«Κωνσταντίνε μας διέλυσες»: Μία σκηνή του Μαρκουλάκη στον Γιατρό συγκίνησε το κοινό για έναν λόγο

Κατερίνα Μπούσιου
«Κωνσταντίνε μας διέλυσες»: Μία σκηνή του Μαρκουλάκη στον Γιατρό συγκίνησε το κοινό για έναν λόγο

Το δικό μας Grey's Anatomy. Η έκπληξη με την Βασιλική Τρουφάκου η οποία στον Γιατρό και στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, παίζει ίσως και τον καλύτερο ρόλο της ζωής της. 

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βάλθηκε φέτος να μας ξαναθυμήσει τα ένδοξα '90s όταν τον γνωρίσαμε στο «Λόγω τιμής» και τον αγαπήσαμε στη συνέχεια στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Χθες ίσως έπαιξε μία από τις καλύτερες σκηνές της καριέρας του. Δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά σύσσωμο και το κοινό στα social media βλέποντας τον Γιατρό.

Ο Ανδρέας έμαθε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του «

Όπως με μαεστρία και με συναισθηματισμό σκηνοθετεί τις παραστάσεις στο θέατρο, είτε παίζει εκείνος, είτε άλλοι, με τον ίδιο τρόπο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει «κεντήσει» φέτος τον ρόλο του ως γιατρός Ανδρέας Βρεττός. Και η σειρά «Ο Γιατρός» ενώ μοιάζει αρχικά μία εύκολη σειρά στο να την κατανοήσεις, λόγω και των μικρών αυτοτελών ενδιάμεσων ιστοριών, έχει κρυφές πτυχές που βγαίνουν σταδιακά κάνοντας μόνιμα plot twist.

Μία τέτοια ανατροπή ζήσαμε και χθες. Ο Ανδρέας συνεχίζει να ψάχνει την αιτία που χώρισε με την γυναίκα του και είναι το μόνο που θέλει να θυμηθεί σε αυτά τα 12 χρόνια αμνησίας, μετά το ατύχημά του. Σταδιακά κατάλαβε πως ο χωρισμός έχει σχέση και με την απομάκρυνση της κόρης του από εκείνον. Κάποιοι βέβαια τον τρολάρουν για την αμνησία, θυμίζοντάς του όσα έχουν συμβεί και στον πλανήτη.

elisavet.jpg

Ψάχνοντας παράλληλα και τον κωδικό για το email του, με την λέξη συμπόνια. Πρωτότυπο. Τελικά όταν το άνοιξε ανακάλυψε μία επιστολή απόγνωσης μετά τον αιφνίδιο θάνατο του γιου του.

https://www.instagram.com/p/CyLxniUsgA-/

Γιατί είχε εν μέρει ευθύνη επειδή δεν είχε ψάξει ποτέ μία μικρή εκ γενετής ιδιομορφία στην καρδιά του γιου του. Και ως μπαμπάς και ως γιατρός όφειλε να ψάξει.

Το Twitter τον χειροκρότησε για μία ακόμη φορά για μία και μόνο σκηνή με την αντίδρασή του.

Η μεγάλη έκπληξη της σειράς είναι και η Βασιλική Τρουφάκου ως Σοφία. Και δικαίως οι φανς έχουν χαρακτηρίσει τον «Γιατρό» το ελληνικό Grey's Anatomy.

https://www.instagram.com/reel/Cx20aO9N6V_/

Με εκείνη ως Μέρεντιθ και τον Μαρκουλάκη ως Ντέρεκ. Ενώ βασανίζεται για να του πει τη αλήθεια πως είχαν σχέση μετά το διαζύγιό του, δεν τα έχει καταφέρει ακόμη και θα εκπλαγεί όταν τον δει να φεύγει από το νοσοκομείο.

Θα γυρίσει, μην αγωνιάς.