Η ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση με μαύρα στο Instagram και οι γλυκές ευχές από τους followers της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση με μαύρα στο Instagram και οι γλυκές ευχές από τους followers της

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Δήμητρα Βαμβακούση, μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την απώλεια της μητέρας, του δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές από τους followers της.

Ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση ήταν - θα μπορούσε να πει κανείς - το μεγάλο γεγονός τον μήνα που πέρασε, όχι μόνο γιατί όλοι χάρηκαν με τη χαρά του «Ντάνου», που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, αλλά κι επειδή αυτό το ευτυχές γεγονός δυστυχώς συνοδεύτηκε από το πιο τραγικό, αυτό της απώλειας της μητέρας του.

Η νέα ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση σεβόμενη την απώλεια της μαμάς του συζύγου της δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση από τον γάμο τους, τις δύσκολες εκείνες μέρες.

Το μόνο που έκανε ήταν «αποχαιρετίσει» κι αυτή δημόσια την κυρία Ουρανία με ένα τρυφερό μήνυμα, στο οποίο έγραφε: «Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού, άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας στην πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: Δεν θα του περάσει, κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει. Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς».

b1dad2f6-381620253_1002666984288812_4396512276155426129_n.peg.webp

Μετά από αυτήν την ανάρτηση η Δήμητρα Βαμβακούση, όπως και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήραν τον χρόνο τους κι έκαναν μια παύση μακριά από τα social media. Η ίδια ωστόσο, πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της από την Κύπρο, όπου βρέθηκε λόγω των υποχρεώσεων του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Γης της Ελιάς, στην οποία φοράει μαύρα ρούχα λόγω του πένθους που έχει η οικογένεια και κοιτάει τον ορίζοντα με ήρεμο και καθαρό βλέμμα.

https://www.instagram.com/p/CytP7LlMDge/

Οι ευχές για την «εγκυμοσύνη»

Η ανάρτηση της Δήμητρας συγκέντρωσε πολλές ευχές όχι μόνο για τον γάμο της αλλά και για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της. Αν και το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα κάτι, υπάρχουν φήμες που θέλουν τη Δήμητρα Βαμβακούση να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Mάλιστα, η Ειρήνη Κολλιδά, η πρώην συμπαίκτρια του Ντάνου στο Survivor, στις δηλώσεις της την ημέρα του γάμου ανέφερε: «Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους, γιατί από ό,τι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα», με το νιόπαντρο ζευγάρι και πάλι να μην κάνει κάποιο σχόλιο.

Kάπως έτσι λοιπόν, οι περισσότεροι της ευχήθηκαν «με το καλό το μωράκι» ενώ μία follower μίλησε και για το φύλο του μωρού, γράφοντας «με το καλό το κοριτσάκι».

Ο γάμος και η απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ήταν 24 Σεπτεμβρίου όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, που επίσης γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor Eλλάδα - Τουρκία, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με πολλούς καλεσμένους να δίνουν το παρόν στην γεμάτη συγκίνηση μέρα γι' αυτούς.

Χαρακτηριστική ήταν η σφιχτή αγκαλιά της Δήμητρας στον Ντάνο όταν έφτασε στην εκκλησία, αφού έτσι αποκαλύφθηκαν και τα δυνατά συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλο. Η σχέση τους άλλωστε, δεν μετρούσε πολύ καιρό πριν το μεγάλο αυτό βήμα και οι ίδιοι ήταν πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την προβολή της προσωπικής τους ζωής, που ο μεγάλος έρωτάς τους είχε μείνει καλά κρυμμένος μέχρι εκείνη τη μέρα.

Την ευτυχία του Γιώργου Αγγελόπουλου όμως, διαδέχθηκε η λύπη αφού λίγες ώρες μετά τον γάμο του η μητέρα του, Ουρανία Σουλτάνη, έφυγε από τη ζωή ύστερα από πολύμηνη μάχη της με τον καρκίνο. Εκείνος ήταν που επιβεβαίωσε και την είδηση μέσα από τα social media του γράφοντας: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πως έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου».

Screenshot-2023-09-25-184923.png