Το τραγούδι Άλκη και Κάτιας που έγινε viral στο «Πρώτος από εμάς» και μία μελλοντική εγκυμοσύνη

Κατερίνα Μπούσιου
Το τραγούδι Άλκη και Κάτιας που έγινε viral στο «Πρώτος από εμάς» και μία μελλοντική εγκυμοσύνη

Η τηλεοπτική παρέα που μας διασκεδάζει και μας συγκινεί ταυτόχρονα έκανε ξανά την έκπληξη. «Ο Πρώτος από εμάς» βαδίζει όμως σε έναν νέο κύκλο ανατροπών.

Με ανάμεικτα συναισθήματα - και αυτό είναι η επιτυχία της σειράς - το «Πρώτος από εμάς» μας συγκίνησε ξανά. Αλλά ήταν και μία καλή ευκαιρία να μας δείξει η Αθηνά Οικονομάκου το ταλέντο της στο τραγούδι. Η αφιέρωση στον Άλκη είχε και μία θλιβερή διαπίστωση λίγο πριν από μία ευχάριστη ανατροπή στο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/Cyd7Wb2tvDM/

Με Βανδή και Πρωτοψάλτη το υπερσιπ ζευγάρι

Λίγο πριν τον γάμο της Κάτιας και του Έβαν στο επόμενο επεισόδιο του «Πρώτος από εμάς» η αγαπημένη τηλεοπτική εξάδα, προσπαθεί να βρει λύση στα προσωπικά αδιέξοδα. Και κάνει παράτολμες κινήσεις. Ο Νικόλας για παράδειγμα το έφτασε μέχρι και τον χωρισμό με την σύντροφό του. Ενώ η Σοφία έφτασε μέχρι και να φιλήσει τον Νώντα. Τίποτε από τα δύο παραπάνω μην τα πάρεις ως δεδομένα για το μέλλον. Γιατί εμφανίζεται ξαφνικά και η σύζυγος του γοητευτικού υδραυλικού.

https://www.instagram.com/p/Cx8D3xYqKN6/

Αλλά όλα τα βλέμματα στο κοινό bachelor πάρτι των μελλόνυμφων πήγε στην Αθηνά Οικονομάκου και στον Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Η παρέα μας έδειξε το ταλέντο της στο τραγούδι με τη Λένα Δροσάκη να εντυπωσιάζει, μέχρι να ανέβει στην σκηνή η Αθηνά ως Κάτια η οποία ήταν μεγάλη αποκάλυψη.

«Μας συγκίνησες Άλκη»: Ο χρόνος λιγοστεύει στο «Πρώτος από εμάς» και το κοινό δεν το άντεξε

Ξεκίνησε με τραγούδι της Βανδή και συνέχισε με ένα τραγούδι της Πρωτοψάλτη το οποίο λειτούργησε και ως η κρυφή της αφιέρωση στον Άλκη, κατάματα. Η φωνή της θύμιζε επαγγελματία τραγουδίστρια.

Το κοινό στα social media θέλει το «Για πάντα μαζί» να συμβεί με την Κάτια και τον Άλκη μέχρι και το τέλος της ζωής του και ήδη τους έχει βάλει στην κατηγορία με τα υπερσιπ τηλεοπτικά ζευγάρια της χρονιάς. Και το τραγούδι - αφιέρωση τους συγκίνησε πολύ.

Η Κάτια με τον Άλκη θα συνεχίσουν μέχρι και λίγο πριν τον γάμο να μην μπορούν να συγκρατήσουν αυτά που νιώθουν μεταξύ τους. Ένας ετεροχρονισμένος κρυφός έρωτας. Ο γάμος με τον Έβαν, όμως είναι η μόνη διέξοδος για την Κάτια. Ακόμη όμως και εκείνη την ημέρα εκείνη θα έχει στο μυαλό της μόνο εκείνον.

Τα spoilers όμως μιλούν και για μία εγκυμοσύνη που έρχεται στην παρέα. Και δεν είναι η Έλενα αυτή που θα γίνει μητέρα και το θέλει τόσο πολύ, αλλά η Κάτια. Αυτό ίσως να αποτελέσει και ένα μεγάλο γρίφο. Γιατί ίσως βάλει και ένα stop στον μεγάλο έρωτα. Ή μήπως όχι;