«Ο Γιατρός» Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αντιμέτωπος με τις σκιές του παρελθόντος του

Κατερίνα Μπούσιου
«Ο Γιατρός» Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αντιμέτωπος με τις σκιές του παρελθόντος του

Πώς θα προσαρμοστεί στη νέα του ζωή ο Ανδρέας; Ο «Γιατρός» αρχίζει να πληγώνει όλους τους ανθρώπους που αγαπούσε. 

«Ο Γιατρός» στον Alpha, έκανε θεαματική πρεμιέρα χθες και τερμάτισε και πρώτος στην τηλεθέαση, έστω και με οριακή διαφορά από τη σειρά «Το Ναυάγιο» στο Mega. Οι δύο σειρές θα ανταγωνιστούν και σήμερα αφού η σειρά θα έχει έκτακτο επεισόδιο σήμερα το βράδυ. Σήμερα θα διαπιστώσεις γιατί ισχύει αυτό που έχει δηλώσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε συνέντευξή του, ότι ο ρόλος του είναι ότι πιο ενδιαφέρον έχει κάνει στην ελληνική τηλεόραση. Τα μυστικά του παρελθόντος του, αρχίζουν και τον τρομάζουν.

Ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ζωής του

Η Άννα διευθύντρια της κλινικής και πρώην σύζυγος του Ανδρέα, αλλά και η Σοφία, νοσηλεύτρια και σχέση του Ανδρέα, είναι τα δύο πρόσωπα που δεν ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν την νέα πραγματικότητα του γιατρού μετά την απώλεια της μνήμης του. Δήμητρα Σιγάλα και Βασιλική Τρουφάκου βρίσκονται στο πλευρό του αμήχανες.

Ο Μαρκουλάκης ως #giatros έκανε το Twitter να πανηγυρίσει ειδικά για έναν λόγο

Στα επόμενα επεισόδια, θα δεις τον άλλοτε ισχυρό γιατρό, αδύναμο και μπερδεμένο. Αλλά και έτοιμο να αντιμετωπίσει τους φόβους του. Η επιστροφή του στο επάγγελμα θα ξεκινήσει σταδιακά. Δεν θυμάται τίποτε και η πρώτη απόπειρα ακόμη και να ανοίξει τον υπολογιστή του, θα στεφθεί από αποτυχία.

https://www.instagram.com/reel/Cx3taaXK25C/

Με μεγάλη προσπάθεια θα αρχίσει να ακούει τις διηγήσεις των άλλων για το πώς ήταν ως χαρακτήρας και ως επιστήμονας, ποια ήταν η καθημερινότητά του, αλλά δεν κατανοεί ότι με την Άννα έχει χωρίσει. Όμως όταν πια αρχίσει να ερευνά το γραφείο του θα βρεθεί μπροστά σε μία σκληρή αλήθεια. Θα καταλάβει πως ήταν ως άνθρωπος και αυτή η εικόνα δεν θα του αρέσει καθόλου. Αδίστακτος.

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για την πολύ μεγάλη προετοιμασία που έκανε για τον ρόλο του: «Στο σχολείο πριν αποφασίσω να γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω γιατρός. Όχι μόνο δεν έγινα, αλλά έχω τάση λιποθυμίας όταν βλέπω το αίμα των άλλων. Για να μπορέσω να είμαι πειστικός με τις ιατρικές ορολογίες, μπαίνω και μαθαίνω τι είναι το κάθε τι».