Ο Νικήτας Νομικός έχει γενέθλια και η έκπληξη ήρθε από τις γυναίκες της ζωής του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Νικήτας Νομικός έχει γενέθλια και η έκπληξη ήρθε από τις γυναίκες της ζωής του

Η Άννα Πρέλεβιτς γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της με τη Δούκισσα Νομικού και αγαπημένους φίλους. Η έκπληξη, η εντυπωσιακή τούρτα και οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Μια από τις πιο ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Άννα Πρέλεβιτς στο πλευρό του συζύγου της, Νικήτα Νομικού. Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας αντάλλαξαν πριν λίγους μήνες όρκους αιώνιας πίστης και απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα μετά τον γάμο.

Η γαμήλια τελετή του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι παρουσία στενών φίλων και συγγενών ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι σε κτήμα της πρωτεύουσας. Συνεργάτες και στενοί φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών και γιόρτασαν μαζί τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το pre party για τα γενέθλια του Νικήτα Νομικού

Πριν λίγες ώρες ο Νικήτας Νομικός γιόρτασε τα γενέθλιά του σε γνωστό bar-εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και δέχθηκε τις ευχές των αγαπημένων του προσώπων. Η σύζυγός του, Άννα Πρέλεβιτς και η αδερφή του, Δούκισσα Νομικού δεν έλειψαν στιγμή από το πλευρό του και έλαμπαν από ευτυχία.

Η Άννα Πρέλεβιτς προσέφερε στον άντρα της ζωής της μια εντυπωσιακή τούρτα και όλοι οι καλεσμένοι τραγούδησαν τα «Χρόνια Πολλά» στον 38χρονο επιχειρηματία.

party.jpg

Νωρίτερα η Δούκισσα Νομικού είχε δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες σε Ιnstagram-story στις οποίες βλέπουμε τα παιδιά της να ζωγραφίζουν halloween διακόσμηση.

Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά τον γάμο με τον Νικήτα Νομικό

Πριν λίγα 24ωρα Άννα και Τέα Πρέλεβιτς έδωσαν το παρών στο θέατρο Αλίκη για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι». Oι δύο αδερφές φωτογραφήθηκαν με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την Βίκυ Σταυροπούλου και εξέφρασαν τη χαρά τους για αυτή την έξοδο με την παρακάτω ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/Cyp2DRmIKFU/

«Χθες ήταν το PERFECT Friday night! 🥰 Απόλαυσα τις αδυναμίες μου @vickystavropoulouofficial & @christos_chatzipanagiotis στην (μονίμως Sold Out) κωμωδία «Μπαμπάδες με ρούμι» των Ρέππα-Παπαθανασίου ! 🎉 Ότι και να πω είναι λίγο! Κλαίγαμε στα γέλια 2 ώρες όχι αστεία!! Σας ευχαριστούμε τοσο πολύ για την μαγική βραδιά!!», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H αλλαγή στο Instagram της Άννας Πρέλεβιτς μετά τον γάμο

Οι λίγο πιο παρατηρητικοί ίσως πρόσεξαν πως η Άννα Πρέλεβιτς άλλαξε το bio της στο Instagram μετά τον γάμο και συγκεκριμένα το όνομά της το οποίο πλέον αναγράφεται ως εξής: Άννα Πρέλεβιτς Νομικού.

Screenshot-2023-08-24-085800.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic