«Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» λέει η Έλενα Φερεντίνου στον Νίκο Καρβέλα με τα ωραιότερα posts

«Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» λέει η Έλενα Φερεντίνου στον Νίκο Καρβέλα με τα ωραιότερα posts
NDP photo agency

Ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου είναι ένα από τα πιο ροκ και αντισυμβατικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον 18 μηνών γιο τους.

Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε πριν ενάμιση χρόνο ο Νίκος Καρβέλας αφού η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου γέννησε τον Απρίλιο του 2022 τον γιο τους σε ιδιωτική κλινική της πρωτεύουσας.

Φερεντίνου και Καρβέλας είναι ένα το πιο αντισυμβατικά ζευγάρια

Ο 72χρονος καλλιτέχνης έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά, τη 40χρονη Σοφία Καρβέλα (από το γάμο του με την Άννα Βίσση) και τον 14χρονο Ανδρέα Καρβέλα (από το γάμο με την Αννίτα Πάνια) στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία.

Καρβέλας και Φερεντίνου ήρθαν κοντά λόγω του κοινού τους πάθους για τη μουσική και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν καθώς ο συνθέτης έγραψε το τραγούδι «Δεν πάει καλά το παιδί» που κυκλοφόρησε η 32χρονη τραγουδίστρια το 2019.

Στο νέο ξεκίνημα της Σοφίας Καρβέλα, η στήριξη της οικογένειάς της ήταν τέτοια που μας εμπνέει

https://www.instagram.com/p/CP5tjwBgDM-/

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού έκαναν την εμφάνισή τους στον Τύπο το 2019, τρία περίπου χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια. Το ζευγάρι είναι σήμερα full in love και ο ερχομός του Καρβέλα junior έκανε ακόμη πιο ισχυρό το δέσιμό τους.

https://www.instagram.com/p/CTjaARoMnjr/

Η σύντροφος του μουσικοσυνθέτη διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Άννα Βίσση και τη Σοφία Καρβέλα και δεν είναι λίγες οι φορές που διασκεδάζουν όλοι μαζί, ποζάροντας αργότερα στον φωτογραφικό φακό.

Η guest εμφάνιση της Έλενας Φερεντίνου στην TV

Πριν από μερικούς μήνες η τραγουδίστρια έπαιξε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» υποδυόμενη την Ντέλλα, μια τραγουδίστρια. Η ίδια πόσταρε ένα βίντεο στο Instagram από την εμφάνισή της και έγραψε: «Οι μηχανές» στο Όνειρο. Μέσα από τον ρόλο της Ντέλλας και για τις ανάγκες της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», είχα την ευκαιρία να βρεθώ για λίγο στην δεκαετία του ‘80. Τότε που η νύχτα ήταν αλλιώς. Τότε που όλα ήταν αλλιώς. Και πέρασα υπέροχα! Ευχαριστώ την παραγωγή της σειράς και τους ηθοποιούς που με έβαλαν στην παρέα τους με τον καλύτερο τρόπο!».

https://www.instagram.com/p/CsWqoZvoAXa/

Oι ωραιότερες φωτογραφίες του Καρβέλα junior

https://www.instagram.com/p/Cs6oDccrPku/

Πρόσφατα η Σοφία Καρβέλα σχολίασε την ανάρτηση της Έλενας Φερεντίνου με τον 18μηνών γιο της και έγραψε «Omg. Best baby», αποδεικνύοντας πόσο καλές σχέσεις διατηρεί με τη σύντροφο του μπαμπά της.

Τον Απρίλιο ο Καρβέλας junior θα γίνει 2 ετών και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της μαμάς του, έχει ήδη εκδηλώσει την κλίση του προς την μουσική.

https://www.instagram.com/reel/Cpkop8mobcP/

H Έλενα Φερεντίνου έχει έναν μικρό αδερφό τον Γιώργο ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Ο νεαρός αθλητής σχολιάζει συχνά τα posts της αδερφής του και οι δυο τους έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση.

https://www.instagram.com/p/Bu3zYdkAv8x/

O Νίκος Καρβέλας είναι το μεγάλο new entry του Ελληνικού Instagram

Πριν από έναν περίπου χρόνο ο Νίκος Καρβέλας δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

https://www.instagram.com/p/CteXUqwI7A1/

Η Έλενα Φερεντίνου, ο Καρβέλας junior και η Άννα Βίσση είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των αναρτήσεών του.

https://www.instagram.com/p/Cl38lF9ICYC/

Πηγή κεντρικής: ndp