Μετά την Γαία Μερκούρη ο Άγγελος Λάτσιος έχει μάτια μόνο για την μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου

Μετά την Γαία Μερκούρη ο Άγγελος Λάτσιος έχει μάτια μόνο για την μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρότερη αδερφή του, Μαρίνα Παντζοπούλου κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Οι ωραιότερες πόζες τους και η σπάνια throwback φωτογραφία.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 2015 και ολοκλήρωσε την ευτυχία της Ελένης Μενεγάκη. Η ξανθιά νεράιδα όπως συνηθίζει η παρουσιάστρια να την αποκαλεί, μοιάζει πολύ στη μαμά της, με τα κατάξανθα μαλλιά και τα ανοιχτόχρωμα μάτια να είναι μόνο μερικά από τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Η μικρότερη κόρη της 53χρονης πήρε το όμορφο όνομά της από την γιαγιά του μπαμπά της, Μάκη Παντζόπουλου. Όλη η οικογένεια της έχει μεγάλη αδυναμία ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο αδερφός της, Άγγελος Λάτσιος έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη του, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νέα τρυφερή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την μικρή Μαρίνα και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Πριν από λίγα 24ωρα ο Άγγελος Λάτσιος εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερό του χρόνο για να περάσει μια ημέρα στην παραλία με την αδερφή του, Μαρίνα. Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και η 8χρονη φόρεσαν τα μαγιό τους και έπαιξαν στην άμμο, με το τρυφερό στιγμιότυπο να δημοσιεύεται αργότερα στο Instagram του 20χρονου.

Η νονά του Άγγελου Λάτσιου, Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post γράφοντας: «Αγάπη μου όμορφη❤️».

Screenshot-2023-07-05-144104.png

Ακολούθησε η μαμά Ελένη Μενεγάκη η οποία ενθουσιάστηκε με την φωτογραφία των παιδιών της και σχολίασε: «Παιδιά μου❤️❤️❤️❤️❤️❤️».

Τέλος, το κορίτσι του Άγγελου, Γαία Μερκούρη έγραψε: «γλυκά μου πλασματάκια».

Η Δωροθέα Μερκούρη έδωσε την απάντηση που κάθε κόρη θα ήθελε να ακούσει

Οι ωραιότερες φωτογραφίες Άγγελου και Μαρίνας

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ιδιαίτερα τρυφερός και προστατευτικός με τις αδερφές του (Βαλέρια, Λαόυρα, Μαρίνα) όμως η σχέση του με την 8χρονη Μαρίνα ξεχωρίζει. Αξιοσημείωτο είναι πως όταν η μικρούλα ήρθε στη ζωή ο 13χρονος τότε Άγγελος την κράτησε τρυφερά στην αγκαλιά του, με το στιγμιότυπο να υπάρχει στο διαδίκτυο μέχρι και σήμερα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερές τους φωτογραφίες.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη όταν πριν 8 χρόνια ήρθε η Μαρίνα της στον κόσμο.

Πηγή κεντρικής: aggelos_latsios