Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Βενετία και μας έδειξε τις δύο μεγάλες αδυναμίες της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Βενετία και μας έδειξε τις δύο μεγάλες αδυναμίες της

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ταξίδεψαν στην Ιταλία και απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές μόνο για δύο. Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη Βενετία και τα κομψά looks της παρουσιάστριας. 

Μια απόδραση μόνο για δύο πραγματοποίησαν πριν λίγα 24ωρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Το ζευγάρι άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και θέλησε να αποφορτιστεί μακριά από την πρωτεύουσα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει Dolce Vita στη Βενετία

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας βρίσκονται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην ειδυλλιακή Βενετία, όπου ζουν τον έρωτά τους και απολαμβάνουν τρυφερές στιγμές στα hot spots της διάσημης πόλης.

https://www.instagram.com/p/CzCKY3QLx0-/

Χαμογελαστή και απόλυτα κομψή μέσα στο total black look της, η 36χρονη έδειχνε να απολαμβάνει τη βραδινή βόλτα με γόνδολα στο Μεγάλο Κανάλι. Για τη νυχτερινή της έξοδο η παρουσιάστρια επέλεξε μαύρο σακάκι, μαύρο κολάν, μαύρες ψηλές μπότες και crossbody τσάντα.

«Venice by night», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην ανάρτησή της.

Μπορεί αυτή τη φορά η παρουσιάστρια να μην δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της ωστόσο τον έκανε tag σε μερικά από τα ωραιότερα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

stathokostopoulos1.jpg

Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Οι υπέροχες φωτογραφίες από το ταξίδι τους

Το ζευγάρι αγαπά τα ταξίδια σε συνδυασμό με το καλό φαγητό και έχει επισκεφθεί μερικά από τα πιο φημισμένα εστιατόρια εντός και εκτός συνόρων.

Για εκείνα που την κέρδισαν στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αναφέρει στην Ελένη Μενεγάκη: «Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα.Αγαπάει την οικογένεια. Ό,τι έλεγε το εννοούσε. Μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το πρώτο διάστημα μιλήσαμε για πάρα πολλά. Με έκανε να του ανοιχτώ και να μην έχω κανένα μυστικό. Μου έδωσε την ευκαιρία να με ακούσει».

Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος δείπνησαν σε ένα από τα πιο διάσημα στέκια της Βενετίας, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται τα πιάτα τους σε Instagram-story.

Όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες το ζευγάρι δοκίμασε ζυμαρικά με τρούφα, καρπάτσιο και το περίφημο Vanilla Meringue Cake.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για τον γιο της και ένα νέο της post με νυφικό προκαλεί απορίες

Νωρίτερα η παρουσιάστρια έκανε βόλτα στην ηλιόλουστη πόλη και πόζαρε με απαράμιλλο στυλ στα γραφικά γεφυράκια της Βενετίας.

https://www.instagram.com/p/CzDo79-o2w6/

«Καλημέρα, μια φωτογράφηση τη λες ότι έγινε», έγραψε η 36χρονη στην ανάρτησή της και δέχθηκε γλυκά σχόλια από τους fans.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της παρουσιάστριας και του συζύγου της στη Βενετία.

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou