Η κόρη του Channing Tatum και της Jenna Dewan είναι ο λόγος που θα θυμούνται πάντα την αγάπη τους

Πατούλια Κατερίνα
Η κόρη του Channing Tatum και της Jenna Dewan είναι ο λόγος που θα θυμούνται πάντα την αγάπη τους

Η Everly, η 9χρονη κόρη του Channing Tatum και της Jenna Dewan είναι ένα πανέμορφο σχεδόν νεραϊδένιο πλάσμα που μοιάζει τόσο μα τόσο πολύ στους δύο γονείς της.

H Everly Tatum αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη πως κάποτε, το 2013, ο Channing Tatum και η Jenna Dewan αγαπήθηκα πολύ. Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Step Up, απόκτησαν την κόρη τους Everly και μετά τον χωρισμό τους, ακολουθούν ένα μοντέλο κοινής κηδεμονίας της μικρής, με τον Channing να είναι ένας μεγάλος χαζομπαμπάς.

Η Everly αποτέλεσε άλλωστε την έμπνευση του Tatum για τη δημιουργία του βιβλίου Sparkella και μόλις χθες, ο Channing δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram που τράβηξε η κόρη του, δίνοντάς της τα credits του.

https://www.instagram.com/p/CTdR7SEp0Td

«Εσύ μικρή μου είσαι τα πάντα. Είσαι ο κόσμος μου και η καρδιά μου. Κοιτούσες την πανσέληνο σε αυτήν τη φωτογραφία και μου έλεγες την προφητεία της γοργόνας στην πανσέληνο και μετά τρέξαμε στο νερό και την ψάχναμε και παίζαμε με τους φακούς στο νερό τη νύχτα αναζητώντας γοργόνες. Είπες πως ακούμπησες μια καραφλή γοργόνα και είδες μία ουρά. Χαχα, μία ημέρα θα το διαβάζεις αυτό και ελπίζω να γελάς. Περνάμε διασκεδαστικά. Χαχα», είχε γράψει ο Channing στην πρώτη φωτογραφία στην οποία έδειχνε το πρόσωπο της κόρης του.

EVERLY2.JPG
EVERLY.JPG

Η μαμά Jenna πάντως, ακολουθεί μια πιο χαλαρή οπτική στο θέμα φωτογραφιών με τα παιδιά στα social media.

https://www.instagram.com/p/CeOnUyDD2DZ

Η Jenna έχει παντρευτεί άλλωστε ξανά και έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, τον γιο της Callum! Η Dewan αρραβωνιάστηκε τον Steve Kazee τον Φεβρουάριο του 2020.

Channing Tatum: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης του (photo)

Το βελούδινο διαζύγιο των Tatum:

«Eπιλέξαμε από κοινού και με πολύ αγάπη να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν από πολλά χρόνια και ζήσαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα ως προς το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που μας οδηγεί προς το παρόν σε διαφορετικά μονοπάτια.

Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε σκανδαλώδη γεγονότα πίσω από την απόφασή μας - μόνο δύο κολλητοί φίλοι που συνειδητοποίησαν ότι έφτασε η ώρα κρατήσουν μικρές αποστάσεις και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ζήσει όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένα και ολοκληρωμένα», έγραφαν στην κοινή τους ανακοίνωση τον Απρίλιο του 2018, ο Channing και η Jenna, η οποία και αφαίρεσε το επίθετο Tatum αμέσως μετά το διαζύγιο.

Jenna και Channing γνωρίστηκαν το 2006, παντρεύτηκαν το 2009, χώρισαν το 2018 και υπάρχουν ακόμα μερικές οικονομικές υποθέσεις ανοιχτές σε ό,τι αφορά τον χωρισμό τους. Η Dewan είχε παραδεχτεί πως η δυναμική που είχε διαμορφωθεί στον γάμο της δεν εξυπηρετούσε ούτε την ίδια αλλά ούτε και την κόρη της.