Στα δικά τους break, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μοιράζονται μία μεγάλη αγάπη

Κατερίνα Μπούσιου
Στα δικά τους break, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μοιράζονται μία μεγάλη αγάπη

Η Βάσω Λασκαράκη κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή Break στον ΣΚΑΙ και ζητά συμβουλές παρουσίασης από την Μαρία Μπακοδήμου. 

Αύριο στις 15.10 στον ΣΚΑΙ η Βάσω Λασκαράκη κάνει το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια με τη νέα εκπομπή Break. Και σε αυτόν τον νέο ρόλο και το νέο project, ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος, όχι μόνο κάνει ποδαρικό, αλλά μας δείχνει και την κοινή αγάπη που μοιράζονται. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει το χόμπι που τους ενώνει από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους. Εξαιτίας ενός αυτοκινήτου γνωρίστηκαν, εξαιτίας ενός αυτοκινήτου περνούν μαζί τα Σαββατοκύριακά τους.

https://www.instagram.com/p/CyjsCu3IHsK/

Αγώνες ταχύτητας με την καλύτερη συνοδηγό

Η Βάσω Λασκαράκη είχε μιλήσει για την γνωριμία της και τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον Λευτέρη Σουλτάτο πριν από 5 χρόνια που κατέληξε το 2019 και στον γάμο τους στην Κρήτη. Τότε λοιπόν είχε εκμυστηρευτεί πως έγινε εντελώς τυχαία όταν ένας κοινός τους φίλος, της τον σύστησε ενώ έκανε διακοπές στην Κρήτη, γιατί ήθελε να αλλάξει το αυτοκίνητό της.

Ένας σκαραβαίος ήταν και το αυτοκίνητο που είδαμε στο γαμήλιο πάρτι τους που έγινε στη Νάξο, δύο μήνες μετά τον σε στενό κύκλο γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/CkHJwN0r1Lf/

Τα αυτοκίνητα αλλά και οι αγώνες ταχύτητας με μηχανές, είναι όμως ένα από τα χόμπι του Λευτέρη Σουλτάτου, εδώ και πολλά χρόνια. Σε κάποιους από τους αγώνες και στις προπονήσεις του, είχε για παρέα τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον σύζυγο της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η σιωπή της Βάσως Λασκαράκη και η χαρά της Αθηνάς Οικονομάκου για το ταυτόχρονο τηλεοπτικό comeback

https://www.instagram.com/p/Cmg-DNnIBgv/

Όμως τα τελευταία 3 χρόνια η συνοδηγός του στους αγώνες, είναι η Βάσω Λασκαράκη.

https://www.instagram.com/p/CkA7-7Qo93F/

Για όσους γνωρίζουν από αγώνες ταχύτητας και ειδικές διαδρομές, ο ρόλος του συνοδηγού είναι πολύ σημαντικός. Εκείνος βλέπει στον χάρτη την πορεία της διαδρομής και είναι ο πιο καλός βοηθός σε ότι και αν συμβεί σε τεχνικό επίπεδο.

Μάλιστα σε έναν αγώνα με συλλεκτικά μοντέλα όπως αυτοί που λαμβάνουν μέρος, η Βάσω και ο Λευτέρης είχαν πάρει και το βραβείο του νικητή. Και ο γνωστός σεφ ήταν περήφανος που η γυναίκα του, μοιραζόταν την τρέλα του, μαζί του: «Σε ευχαριστώ για την υπομονή επιμονή και την υπερπροσπάθεια που έκανες για να με ακολουθήσεις στη τρέλα μου».

https://www.instagram.com/p/CdAwvejooZH/

Στην αυριανή εκπομπή θα τους δεις να μιλούν για πρώτη φορά μαζί σε κάμερα και μάλιστα στα πλαίσια ενός νέου αγώνα. Στο απόσπασμα είδαμε τον Λευτέρη να παραδέχεται πως παραλίγο να είχε ένα ατύχημα κάποια στιγμή, όχι λόγω δύσκολης διαδρομής, αλλά γιατί η Βάσω παραλίγο να του κάρφωνε στο μάτι το μολύβι της!

Ο σεφ με το χιούμορ του αποκαλύπτει μάλιστα ότι στον πρώτο αγώνα, η Βάσω είδε φωτογράφους και χαιρετούσε γιατί νόμιζε ότι είχαν έρθει για εκείνη. Ωραίος και με χιούμορ ο σύζυγος. Φυσικά κάποια στιγμή θα τον δούμε σίγουρα και να μαγειρεύει στην εκπομπή.

Από τα highlights της εκπομπής και η συνέντευξη της Βάσως με την Μαρία Μπακοδήμου, από την οποία ζητά συμβουλές για την παρουσίαση. Από την καλύτερη, μόνο ωραίες συμβουλές μπορεί να ακούσει.