρόπο για να ευχηθεί για την ονομαστική της εορτή. Γιατί ο χρόνος έχει την ίδια αξία με τότε για την ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/CuSQt4Rr2qH/

Η ανάμνηση από τα εφηβικά της χρόνια και τα χιλιάδες likes

Από τα νεανικά της χρόνια η Ναταλία Δραγούμη πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Αυτό φυσικά διαμόρφωσε στη συνέχεια και την καθημερινότητά της, αλλά και τη διατροφή της, χωρίς να ξεχνά ποτέ να γυμνάζεται.

Η Ναταλία Δραγούμη πόζαρε με μαγιό και η Κατερίνα Λέχου έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Και επειδή δεν αγαπά τις παρεμβάσεις ή αισθητικές επεμβάσεις παντός είδους, πάντα «ποντάρει» σε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και ζωής, ο οποίος φυσικά συνδυάζεται και με την γενικότερη θετική στάση που έχει απέναντι σε όλα όσα της συμβαίνουν. Οι φετινές καλοκαιρινές της πόζες, αποδεικνύουν πως ο χρόνος της έχει φερθεί υπέροχα και έχει ανταμείψει την πειθαρχία της.

https://www.instagram.com/p/Cu_7nZ4I235/

Χθες είχε την ονομαστική της εορτή και σε ένα παιχνίδι με τον χρόνο, για να μας δείξει ότι εξωτερικά αλλά κυρίως εσωτερικά αισθάνεται σαν έφηβη, έκανε μία ανάρτηση με μία φωτογραφία από τα χρόνια της ως teenager και με το αντίστοιχο σχόλιο: «Για τη γιορτή μου διάλεξα μια φωτο από teens χρόνια, έτσι γιατί τη θυμάμαι εκείνη την ημέρα…σαν χθες και με κάνει να χαμογελώ».

Αν παρατηρήσεις το σώμα της είναι ακριβώς το ίδιο όπως τότε με ελάχιστες αλλαγές.

https://www.instagram.com/p/CwaOmkAI8R8/

Η φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε χιλιάδες likes αλλά και το αγαπησιάρικα σχόλια με τα αντίστοιχα emoticons από την Ρούλα Κορομηλά αλλά και τη Σοφία Καρβέλα , ενώ μία φίλη της έκανε και το πιο εύστοχο σχόλιο: «Αυτός ο κοιλιακός ήρθε για να μείνει Ναταλάκι μου».

Η Ναταλία Δραγούμη η οποία έκανε διακοπές στη Νάξο και την Πάτμο, το βράδυ της γιορτής της το πέρασε με μία καλή της φίλη τη Μιμή Ντενίση αλλά και κοινούς τους φίλους στον Θεολόγο. Οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και παραμένουν πολύ καλές φίλες.

dragoumidiakopes.jpg