Η νέα φωτογραφία της Δανάης Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ αποδεικνύει ότι μοιάζουν σαν αδερφές

Η νέα φωτογραφία της Δανάης Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ αποδεικνύει ότι μοιάζουν σαν αδερφές

Η Δανάη Λιβιεράτου πόζαρε με την μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι εμφανής. Οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης και η ιδιαίτερη σχέση τους.

H Δανάη Λιβιεράτου είναι η μικρότερη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου. Το πρώην μοντέλο-παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έχουν αποκτήσει δύο κόρες (την 23χρονη Νεφέλη και την 21χρονη Δανάη) και υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στα 90s.

Το 2012 Αδάμ και Λιβιεράτος αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι η αγάπη που τρέφουν για τις κόρες τους.

Η 50χρονη έχει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο με τις κόρες της αλλά όπως είχε εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, νιώθει περισσότερο μαμά παρά φίλη για τη Νεφέλη και τη Δανάη.

https://www.instagram.com/p/CIQib5FJfxc/

«Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους. Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Εύη Αδάμ.

Η Δανάη Λιβιεράτου μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Αγγλία όπου συζεί με τον σύντροφό της και μουσικό, Pablo Miller. Το καλοκαίρι οι δυο τους παραθέρισαν στη Μύκονο και αργότερα απόλαυσαν τις διακοπές τους στα Ελληνικά νησιά.

https://www.instagram.com/p/CslqDojqHkq/

Το ερωτευμένο ζευγάρι προχωράει με σταθερούς αλλά γρήγορους ρυθμούς και δεν είναι τυχαίο πως αδερφή και η μαμά της Δανάης, έχουν πολύ καλή σχέση με τον νεαρό καλλιτέχνη.

Ο Pablo Miller βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Δανάης Λιβιεράτου πάντα. Έτσι συνέβη και στην εμφάνισή της στα MadWalk 2022 όπου η 21χρονη τραγούδησε στο show του Οίκου Celia Kritharioti κι εκείνος ήταν εκεί με την οικογένειά της για να την καμαρώσει.

Δανάη Λιβιεράτου: Η νέα φωτογραφία με τη μαμά της

Πριν λίγες ώρες η 21χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία σε Instagram-story όπου την βλέπουμε να ποζάρει με τη μητέρα της, Εύη Αδάμ και μια φίλη τους η οποία γιόρταζε τα γενέθλιά της.

danae2.jpg

«Birthday girl», έγραψε η Δανάη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μαμά και κόρη μοιάζουν ολοένα και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου με το λαμπερό τους χαμόγελο να αποτελεί ένα από τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Η Δανάη Λιβιεράτου ευχήθηκε στον Pablo Miller με την πιο τρυφερή φωτογραφία και ένα φιλί

https://www.instagram.com/p/B9YxBq1pMX0/

Η Εύη Αδάμ πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις με τις κόρες της και φωτογραφίζεται μαζί τους, αποδεικνύοντάς μας πως είναι πολύ αγαπημένες και ανεπιτήδευτα όμορφες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Δανάης Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ.

Λίγο αργότερα η 21χρονη δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο-studio όπου γράφει μουσική και εξήγησε με χιούμορ πως αυτή η φωτογραφία είναι «απολογία» προς τους γείτονές της.

danae1.jpg

Πηγή κεντρικής: danaelivieratou