Η Αννίτα Πάνια τα είπε «όλα» για τον γιο της Αντρέα χωρίς να πει τίποτα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αννίτα Πάνια τα είπε «όλα» για τον γιο της Αντρέα χωρίς να πει τίποτα

Η Αννίτα Πάνια λίγο πριν την έναρξη της νέας της εκπομπής μίλησε για τον γιο της,  τη σχέση της με την Άννα Βίσση αλλά και τη διαφορά που θα έχει η εκπομπή της φέτος.

Η Αννίτα Πάνια από τον Νοέμβριο θα παρουσιάζει για πρώτη φορά στην καριέρα της καθημερινή live εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Open. Έτσι, η ίδια μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!» αναφέρθηκε και στο νέο της αυτό ξεκίνημα αλλά και στον 15χρονο γιο της με τον Νίκο Καρβέλα, τον Αντρέα.

Η Αννίτα Πάνια δεν θέλει να μιλάει για τον Αντρέα

Όσον αφορά τον 15χρονο πια Αντρέα, η Αννίτα Πάνια ανέφερε στην συνέντευξή της πως τον «λατρεύει», «είναι η ζωή της» αλλά δεν θέλει να μιλάει εκείνη γι' αυτόν, αφού πάντα στις συνεντεύξεις της αναφέρει πως αυτό είναι δικαίωμα του ίδιου.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ο Ανδρέας είναι η μεγάλη μου λατρεία, είναι η ζωή μου όλη, ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει για μένα, τον λατρεύω. Από εκεί και πέρα δεν παύει να είναι μια προσωπικότητα αυθύπαρκτη, αυτόνομη και θεωρώ ότι δεν έχω το δικαίωμα, επειδή έναν άνθρωπο τον έχω γεννήσει, να τον χαρακτηρίζω κοινωνικά και να μιλάω εγώ για εκείνον. Επίσης, το γουστάρω το άτομο πραγματικά, και σαν παρέα μου», ενώ συνέχισε λέγοντας πως έχει χαρακτηριστικά και από την ίδια αλλά και από τον Νίκο Καρβέλα αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ διαφορετικός.

«Και σε μένα μοιάζει και στον πατέρα του, αλλά ταυτόχρονα δεν μοιάζει και σε κανέναν. Για τον εαυτό του θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος. Προσπαθώ να μπω στα παπούτσια του και δεν ξέρω αν λάχαινε να είναι γνωστοί η μάνα μου και ο πατέρας μου πόσο θα μου άρεσε να μιλάνε για μένα, ποια είμαι, πως είμαι, τι είμαι και πως ξηγιέμαι γενικότερα. Κάθε άνθρωπος μιλάει για τον εαυτό του, όταν και όπως εκείνος αποφασίσει να το κάνει. Το θεωρώ λίγο ρουφιανιά και αδιακρισία να συστήνω εγώ τον γιο μου. Μπορεί να φαίνομαι ψιλοϋστερική με αυτό που αυτό που κάνω,αλλά άμα λάχει μπορεί και να 'μαι», είπε η Αννίτα Πάνια στην συνέντευξη που έδωσε.

Αυτή βέβαια, δεν ήταν η μόνη φορά που η 53χρονη παρουσιάστρια έχει αναφερθεί στον γιο της με τον Νίκο Καρβέλα, αφού όσο κι αν ο προσπαθεί, δεν γίνεται να μην ερωτηθεί για το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της αλλά και να μην δώσει έστω κάποια λίγα στοιχεία για εκείνον.

Τον Μάιο του 2022 είχε μιλήσει στον Τάσο Τρύφωνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και πάλι στον γιο της αυτή τη φορά, επειδή ο παρουσιαστής του Τετ - α - τετ την ρώτησε για το viral τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει εκείνος με τίτλο «Κολυμπάω», όταν ήταν μόλις 10 χρονών. Η απάντηση της Αννίτας Πάνια ήταν η εξής: «Παρά έγινε viral… Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ταυτότητα και τη δική του προσωπικότητα σε κάθε ηλικία και να είναι. Για αυτό βλέπεις και πολλές φορές δεν μιλάω για τον γιο μου γιατί δεν ξέρω αν και ο ίδιος θέλει. Το παιδί έβγαλε ένα τραγούδι, το οποίο είχε ανεβάσει στο Youtube πριν γίνει γνωστό και τυχαία το πήρε κάποια σελίδα και έγινε το σουξέ της εποχής. Ο τύπος όταν το έγραψε ήταν ένα ανεπιτήδευτο πλασματάκι, το οποίο ήταν στην θάλασσα και μετά το έγραψε μόνος του. Οι στίχοι τον εξέφραζαν. Και τα ανέβασε αυτά, μη γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα το πάρουν και θα γίνει όλο αυτό το πράγμα! Αν ρωτήσεις τον ίδιον δεν ήθελε να γίνει αυτό. Πάντως η μελωδία ήταν ωραία. Ο Ανδρέας με το «Κολυμπάω» έκανε μεγαλύτερη επιτυχία από τον Καρβέλα. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί με τη μουσική, θέλω να είναι ευτυχισμένος και ήρεμος».

