Το ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη στο Λονδίνο με την 18χρονη Λάουρα κρύβει έναν ξεχωριστό λόγο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη στο Λονδίνο με την 18χρονη Λάουρα κρύβει έναν ξεχωριστό λόγο

Η Ελένη Μενεγάκη και η Λάουρα Λάτσιου βρέθηκαν στο Λονδίνο και ίσως ο λόγος του ταξιδιού τους να μην ήταν για αναψυχή αλλά για τις σπουδές της 18χρονης. 18χρονης.

Στην εκπομπή της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη συζητώντας στην εκπομπή της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αποκάλυψε πως η ίδια το Σαββατοκύριακο των εκλογών δεν βρισκόταν στην Ελλάδα αλλά στο Λονδίνο, σε ένα ταξίδι - αστραπή. «Πώς ήταν το Σαββατοκύριακο; Γιατί εγώ δεν ήμουνα εδώ, έλειπα στο εξωτερικό. Είχα πάρα πολύ καιρό να λείψω και ήταν και πολύ δύσκολο να φεύγεις για ένα Σαββατοκύριακο στο εξωτερικό» είπε η ίδια αφού καλησπέρισε τους συνεργάτες της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως στην πτήση και της αναχώρησής της και της άφιξής της υπήχαν πολλοί Έλληνες που είχαν ταξιδέψει εκεί για τη συναυλία της Madonna - για τα 50 χρόνια καριέρας της - και συνομιλώντας μαζί της θεώρησαν πως κι εκείνη γι' αυτόν τον λόγο θα βρισκόταν στο Λονδίνο. Όπως είπε όμως, τελικά δεν ήταν η συναυλία ο λόγος του ταξιδιού της αλλά κάποιος άλλος.

Είναι οι σπουδές ο λόγος του ταξιδιού τους;

Αν και η Ελένη Μενεγάκη δεν αποκάλυπτε τον λόγο που βρέθηκε στο Λονδίνο για 1,5 μέρα, κάποιες φωτογραφίες της από εκεί μαζί με την κόρη της την Λάουρα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Καθώς, λοιπόν εκείνη έχει κλείσει τα 18 τον περασμένο Φλεβάρη, δεν θα ήταν απίθανο ο λόγος που βρέθηκαν στο Λονδίνο να αφορούσε τις σπουδές της Λάουρας εκεί.

Μάλιστα, τον περασμένο μήνα και ο Γιάννης Λάτσιος είχε βρεθεί στο Εδιμβούργο - μόλις 5 ώρες από το Λονδίνο - δημοσιεύοντας φωτογραφίες του από εκεί στα social media του. Ίσως λοιπόν, κι αυτό το ταξίδι να αφορούσε τις σπουδές της 18χρονης κόρης τους με την Ελένη Μενεγάκη στο εξωτερικό και όλη η οικογένεια αυτούς τους δύο μήνες να είναι σε αναζήτηση σχολής, πανεπιστημίου ή και διαμονής.

https://www.instagram.com/p/CxEHV0LANen/

Όπως έχει αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη αρκετές φορές, η Λάουρα δεν θέλει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας και επομένως δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε σίγουρα αν το ταξίδι τους είχε αυτόν τον σκοπό. Τα πράγματα που ξέρουμε για εκείνη είναι πολύ λίγα και κυρίως όσα έχει αναφέρει στην εκπομπή της η μαμά της, όπως ότι λατρεύει τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική: «Η Λάουρα ξεκίνησε φέτος να φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πώς. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα και της είπα χθες "έλα να φτιάξουμε μαζί σαλατούλα"» είχε αναφέρει κάποια στιγμή η Ελένη Μενεγάκη.

