Η Νεφέλη Λιβιεράτου έκανε καστανά τα μαλλιά της και μοιάζει ακόμα πιο πολύ με τη μαμά Εύη Αδάμ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νεφέλη Λιβιεράτου έκανε καστανά τα μαλλιά της και μοιάζει ακόμα πιο πολύ με τη μαμά Εύη Αδάμ

«Οι καστανές διασκεδάζουν περισσότερο» έγραψαν στην Νεφέλη Λιβιεράτου για την ξαφνική αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Νεφέλη κι η Δανάη Λιβιεράτου, οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είναι δύο καλλονές, αφού έχουν «κληρονομήσει» τα χαρακτηριστικά των γονιών τους. Η 21 έτους Δανάη έχει πάρει μάλιστα και το ταλέντο του μπαμπά της στο τραγούδι, γι' αυτό και σπουδάζει στην Αγγλία μουσική στο Royal Northern College of Music στο Manchester. Από την άλλη η 23χρονη Νεφέλη έχει ολοκληρώσει κι η ίδια τις σπουδές της στην Αγγλία στο κομμάτι των Οικονομικών και των επιχειρήσεων σε επίσης, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιά της, το Bath College.

0a4ae831-danaelivieratou_336346354_602305571747598_7337899786633513801_n.jpeg

Η αλλαγή στα μαλλιά της Νεφέλης

Παρότι και τα δύο κορίτσια - και κυρίως η Νεφέλη - είχαν πιο καστανά μαλλιά λόγω των γονιδίων της μαμάς και του μπαμπά τους, τα τελευταία χρόνια είχαν επιλέξει να τα έχουν ξανθά.

Αυτό πλέον άλλαξε, αφού η Νεφέλη αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Έτσι επέλεξε ένα καστανό σοκολατί χρώμα που «ζεσταίνει» τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ αναδεικνύει καλύτερα και τα γαλάζια μάτια της που «κληρονόμησε» από τον Λάμπη Λιβιεράτο. Η ίδια αποκάλυψε την αλλαγή της στους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία της στη λεζάντα της οποίας έγραφε με χιούμορ «Κρίση μέσης ηλικίας», για να δικαιολογήσει την επιστροφή των μαλλιών της στις γήινες αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/CyTR3ChtQ_V/

Πάντως, οι followers της ενέκριναν αυτή την αλλαγή και τα σχόλια για το πόσο της ταιριάζει το καστανό χρώμα ήταν πολλά.

Η ομοιότητα με την Εύη Αδάμ

Πολλοί ήταν οι followers της Νεφέλης, πάντως που πρόσεξαν επίσης, πως με καστανά μαλλιά μοιάζει ακόμα περισσότερο στη μαμά της, την Εύη Αδάμ.

Και δεν έχουν άδικο αν δεις τις φωτογραφίες που ακολουθούν στην gallery πιο κάτω. Άλλωστε η 23χρονη είχε και πιο παλιά τα μαλλιά της καστανά και μάλιστα πιο σκούρα - στα όρια του μαύρου - μοιάζοντας και τότε καταπληκτικά με το πρώην μοντέλο.