Η Σοφία Καρβέλα νιώθει «νοικοκυρά σε απόγνωση» στο μοντέρνο σπίτι της εξαιτίας των 2 νέων μελών του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σοφία Καρβέλα νιώθει «νοικοκυρά σε απόγνωση» στο μοντέρνο σπίτι της εξαιτίας των 2 νέων μελών του

Η Σοφία Καρβέλα και οι γιοι της από εδώ και πέρα θα συγκατοικούν στο σπίτι τους στην Νέα Υόρκη με δύο γατάκια, όμως κάθε αρχή είναι και δύσκολη.

Η Σοφία Καρβέλα ζει εδώ και πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη μαζί με τους γιους της Νίκο και Νέστωρ. Αυτό όμως, τις τελευταίες μέρες άλλαξε αφού προστέθηκαν στην «οικογένεια» δύο νέα μέλη, δύο μικρά γατάκια.

karbela-gata.png

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια «νοικοκυρά σε απόγνωσή»

«Κάθε αρχή και δύσκολη» λένε και το ίδιο συνέβη και με τη νέα αυτή συγκατοίκηση της Σοφίας Καρβέλα με τους τετράποδους φίλους των γιων της. Ο λόγος είναι πως η κυρία που είχε για να τη βοηθάει με την καθαριότητα του σπιτιού της παραιτήθηκε μετά από πολλά χρόνια, αφού δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τους χνουδωτούς νέους ενοίκους του σπιτιού.

Η Άννα Βίσση μίλησε για την αποτοξίνωση της κόρης της από το αλκοόλ & για το πώς νιώθει ως γιαγιά

Η κόρη της Άννας Βίσση δημοσίευσε στο προφίλ της τα όσα «έγιναν», ψάχνοντας απεγνωσμένα κάποια νέα κυρία που θα τη βοηθάει. Χαρακτηριστικά έγραψε στην ανάρτησή της: «Επείγον. Χρειάζομαι καθαρίστρια. Η αγαπημένη μας Μαρία παραιτήθηκε μετά από 15 χρόνια που ήταν μαζί μου επειδή δεν μπορεί να αντέξει τα νέα μας γατάκια. Ούτε κι εγώ για να είμαι ειλικρινής. Υπάρχει λοιπόν κάποιος που να θέλει να καθαρίζει το διαμέρισμά μας στο Brooklyn; Πρέπει να του αρέσουν οι γάτες».

394262085_674594631404064_467157511808282717_n.jpg

Φυσικά είναι πολύ σημαντικό που η Σοφία Καρβέλα και οι γιοι της αποφάσισαν να υιοθετήσουν τα δυο μικρά γατάκια σώζοντάς τα και προσφέροντάς τους μια οικογένεια.

Το μοντέρνο σπίτι της Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη

Τα δυο μικρά γατάκια που προστέθηκαν στην οικογένεια της Σοφίας Καρβέλα πάντως θα ζήσουν σε ένα πολύ μοντέρνο σπίτι. Η αγάπη της ίδια για τη μόδα έχει αποτυπωθεί και στον χώρο που μένει, αφού η ίδια έχει τη δική της μεγάλη λευκή ντουλάπα σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο, μέσα από την οποία επιλέγει τα καθημερινά outfits της.

271831311_294839182685426_8058696291333236732_n.jpg

Παράλληλα, το σαλόνι της που είναι αρκετά μεγάλο και αποτελεί σημείο συνάντησης για εκείνη και τους φίλους της αλλά και τους φίλους των γιων της, έχει παρκέ πάτωμα και αρκετά ξύλινα έπιπλα όπως η μεγάλη βιβλιοθήκη, το κεντρικό τραπέζι και τα μικρά βοηθητικά τραπεζάκια.

Ο μεγάλος γκρι καναπές, οι λευκές καρέκλες, οι δερμάτινες κυπαρισσί πολυθρόνες και το έπιπλο της τηλεόρασης ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση ενώ τα ρουστίκ χαλιά δίνουν boho vibes στον χώρο. Aπό την άλλη τα vintage φωτιστικά και τα pop art κάδρα δίνουν χρώμα στον χώρο, ενώ οι ασημί και μαύρες λεπτομέρειες προσθέτουν ένα μοντέρνο touch στο διαμέρισμα.

Η Σοφία Καρβέλα πολλές φορές έχει χρησιμοποιήσει το σαλόνι της για να κάνει τη γυμναστική της, όπως και ο Νίκος με τον Νέστωρα για να παίζουν από ποδόσφαιρο μέχρι μπάσκετ, αφού το παρκέ πάτωμα ευνοεί κάτι τέτοιο.