Ο γάμος στο Μαύρο Ρόδο και η σκηνή που θα θυμίσει τις Άγριες Μέλισσες πριν τους τίτλους τέλους

Κατερίνα Μπούσιου
Ο γάμος στο Μαύρο Ρόδο και η σκηνή που θα θυμίσει τις Άγριες Μέλισσες πριν τους τίτλους τέλους

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου στο happy end της ζωής τους στο Μαύρο Ρόδο και η Κατερίνα Διδασκάλου με τον Γιάννη Κουκουράκη που έφεραν στο κοινό νοσταλγία για τις Άγριες Μέλισσες. 

Εκτός από τη σειρά Παγιδευμένοι και το Μαύρο Ρόδο κάνει σήμερα έναν πολύ όμορφο επίλογο με γάμο. Είναι οι μόνες σειρές (εκτός από τις κωμικές) που είχαν φέτος και μία δόση ευτυχίας στο φινάλε τους. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου υπήρξαν ένα πολύ ταλαντούχο ζευγάρι ηθοποιών και υπήρξαν οι καταλληλότεροι για τους ρόλους τους. Αλλά σήμερα λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους θα έχουμε μία εσανς από Άγριες Μέλισσες.

Το φιλί του Κουκουράκη στη Διδασκάλου

Στις Άγριες Μέλισσες η αγάπη παράλληλα με την κόντρα του Γιάννη Κουκουράκη με την Κατερίνα Διδασκάλου ως μάνα και γιος στη δεύτερη και την τρίτη σεζόν είχε μείνει στη μνήμη των τηλεθεατών. Όπως είχε μείνει και η καταπληκτική τηλεοπτική τους χημεία. Φέτος τους είδαμε ξανά σε ρόλο μάνας και γιου, αλλά να ανακαλύπτουν τη συγγένειά τους στα τελευταία επεισόδια.

Το φιλί στο μάγουλο ωστόσο που της έδωσε χθες ως Βίκος, θύμισε ξανά την παλιά τους τηλεοπτική σχέση. Κυρίως το σχόλιό του πως έχει μία όμορφη μητέρα.

koukourakis.jpg

Και θα την θυμίσει και σήμερα με τον θάνατό του και την άτυχη Φιλαρέτη αντί να έχει τη χαρά να ζήσει μαζί του, θα είναι δίπλα στο τέλος του. Θα είναι μία στιγμή τρυφερότητας σαν να ξαναβλέπεις τη Μυρσίνη και τον Κωνσταντή.

Eπίλογος με μία αυτοκτονία στο Μαύρο Ρόδο και με δίκαιη τιμωρία για Παπαθωμά και Αλικάκη

Ο Βίκος έρχεται αντιμέτωπος με τον Καστρινό αλλά δεν θα έχει κανέναν ως σύμμαχο εκτός από εκείνη, την μέχρι χθες άγνωστή του μοναχή. Η Αλεξία θα καταλάβει επιτέλους τα εγκλήματα που έκανε εις βάρος της οικογένειάς της, ο αγαπημένος της.

https://www.instagram.com/p/CkN5wCxoLKo/

Όμως σήμερα το φινάλε έχει έναν λαμπρό γάμο. Του Πέτρου και της Ελισάβετ ή αλλιώς Άννας όπως είναι το κανονικό της όνομα, αφού πλέον δεν είναι μοναχή.

1688641655828-264430769-mavrorodo_gamos.jpg

Με τις οικογένειες των νεόνυμφων ενωμένες. Η Αλεξία σήμερα θα πετάξει για πρώτη φορά τα μαύρα ρούχα που φορούσε λόγω του πένθους για τη μητέρα της.

mavrorodo_gamos2.jpg

Οι φωτογραφίες του γάμου έκαναν ήδη τους φανς στο Twitter να πανηγυρίζουν. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ ήταν οι πιο δημοφιλείς στα social media από όλους τους συντελεστές και αυτό είναι φυσικό, αφού το κοινό ταυτίζεται με τις ιστορίες αγάπης.

Η χημεία των δύο ηθοποιών ήταν ένα στοίχημα που κερδήθηκε και βοήθησε πολύ στην εξέλιξη της σειράς, όπως δήλωσαν σήμερα ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου ως καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη.