Η Νεφέλη Λιβιεράτου έκανε «δημόσιο» το προφίλ της στο Instagram και είδαμε τις αγαπημένες της λήψεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νεφέλη Λιβιεράτου έκανε «δημόσιο» το προφίλ της στο Instagram και είδαμε τις αγαπημένες της λήψεις

Η Νεφέλη Λιβιεράτου σε αντίθεση με την αδερφή της τη Δανάη όλον αυτόν τον καιρό κρατούσε τα social media της πιο ιδιωτικά. Αυτό όμως, άλλαξε και είδαμε ποιες φωτογραφίες έχει ξεχωρίσει στο προφίλ της.

Οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, η 23χρονη Νεφέλη κι η 21 έτους Δανάη είναι κι οι δύο καλλονές ενώ η μικρότερη έχει κληρονομήσει, όπως φαίνεται μέσα και από τα βίντεο που δημοσιεύει στα social media της και τη φωνή του μπαμπά της. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε, σπουδάζει στην Αγγλία μουσική στο Royal Northern College of Music στο Manchester.

https://www.instagram.com/p/Cxfd8NequPS/

Η Νεφέλη από την άλλη έχει ολοκληρώσει κι η ίδια τις σπουδές της στην Αγγλία στο κομμάτι των Οικονομικών και των επιχειρήσεων σε επίσης, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιά της, το Bath College.

Το «δημόσιο» προφίλ στο Instagram

Σε αντίθεση με την αδερφή της τη Δανάη, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media και κυρίως στο Instagram - δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή αλλά και με το αγόρι της, τη μουσική της και τις δυο τους - η Νεφέλη όλο αυτό το διάστημα αν και είχε κι αυτή λογαριασμό στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, προτιμούσε το προφίλ της να είναι «κλειστό». Η ίδια ωστόσο, για πρώτη φορά το έκανε «δημόσιο» - όπως είναι η ορολογία - κι έτσι μπορέσαμε να ρίξουμε μια ματιά στις φωτογραφίες που έχει επιλέξει για το προφίλ της.

Όπως θα δεις κι εσύ στην gallery που ακολουθεί η Νεφέλη στο Instagram της έχει φωτογραφίες από τα ταξίδια που κάνει κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, με την αδερφή της αλλά και με τα outfits που επιλέγει για τις βραδινές της εξόδους. Από τις πρώτες φωτογραφίες βέβαια, που δημοσίευσε η 23χρονη στο προφίλ της ήταν μια καλοκαιρινη φωτογραφία της, στην οποία η ίδια είναι μωρό και βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς της.

Οι γονείς τους καμαρώνουν

Τόσο η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι πολύ περήφανοι για τις κόρες τους. Σε συντέντευξή της μάλιστα στο περιοδικό HELLO! η Εύη Αδάμ είχε αναφερθεί στη Νεφέλη και τη Δανάη λέγοντας: «Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους. Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί», ενώ πρόσθεσε πως περισσότερο δείχνει να της μοιάζει η Νεφέλη. Χαρακτηριστικά είπε: «Έχει αυτή την απίστευτη τετράγωνη λογική, είναι συγκεντρωμένη, είναι όλα οργανωμένα μέσα στο κεφάλι της. Η Δανάη είναι καλλιτέχνιδα».

1691235890006-26135475-eviadam_kores.jpg

Κι ο Λάμπης Λιβιέρατος όμως έχει πει τη συμβουλή που έχει δώσει στις κόρες του σε συνέντευξή του. «Δεν έχω χάσει την παιδικότητά μου. Συμβουλεύω και τα παιδιά μου να μην χάσουν το παιδί μέσα τους. Δεν πειράζει να είσαι ευάλωτος και ας κλάψεις και κάποια στιγμή δεν πειράζει» ανέφερε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».