«Μας συγκίνησες Άλκη»: Ο χρόνος λιγοστεύει στο «Πρώτος από εμάς» και το κοινό δεν το άντεξε

Κατερίνα Μπούσιου
«Μας συγκίνησες Άλκη»: Ο χρόνος λιγοστεύει στο «Πρώτος από εμάς» και το κοινό δεν το άντεξε

Η Λένα Δροσάκη αποδεικνύεται ξανά το τρολ της σειράς την ίδια στιγμή που ο Άλκης στο «Πρώτος από εμάς» δίνει τον αγώνα της ζωής του. 

Μετά τον «Γιατρό» στον Alpha και το «Ναυάγιο» στο Mega, η σειρά «Ο πρώτος από εμάς» στον ΑΝΤ1 είναι μία ακόμη νέα σειρά που κάνει επιτυχία και έχει πιστό κοινό. Και πλέον οι χαρακτήρες έγιναν οικείοι. Το δράμα του Άλκη που έμαθε την αλήθεια για τον ελάχιστο χρόνο ζωής που του απομένει αλλά και η τρέλα της Έλενας Λένας Δροσάκη, έγιναν ξανά δύο συστατικά επιτυχίας και λατρείας στο Twitter. Aλήθεια, αν ήξερες ότι έχεις λίγο χρόνο ζωής τι θα έκανες;

Στην τελική ευθεία

Οι φίλοι του Άλκη - Σπύρου Χατζηαγγελάκη έζησαν χθες την πιο δύσκολη στιγμή τους στη σειρά «Ο Πρώτος από εμάς» γιατί έμαθαν από τη γιατρό του, ότι του απομένουν λίγοι μήνες ζωής. Ακόμη και με τη θεραπεία και τις πιο ευοίωνες προβλέψεις, ο χρόνος για τον καλό τους φίλο θα είναι λιγοστός.

Αυτό το θέμα που διαχειρίζεται η σειρά, έχει προβληματίσει πολλές φορές από την αρχή της, το κοινό. Πώς εσύ κάνεις τον πόνο σου δύναμη για να βοηθήσεις τον καλό σου φίλο;

Η Αθηνά Οικονoμάκου σε ένα flashback από τα μαθητικά της χρόνια και ο κρυφός έρωτας με τον Άλκη

Υπήρξε και ένα δεύτερο ερώτημα. Γιατί ο Άλκης έμαθε και εκείνος από τη γιατρό του την αλήθεια. Και προς τιμήν του, της ζήτησε να μην μάθουν οι φίλοι του, πως ξέρει ότι το ξέρουν. Αλλά πως πορεύεσαι πια, όταν ξέρεις πως σου μένουν λίγοι μήνες ζωής; Πώς ζεις αυτή την ελάχιστη ζωή;

Ο τρόπος που ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αντιμετωπίζει τον ρόλο του χωρίς υπερβολή, εντείνει ακόμη περισσότερο τη συγκίνηση του κοινού.

Η Λένα Δροσάκη με την τρέλα της ως Έλενα για τον τρόπο που χειρίζεται την προσωπική της ζωή και την παρότρυνση που δίνει στην Σοφία για να απιστήσει και επιτέλους να χαρεί το τώρα, έχει γίνει επίσης το είδωλο των φανς.

Η πιο συγκινητική στιγμή από όλες ωστόσο ήταν όταν ο Άλκης ζήτησε από την Κάτια (Αθηνά Οικονομάκου) να συνεχίσει με τα σχέδια του γάμου της και να τον ξεχάσει. Γιατί πεθαίνει. Η ρεαλιστική αυτή παραδοχή, ίσως πλέον κάνει και τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του. Στον τελευταίο αγώνα ταχύτητας.

https://www.instagram.com/p/Cx3MYwPNTeH/