Η Σοφία Καρβέλα έγινε και πάλι καστανή αλλά είχε εξηγήσει τον λόγο της αλλαγής της πολύ νωρίτερα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σοφία Καρβέλα έγινε και πάλι καστανή αλλά είχε εξηγήσει τον λόγο της αλλαγής της πολύ νωρίτερα

Αφού το σκέφτηκε καιρό και πήρε και τη συμβουλή των followers της η Σοφία Καρβέλα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της μετά από 5 χρόνια.

Η Σοφία Καρβέλα σε περίπου 1,5 μήνα έχει τα γενέθλιά της και κάπως έτσι αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή όσον αφορά την εμφάνισή της, αλλάζοντας το χρώμα των μαλλιών της και επιστρέφοντας στα καστανά μαλλιά, επιστρέφοντας δηλαδή στη φυσική απόχρωσή τους.

Η ίδια είχε μάλιστα κάνει μια μικρή δημοσκόπηση το περασμένο Σαββατοκύριακο, ρωτώντας τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, αν θα έπρεπε να επιστρέψει στην καστανή απόχρωση που είχε στα μαλλιά της μέχρι το 2018 - με κάποιες ξανθές ανταύγειες - και το 69% όπως θα δεις είχε επιλέξει πως ναι, τελικά το καστανό ίσως της ταιριάζει πιο πολύ.

386466496_851380429758183_8190593373484358323_n.jpg

Οι πρώτες πόζες με καστανά μαλλιά

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της με καστανά μαλλιά, δείχνοντας ιδιαίτερα εντυπωσιακή και όπως έγραψε «θα μπορούσε να το συνηθίσει», παρότι η αλλαγή μετά από 5 χρόνια ως ξανθιά ήταν μεγάλη.

Ο λόγος που επέστρεψε στο καστανό

Όσοι ακολουθούν «πιστά» τη Σοφία Καρβέλα γνώριζαν πως θα έκανε αυτή τη μεγάλη αλλαγή, αφού πέρα από τη δημοσκόπηση που είχε κάνει για να πάρει και τη συμβουλή των followers της για την ανανέωση αυτή, είχε αποκαλύψει σε άλλο post της πως σε λίγες μέρες - και 1,5 μήνα πριν κλείσει τα 40 - θα αποχαιρετούσε το ξανθό χρώμα των μαλλιών της, μιας και εκείνη η απόχρωση ταλαιπωρούσε πολύ περισσότερο την τρίχα.

Χαρακτηριστικά η ίδια είχε γράψει: «Kαι την επόμενη εβδομάδα δεν θα είμαι πια μια μεσήλικη γυναίκα με ξανθά πλατινέ μαλλιά. Έπρεπε να δεχτώ ότι γίνομαι φαλακρή. Από εδώ και πέρα θα είμαι μια «βασική» καστανή».

387513676_168402302989346_5168424746336854794_n.jpg

Η αλήθεια είναι πως κάθε γυναίκα όταν βάφει τα μαλλιά της σε τόνους που είναι πιο κοντά στη φυσική απόχρωση των μαλλιών της, είναι πιο εύκολο να τα διατηρήσει υγιή, συγκριτικά με αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα το ξανθό της Σοφίας Καρβέλα, το οποίο σίγουρα θα χρειαζόταν περισσότερες χημικές ουσίες για να ανανεώνεται κάθε μήνα.

Πάντως η ίδια, όταν είχε επιλέξει να αλλάξει τα μαλλιά της τον Απρίλιο του 2018 και να τα κάνει ξανθά - διατηρώντας το μακρύ μήκος που είχαν τότε - είχε συγκεντρώσει επίσης πολύ κολακευτικά σχόλια με τους περισσότερους να της λένε πως ως ξανθιά έμοιαζε ακόμα περισσότερο με τη μαμά της.

https://www.instagram.com/p/BhZkw-_BUmW/

Και δεν είχαν κι άδικο αν ρίξεις μια ματιά στις κοινές τους φωτογραφίες.