Οι αποκαλύψεις της Britney Spears ανάγκασαν τον Justin Timberlake να κάνει μια μεγάλη αλλαγή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι αποκαλύψεις της Britney Spears ανάγκασαν τον Justin Timberlake να κάνει μια μεγάλη αλλαγή

Ο Justin Timberlake δέχτηκε έντονη κριτική μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της Britney Spears «The Woman In Me» στο οποίο η τραγουδίστρια έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για την τριετή σχέση τους.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το τέλος της πολυετούς κηδεμονίας της, η Britney Spears «έσπασε τη σιωπή της» και αφηγήθηκε λεπτομερώς άγνωστες ιστορίες από την πολυτάραχη ζωή της.

Πριν λίγα 24ωρα η pop star κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της «The Woman In Me» και μέσα στις 275 σελίδες του βιβλίου περιγράφει λεπτομερώς το ξεκίνημα της καριέρας της, τη σχέση με τον Justin Timberlake και την επακόλουθη κατάρρευσή της που οδήγησε στην κηδεμονία.

Η τραγουδίστρια αφιερώνει το βιβλίο στους γιους της, τον 18χρονο Sean και τον 17χρονο Jayden Federline αναφέροντας: «Για τα αγόρια μου, που είναι οι έρωτες της ζωής μου».

Μέσα από τις αποκαλύψεις της Spears ήρθαν για πρώτη φορά στο φως λεπτομέρειες για την 13ετή κηδεμονία από τον πατέρα της, η οποία τελικά έληξε το 2021 αφού η 41χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο δικαστήριο και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη.

Ο μεγάλος έρωτας με τον Justin Timberlake και η άμβλωση

Η 41χρονη έφερε στο προσκήνιο αρκετές αποκαλύψεις για τη θυελλώδη σχέση της με τον Justin Timberlake, ο οποίος σύμφωνα με το βιβλίο την απατούσε με επώνυμη κυρία του Hollywood και την προέτρεψε να προχωρήσει σε άμβλωση, γεγονός που η τραγουδίστρια δεν ξεπέρασε ποτέ.

Ο Timberlake δέχτηκε έντονη κριτική τα τελευταία 24ωρα με χιλιάδες fans να του στέλνουν χυδαία και υβριστικά μηνύματα στα social media.

«Για μένα, δεν ήταν τραγωδία. Αλλά ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι», αναφέρει η τραγουδίστρια στο βιβλίο της.

Στο βιβλίο της η Britney Spears εξηγεί πώς κατάφερε να τη διατηρήσει κρυφή την εγκυμοσύνη και την άμβλωση ακόμη και από τους γονείς της.

«Ήταν σημαντικό να μην μάθει κανείς για την εγκυμοσύνη ή την έκτρωση, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνουμε τα πάντα στο σπίτι. Δεν το είπαμε καν στην οικογένειά μου. Το μόνο άτομο που γνώριζε εκτός από τον Justin και εμένα ήταν η Felicia Culotta, (πρώην βοηθός της Spears), η οποία ήταν πάντα κοντά μου για να με βοηθήσει. Μου είπαν: Μπορεί να πονέσει λίγο, αλλά θα είσαι μια χαρά», αποκάλυψε η σταρ.

Και πρόσθεσε: «Την καθορισμένη ημέρα, με μόνο τη Felicia και τον Justin εκεί, πήρα τα μικρά χάπια. Σύντομα άρχισα να έχω αφόρητες κράμπες. Πήγα στο μπάνιο και έμεινα εκεί για ώρες, ξαπλωμένη στο πάτωμα, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας. Ο Justin ήρθε στο μπάνιο και ξάπλωσε στο πάτωμα μαζί μου. Κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι ίσως η μουσική θα βοηθούσε, οπότε πήρε την κιθάρα του και ξάπλωσε εκεί μαζί μου χτυπώντας την».

Όπως η ίδια τονίζει μέσα στο «The Woman In Me» ήταν «τόσο ερωτευμένη μαζί του που ήταν αξιολύπητο».

«Αγαπούσα τον Justin τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι θα κάναμε μια μέρα οικογένεια μαζί. Απλά αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα», έγραψε στο βιβλίο της η Britney Spears το οποίο κυκλοφόρησε κι επισήμως την Τρίτη.

11 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν Biel - Timberlake: Η μεγάλη σιωπή λόγω Britney Spears

O Justin Timberlake απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram

Οι θαυμαστές του τραγουδιστή παρατήρησαν πως ο Justin Timberlake έκανε μια σημαντική αλλαγή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αυτή δεν είναι άλλη από το να απενεργοποιήσει τα σχόλια σε όλους τους χρήστες.

Screenshot-2023-10-27-150835.png

Σύμφωνα πάντα με την Page Six, ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση λόγω των χυδαίων και πολύ προσβλητικών σχολίων που κατέκλυσαν το προφίλ του στο Instagram τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή κεντρικής: apimages.com