H επιβεβαίωση από την Ελένη Μενεγάκη

Ωστόσο, η επιβεβαίωση ήρθε τελικά από την Ελένη Μενεγάκη, την οποία συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Fay's Time» την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ανέφερε ότι ο λόγος του ταξιδιού της στο Λονδίνο αφορούσε όντως τη Λάουρα. Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά στην Φαίη Σκορδά: «Δεν πήγα για διακοπές, πήγα να παίξω σε μια ξένη παραγωγή. Βρε θα με τρελάνεις; Για το παιδί μου πήγα!», υπογραμμίζοντας ότι ένα ταξίδι μιάμισης μέρας είναι αρκετά εξαντλητικό.

Η 18χρονη Λάουρα και οι στιγμές της με την Ελένη Μενεγάκη

Η Λάουρα, όπως αναφέραμε και πιο πριν προτιμά να κρατά ένα πιο διακριτικό προφίλ, γι' αυτό παρότι ενηλικιώθηκε έχει ακόμα ιδιωτικό το προφίλ της στο Instagram, ενώ δεν επιθυμεί να φαίνεται το πρόσωπό της στα περιοδικά και τα sites.

Η Ελένη έχει αναφερθεί στην εκπομπή της για την απόφαση της κόρης της λέγοντας: «Με πέτυχαν προχθές με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών και χαίρομαι που με ρώτησαν αν επιθυμεί η κόρη σας να φαίνεται το πρόσωπό της και είπα «όχι, η Λάουρα ανεξαιρέτως ότι είναι 18 χρονών, δεν θέλει να φαίνεται πουθενά το πρόσωπό της»! Σας ζητώ συγγνώμη για το 18χρονο κορίτσι μου, γιατί τώρα πια δεν αποφασίζω εγώ, αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί. Μάλιστα, μου έλεγε πως ζεις αυτή τη ζωή μαμά να μην μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο… «παιδί μου νιώθω ελεύθερη» της είπα. Είχαμε πάει στο κέντρο και επειδή εμφανίστηκαν δύο με τρεις φωτογράφοι, έπαθε πανικό και μου είπε « δεν πιστεύω τώρα που είμαι 18 να βλέπω το πρόσωπό μου στα περιοδικά; Και της είπα πιστεύω ότι θα το σεβαστούν και εγώ θα το πω…».

Και η ίδια όμως, έχει σεβαστεί την απόφαση της κόρης της κι έτσι στα στιγμιότυπα που κατά καιρούς δημοσιεύει με εκείνη φροντίζει ώστε στις φωτογραφίες να μην φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπό της.

Η συγκίνηση δε, της παρουσιάστριας τον περασμένο Φεβρουάριο στα γενέθλια της Λάουρας ήταν εμφανής και στα όσα είπε για εκείνη την ώρα που της ευχόταν «χρόνια πολλά» on air.

Τα παιδιά της είναι ο «κόσμος» της

Δεν είναι λίγες οι φορές πάντως που η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί διάφορες στιγμές με τα παιδιά της στον τηλεοπτικό αέρα. Άλλωστε, η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο μια πολύ καλή παρουσιάστρια με καριέρα ετών, είναι και μια πολύ τρυφερή μαμά.

«Όλα τα παιδιά δεν είναι το ίδιο… Στο πρώτο παιδί, δε βλέπει ο γονιός ότι το παιδί του μεγαλώνει και νομίζει ότι θα είναι πάντα εκεί και θα το προφυλάσσει… Όταν όμως έχεις περάσει το πρώτο και έρχεται το δεύτερο και λες "αφού αυτή είναι η μοίρα πως θα γίνει", ηρεμείς. Τι να κάνεις…» έχει παραδεχθεί κάποια στιγμή η ίδια για το πώς ένιωσε όταν ο Άγγελος και η Λάουρα, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της μπήκαν στην εφηβεία.

Αγαπημένη της στιγμή, βέβαια όπως και σε κάθε μαμά ή μπαμπά είναι όταν κάνει κάποια έξοδο με τα παιδιά της. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει στην εκπομπή της το 2020, πόσο απόλαυσε τη νυχτερινή της έξοδο στο θέατρο με τη μαμά της και την Λάουρα.

Έβλεπα την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε. Θεέ μου, είναι το παιδί μου δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CpNKAWuonrb/