Παράλληλα, στο «Καλό Μεσημεράκι» η Αννίτα Πάνια είχε αναφέρει πως ο γιος της δεν προτιμάει καθόλου τη δημοσιότητα που έχει λόγω των γονιών του - σε αντίθεση με άλλους που στη θέση του ίσως και να το εκμεταλλεύονταν - και γι' αυτό κι εκείνη προσπαθεί να αναφέρεται σε εκείνον με όσο το δυνατόν λιγότερα λόγια. «Είμαι τύπου τον λατρεύω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω μεγάλη λατρεία και καψούρα. Αλλά αυτός δεν γουστάρει να μιλάω καθόλου γι’ αυτόν. Δεν γουστάρει το «είμαι του Καρβέλα και της Πάνια το παιδί», δεν τα θέλει. Και τώρα που συζητάμε έχουμε πολλά πει» είχε πει τότε η παρουσιάστρια.

Η Αννίτα και η Άννα

Η Αννίτα Πάνια, διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση με την Άννα Βίσση αλλά και με τη σύντροφο του Νίκου Καρβέλα, την Ελένη Φερεντίνου. Η ίδια αναφέρει στην συνέντευξή της ότι γι' αυτήν το να έχουν όλοι μεταξύ τους καλές σχέσεις δεν θεωρείται «Σουηδία» αλλά «αγάπη».

«Αγάπη μεταξύ των ανθρώπων και σεβασμός στις σχέσεις. Η Άννα είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ και καλλιτεχνικά και πραγματικά. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο πλάσμα για όλους μας. Ο Νίκος είναι ο δικός μου άνθρωπος και ό,τι είναι και του Νίκου σαφώς και είναι συμβατό με μένα γιατί άμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε» ανέφερε η ίδια.

Μάλιστα, η ίδια έχει εξομολογηθεί πως ο λόγος που δέχτηκε να κάνει παιδί με τον Νίκο Καρβέλα ήταν η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα.

«Θα ήμουν περήφανη να ήταν παιδί μου η Σοφία Καρβέλα, αλλά είναι αδερφή του γιου μου. Είναι ο λόγος που έκανα παιδί με τον Καρβέλα γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον Καρβέλα, βλέπεις ο άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά… Αν δεν έβλεπα τη Σοφία η οποία βγήκε κανονικό παιδί, δεν θα είχα προχωρήσει με τον Νίκο».

Πάντως ο Ανδρέας έχει ανοιχτό το προφίλ του στα social media με το ψευδώνυμο ANKAR κι αν ρίξεις μια ματιά θα δεις πως είναι μεγάλος fan της τραπ μουσικής.

https://www.instagram.com/p/B6ImC5dnk8Z/

Η διαφορετική φετινή εκπομπή στην τηλεόραση

Φέτος, η Αννίτα Πάνια για πρώτη φορά τολμάει να κάνει καθημερινή απογευματινή εκπομπή. Όλα τα προηγούμενα χρόνια αναλάμβανε εκπομπές που προβάλλονταν live αλλά το Σαββατοκύριακο ή talk shows και shows που προβάλλονταν μαγνητοσκοπημένα.

Αυτό αλλάζει και από τον Νοέμβριο, θα την παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του Open κάθε απόγευμα 16:00 - 18.00 στην εκπομπή της με τίτλο «Στην Αννίτα». Η ίδια είπε σχετικά με το νέο της βήμα: «Ο τίτλος θα είναι «Στην Αννίτα», μια εκπομπή επικοινωνίας. Αποφάσισα να κάνω αυτή την εκπομπή γιατί μου το εμπνέουν και οι άνθρωποι δίπλα μου. Ο Νίκος Κοκλώνης με εμπνέει, έχει ένα χάι και μια δύναμξη ως προσωπικότητα που μου δημιουργούν την επιθυμία να κάνουμε πράγματα μαζί».