Το τηλεοπτικό comeback Λουιζίδου - Κωνσταντινίδου έφερε πρωτιά και μας θύμισε το «Παρά πέντε»

Κατερίνα Μπούσιου
Το τηλεοπτικό comeback Λουιζίδου - Κωνσταντινίδου έφερε πρωτιά και μας θύμισε το «Παρά πέντε»

Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και η πρωτιά στο Twitter για την Ρένια Λουιζίδου και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τις δύο πρωταγωνίστριες της νέας κωμωδίας του Alpha «Φόνοι στο καμπαναριό». 

Τη χρονιά που οι σειρές μυθοπλασίας, κυρίως οι δραματικές, είναι οι πρωταγωνιστές της τηλεθέασης, ήρθε μία νέα κωμωδία για να αλλάξει τα δεδομένα. Η τηλεοπτική επιστροφή της Ελισάβετ Κωνσταντινίδoυ και της Ρένιας Λουιζίδου, αποθεώθηκε από τους φανς στο Twitter και η επιτυχία συνεχίστηκε και με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Κάποιοι θυμήθηκαν με αυτή την αφορμή το «Παρά Πέντε» αλλά και τη Μαρία Καβογιάννη στα «Εγκλήματα».

Μία δολοφονία και μία μαύρη κωμωδία στο μοναστήρι

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Ρένια Λουιζίδου, έχουν και οι δύο περγαμηνές στην τηλεοπτική κωμωδία. Η πρώτη με πιο πρόσφατο ρόλο στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και η δεύτερη με το «Σοι σου» σειρά που συνεχίζει με τις επαναλήψεις να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η Ρένια Λουιζίδου ζει έναν δυνατό έρωτα με τον σύζυγό της εδώ & 25 χρόνια και δεν είναι «Ακάλυπτος»

Για πρώτη φορά ένωσαν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται στη νέα μαύρη κωμωδία του Alpha «Φόνοι στο καμπαναριό». Η πρώτη ως ηγουμένη Μαρία και η δεύτερη ως η πιστή βοηθός της μοναχή Αρσινόη. Μαζί με άλλες τρεις νεαρές μοναχές ζουν σε ένα μοναστήρι, διακωμωδώντας με τον τρόπο τους την κάθε τους στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CvXh45ho62Z/

Μέχρι που ένα πτώμα που ανακαλύπτουν στο μοναστήρι, τις θέτει και τις 5 ως ύποπτες. Ειδικά με το όπλο του φόνου που βρέθηκε πίσω από τα εικονίσματα. Η εξαιρετικά καλογυρισμένη σειρά, έχει την υπογραφή στη σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου, σκηνοθέτη του «Παρά πέντε».

Οι δύο ηθοποιοί μαζί με την Μένη Κωνσταντινίδου, τη Λυδία Τζανουδάκη και την Άννη Θεοχάρη, κάνουν μία αχτύπητη πεντάδα, όπως και τότε.

Οι δύο αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση Μιλτιάδης Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής), κι ο πρωτάρης βοηθός του, Έκτορας Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης), ήταν επίσης απολαυστικοί στον ρόλο τους. Όλες είναι ύποπτες για τη δολοφονία, τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

Κάποιοι από τους χρήστες του Twitter θυμήθηκαν ωστόσο μία άλλη ιερωμένη, τη Μαρία Καβογιάννη σε ένα από τα επεισόδια της θρυλικής σειράς «Τα εγκλήματα».

kavogianni.jpg

Η σειρά η οποία σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό (από 17,3% έως 24,1%) λατρεύτηκε ήδη και από το κοινό στα social media. «Επιτέλους μία κωμωδία», όπως έγραψαν χαρακτηριστικά.

Σύντομα θα έχουμε την πρεμιέρα μίας ακόμη κωμωδίας, αυτή τη φορά στο Star. Με τη σειρά «Στα σύνορα». Καιρός ήταν για τέτοια τηλεοπτικά project.