H Britney μιλάει για το μωρό με τον Timberlake: Η άγνωστη εγκυμοσύνη και η απόφαση για την άμβλωση

Τζένη Ντεμιράι
H Britney μιλάει για το μωρό με τον Timberlake: Η άγνωστη εγκυμοσύνη και η απόφαση για την άμβλωση

Άνοιξε το «μαγικό κουτί» με τα κρυμμένα «μυστικά» λίγο πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο της Britney Spears «The Woman In Me». Τι έγινε με τον Timberlake;

Ακριβώς μία εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου αυτοβιογραφικού βιβλίου της Britney Spears (κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου), το οποίο έχει τίτλο «The Woman In Me», έχουν διαρρεύσει πληροφορίες που αφορούν το περιεχόμενο του αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής της τραγουδίστριας που για αρκετά χρόνια διατηρούσε τον τίτλο της πριγκίπισσας της pop.

Μπορεί αυτός ο τίτλος κάπως να «χάθηκε», μαζί με πολλά άλλα στοιχεία που έκαναν τον καλλιτεχνικό κόσμο να αγαπήσει την Britney, όμως οι πιστοί fans της συνεχίζουν να τη στηρίζουν και να αναμένουν την κυκλοφορία του βιβλίου της για να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αλήθειες της ζωής της.

People Britney Spears

Η Britney έκανε έκτρωση όσο ήταν σε σχέση με τον Justin Timberlake

Ανάμεσα σε αυτές τις αλήθειες είναι και η έκτρωση που έκανε κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Justin Timberlake επειδή εκείνος «δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το TMZ, η Britney Spears έμεινε έγκυος από τον Justin Timberlake και μετά από κάποιες συζητήσεις συμφώνησαν να κάνει έκτρωση.

Αυτό έγινε την περίοδο 1999 – 2002, εφόσον εκείνο το διάστημα οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο Justin Timberlake δεν ήταν απλώς μία σημαντική σχέση για την Britney Spears αλλά η ίδια αισθανόταν ότι ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. Τουλάχιστον αυτό δήλωσαν πηγές στο TMZ.

«Επιτέλους ελεύθερη για να πει την ιστορία της»

Η «σπαρακτική», όπως χαρακτηρίζουν τα ξένα ΜΜΕ, μαρτυρία της Britney γνωρίζουμε ότι αναφέρεται σε όλους τους σταθμούς της καριέρας της, αλλά και την κακοποίηση που υπέστη από την οικογένειά της.

Το βιβλίο έρχεται με την υπόσχεση να αποκαλύψει «για πρώτη φορά το απίστευτο ταξίδι και τη δύναμη που κρύβεται στην καρδιά μιας από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες στην ιστορία της ποπ μουσικής. Η αυτοβιογραφία της αναδεικνύει τη διαχρονική δύναμη της μουσικής της αγάπης – και τη σημασία του να αφηγείται μια γυναίκα τη δική της ιστορία, με τους δικούς της όρους».

Έχει κάποια αξία αυτό το βιβλίο;

Στα 41 της, η Britney Spears έχει πολλούς λόγους να θεωρεί πως αξίζει να γραφτεί ένα βιβλίο με την δική της οπτική γωνία. Μάλιστα, βρισκόμενη στα φώτα της δημοσιότητας από τα 17, η ανάγκη της αυτή έχει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ αφού κατά τη διάρκεια της ζωής της βλέπει διαρκώς να γράφεται πως πιστεύουν οι άλλοι ότι αισθάνεται, ζει και βιώνει τις δυσκολίες, χωρίς να μπορεί με ξεκάθαρο τρόπο να μιλήσει για την δική της οπτική γωνία.

Η περίπλοκη σχέση με την οικογένειά της, η συνεργασία της με τον Elton John αλλά και ο πρόσφατος χωρισμός της με τον 29χρονο ηθοποιό και μοντέλο Sam Asghari αποτελούν λίγους μόνο από τους λόγους που το βιβλίο της Britney θεωρείται βέβαιη επιτυχία. Η αποκάλυψη για την έκτρωση αποτελεί έναν ακόμα, αλλά σίγουρα το βιβλίο κρύβει κι άλλες «εκπλήξεις».

https://www.instagram.com/reel/Cw3eEmmvayx/

Για όσους την είχαμε εκτιμήσει ή και αγαπήσει κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής πορείας της, μάλιστα, το βιβλίο αποτελεί και μία ευκαιρία να προσπαθήσουμε να μπούμε στον ψυχισμό της με κάποιον τρόπο και να κατανοήσουμε καλύτερα όλα όσα την έχουν ταλαιπωρήσει στη ζωή, από την δική της οπτική γωνία και όχι υποθέτοντας συναισθήματα και καταστάσεις.

O πατέρας της Britney Spears στο νοσοκομείο λίγο πριν κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία «The woman in me»