Η Βάσω Λασκαράκη έχει γενέθλια και ο Λευτέρης Σουλτάτος της οργάνωσε το πιο ωραίο πάρτι - έκπληξη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βάσω Λασκαράκη έχει γενέθλια και ο Λευτέρης Σουλτάτος της οργάνωσε το πιο ωραίο πάρτι - έκπληξη

Εν μέσω παραστάσεων και της νέας της εκπομπής η Βάσω Λασκαράκη δεν είχε σκεφτεί πώς θα γιορτάσει τα γενέθλιά της αλλά γι' αυτό υπάρχει ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει σήμερα 19 Οκτωβρίου τα γενέθλιά της και ο Λευτέρης Σουλτάτος φρόντισε να τα γιορτάσει μαζί με τους αγαπημένους της φίλους και συναδέλφους ήδη από το προηγούμενο βράδυ.

Το πάρτι - έκπληξη

Η ηθοποιός που σήμερα κλείνει τα 44 βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, αφού για πρώτη φορά θα αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας με δική της τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα, φέτος πρωταγωνιστεί και στην θεατρική παράσταση «Unfriend» κι έτσι δεδομένων όλων αυτών των υποχρεώσεων αλλά και της κούρασής της, η ίδια δεν είχε - φαίνεται - προλάβει να σκεφτεί πώς θα γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια.

Γι' αυτό όμως, υπάρχει ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος, ο οποίος οργάνωσε ένα πάρτι - έκπληξη το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου για εκείνη σε ένα εστιατόριο, προσκαλώντας όλους της τους αγαπημένους φίλους για να της ευχηθούν, ενώ είχε φροντίσει και για τον στολισμό, αφού υπήρχε και μια μεγάλη κατασκευή με μπαλόνια που φυσικά έγραφαν «Ηappy Birthday».

Η Βάσω Λασκαράκη δεν είχε υποψιαστεί κάτι, αφού όπως θα δεις και στις φωτογραφίες πιο κάτω έκανε αμέριμνη τα beaute της, λίγες ώρες πριν την έκπληξη. Όπως έγραψε η ίδια στα social media της, μετά την αποκάλυψη της έκπληξης, μπορεί να ήταν λίγο «γκρινιάρα» λόγω της κούρασης - μέχρι μάλλον να φτάσει στο εστιατόριο - αλλά με το που κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε η χαρά της δεν μπορούσε να κρυφτεί κι αυτό φάνηκε και την ώρα που έπρεπε να σβήσει τα κεράκια στη διώροφη ροζ τούρτα της.

Mεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι κολλητή φίλη της ηθοποιού και μαζί πόζαραν στο νέο trend των πάρτι - που σίγουρα κι εσύ έχει δει σε κάποιο πάρτι ή γάμο - ένα selfie video για τις ανάγκες του οποίου η κάμερα σε καταγράφει κάνοντας γύρω σου κύκλο 360 μοιρών.

393730841_702418938104753_3999900798921877788_n.jpg

Η ευχή του Λευτέρη Σουλτάτου

Ο Λευτέρης Σουλτάτος φανερά χαρούμενος για την αγαπημένη του και την επιτυχημένη έκπληξη που οργάνωσε, δημοσίευσε στο Instagram του κάποιες κοινές φωτογραφίες τους από τη βραδιά κι έγραψε τις εξής ευχές στη Βάσω Λασκαράκη: «Χρόνια πολλά αγάπη μου! Ένα χρόνος ακόμα εμπειρίας … προστέθηκε αλλά η εικόνα έμεινε εκεί γύρω στα 25! Να είσαι πάντα χαρούμενη χαμογελαστή υγιής και ευτυχισμένη! Σ' αγαπώ».

Εκείνη δεν μπορούσε παρά να τον ευχαριστήσει για το πάρτι που της οργάνωσε και φυσικά να του πει πόσο τον αγαπάει.

387488455_1375069646719901_8992188338722657624_n.jpg

Το νέο της τηλεοπτικό βήμα

Η Βάσω Λασκαράκη για πρώτη φορά θα αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας, αφού από την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 15.10 θα μάς καλησπερίζει μέσα από την εκπομπή «Τhe Break» και τον ΣΚΑΪ.

https://www.instagram.com/reel/CygJLoOsoTE/

Η ίδια δήλωσε πρόσφατα για το νέο της βήμα: «Έχω αγωνία αρκετή, καλή αγωνία όμως. Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, έχω αυτό το σφίξιμο ότι κάτι είναι καινούργιο, ρωτάω να μάθω, δεν είναι εύκολο αλλά είναι διασκεδαστικό. Για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες. Το project αυτό μου ταιριάζει».

Βάσω Λασκαράκη