Zoë Kravitz και Channing Tatum αρραβωνιάστηκαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Zoë Kravitz και Channing Tatum αρραβωνιάστηκαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Η Zoë Kravitz και ο Channing Tatum αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους μετά από δύο χρόνια. Η νέα εμφάνιση του ζευγαριού και το εντυπωσιακό μονόπετρο.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Channing Tatum και η Zoë Kravitz οι οποίοι όπως φαίνεται βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φέρεται να αρραβωνιάστηκε μετά από δύο χρόνια σχέσης, με την αποκάλυψη να γίνεται μέσα από την πρόσφατη εμφάνισή τους το Σαββατοκύριακο του Halloween. Η 34χρονη και ο 43χρονος γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του casting για το επερχόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Kravitz με το «Pussy Island».

Zoë Kravitz και Channing Tatum αρραβωνιάστηκαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Πριν λίγα 24ωρα η Zoë Kravitz και ο Channing Tatum έδωσαν το παρών σε Halloween πάρτι και απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους κατά την αποχώρησή τους.

Ένα μεγάλο, εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων κοσμούσε το χέρι της ηθοποιού η οποία μεταμφιέστηκε σε Rosemary Woodhouse από την ταινία τρόμου «Rosemary's Baby» και επιβεβαίωσε άτυπα τον αρραβώνα τους.

Η κόρη του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Karl Glusman το 2019 αλλά χώρισαν 18 μήνες μετά το γάμο τους. Πριν από περίπου ένα χρόνο η Kravitz είχε μιλήσει για τον Tatum στο περιοδικό GQ επισημαίνοντας ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.

«Με κάνει να γελάω και αγαπάμε πραγματικά την τέχνη και να μιλάμε για την τέχνη και την εξερεύνηση του γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε. Μας αρέσει να βλέπουμε μια ταινία και να την αναλύουμε και να μιλάμε γι' αυτήν και να προκαλούμε ο ένας τον άλλον», είχε τονίσει η 34χρονη.

Και πρόσθεσε: «Είτε μου έφτιαχνε τσάι είτε μου έβαζε ένα ποτό είτε έβαζε κάποιον στη θέση του, ήταν πραγματικά ο προστάτης μου και αυτό είναι πραγματικά υπέροχο και γλυκό. Νομίζω ότι αν μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο μαζί, είναι ένα καλό τεστ. Και βγήκαμε ακόμα πιο δυνατοί».

Η κόρη του Channing Tatum και της Jenna Dewan είναι ο λόγος που θα θυμούνται πάντα την αγάπη τους

Πριν από αρκετούς μήνες πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στο People ότι οι ηθοποιοί είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί.

«Η σταδιοδρομία τους είναι στο επίκεντρο και μοιράζονται αυτό το πάθος. Όταν είναι ελεύθεροι, είναι πολύ χαμηλών τόνων. Απολαμβάνουν ήσυχες βραδιές με φίλους, αλλά τις περισσότερες φορές απλώς κάνουν παρέα στο σπίτι. Ο Channing είναι σοβαρός με τη Zoë. Δεν είναι μια περιστασιακή σχέση».

Στη συνέντευξή της στο World Street Journal η Kravitz τόνισε πως είναι πραγματικά ευγνώμων που η ταινία «Pussy Island» έφερε τον Channing Tatum στη ζωή της.

«Όταν κάνεις πράγματα με ανθρώπους, είναι ένας πολύ ιερός χώρος και όταν είσαι συμβατός με κάποιον δημιουργικά, συχνά ανοίγει άλλα κανάλια, επειδή μοιράζεσαι τον εαυτό σου», εξήγησε η 34χρονη.

People-Channing Tatum

Ο Channing Tatum υπήρξε παντρεμένος με την Jenna Dewan για δέκα ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 10χρονη Everly. Το 2019 οι ηθοποιοί αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, εκπλήσσοντας τους πάντες με τον αναπάντεχο χωρισμό τους.

https://www.instagram.com/p/B8u4uo-BBvK/

Μετά το διαζύγιό τους η ηθοποιός γύρισε σελίδα και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Steve Kazee με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν 3χρονο γιο, τον Callum.