Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει βρει μια ακόμη αδερφή στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Σταθοκωστοπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει βρει μια ακόμη αδερφή στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Σταθοκωστοπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η κουνιάδα της έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση. Τα κομψά looks στη βάπτιση του Σταθοκωστόπουλου junior και η σχέση της επιχειρηματία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία πριν λίγες ημέρες βάπτισε τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτα με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας διοργάνωσαν τη βάπτιση του μικρού Βλάσση δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με την κουνιάδα της- Τα εντυπωσιακά looks

Πριν λίγα 24ωρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών από την ημέρα της βάπτισης του γιου της.

Ανάμεσα στις υπέροχες φωτογραφίες από το πάρτι ξεχώρισε το στιγμιότυπο στο οποίο η παρουσιάστρια ποζάρει αγκαλιά με την κουνιάδα της, Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου που είναι νονά του μικρού Βλάσση και την επιχειρηματία Σούλα Λιάκου (και δεύτερη νονά του νεοφώτιστου).

1694772692347-367264022-spyropoulou12.jpg

Η Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου επέλεξε ένα υπέροχο σιέλ φόρεμα για το μυστήριο της βάπτισης ωστόσο λίγο αργότερα άλλαξε outfit και εμφανίστηκε με ένα mini φόρεμα από παγιέτες με πουά λεπτομέρειες και cut outs. Το look ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα embellished ψηλοτάκουνα πέδιλά της.

Οι γονείς του επιχειρηματία (Βλάσσης και Ειρήνη) έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: τον Μιχάλη, τον Βασίλη, την Αλεξάνδρα και την Αφροδίτη οι οποίοι ασχολούνται ενεργά με τις δραστηριότητες του ομίλου.

https://www.instagram.com/p/CxJCIpMoCGu/

Η ευτυχής μαμά, φόρεσε μια χρυσή halterneck δημιουργία της Celia Kritharioti με έντονο σκίσιμο και ασημένιες λεπτομέρειες. Στην εκκλησία η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα υπέροχο λευκό, δαντελένιο φόρεμα και ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα.

SPYROPOULOU13.jpg
6723921

«Έτοιμη για Survivor», έγραψαν στη Σπυροπούλου που είναι πιο fit από ποτέ 6 μήνες μετά τη γέννα

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε νυχτερινή έξοδο με τον σύζυγό της.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου

Η γνωστή επιχειρηματίας και αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου έχει διαγράψει τη δική της πορεία στο επιχειρείν και διατηρεί στενή φιλία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την οποία είναι και κουμπάρες αφού η πρώτη έχει βαπτίσει τον γιο της παρουσιάστριας.

Οι δύο γυναίκες πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις και ποζάρουν αγκαλιασμένες στον φωτογραφικό φακό.

Η Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου αλλά και η αδερφή της, Αφροφίτη διατηρούν άψογες σχέσεις με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στο παρελθόν ο Τύπος είχε ασχοληθεί έντονα για την επιρροή της πρώτης στις σχέσεις του αδερφού της, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ανάμειξη των δύο γυναικών στις αποφάσεις του επιχειρηματία για την προσωπική του ζωή.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou