Η Τάνια Τρύπη είχε πρεμιέρα & η Τζένη Καζάκου μαζί με τον Κωνσταντίνο Καζάκο έδειξαν τη στήριξή τους

Η Τάνια Τρύπη είχε πρεμιέρα & η Τζένη Καζάκου μαζί με τον Κωνσταντίνο Καζάκο έδειξαν τη στήριξή τους

Μπορεί η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος να έχουν χωρίσει, ωστόσο, στηρίζουν έμπρακτα ο ένας τον άλλον, όπως κάνει και η κόρη τους Τζένη Καζάκου.

Πρεμιέρα είχε η παράσταση «Μη σου τύχει» εχθές 31 Οκτωβρίου 2023 στο θέατρο Αθηνών και δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί, για να δουν επί σκηνής τους Αιμίλιο Χειλάκη, Χριστόδουλο Στυλιανού, Τάνια Τρύπη, Ελένη Καρακάση, Ευγενία Ξυγκόρου και Νίνα Φώσκολου.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το παρών ήταν η Δήμητρα Σιγάλα, η Νίκη Παλληκαράκη, η Ειρήνη Κολιδά, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Ευγενία Δημητρακοπούλου.

Έκλεψαν τις εντυπώσεις Κωνσταντίνος Καζάκος και Τζένη Καζάκου

Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψε η Τζένη Καζάκου, η οποία βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τη μητέρα της Τάνια Τρύπη, μαζί με τον πατέρα της Κωνσταντίνο Καζάκο. Αν και το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, διατηρούν άψογες σχέσεις και συμβουλεύουν μαζί την κόρη τους, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών».

kazakos-kori.jpg

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε δηλώσει παλαιότερα για την κόρη του Τζένη, «δεν φοβήθηκα όταν η κόρη μου, μου είπε πως θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Δεν θα την απέτρεπα από το να γίνει ηθοποιός λόγω αυτών που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Είναι πολύ στέρεο παιδί και τσαμπουκαλού».

https://www.instagram.com/p/CU8NniXIY6T/

Τζένη Καζάκου: «Αυστηρός κριτής είναι ο μπαμπάς μου»

Η Τζένη Κατζάκου έχει εξαιρετική σχέση με τους γονείς της, γεγονός που φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram, καθώς πολλές φορές αναρτά φωτογραφίες μαζί τους.

https://www.instagram.com/p/CCvLVAkprch/

Μιλώντας για τους γονείς της, η Τζένη Καζάκου είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη «Όταν έρθει μία πρόταση για casting τούς ρωτάω αν γνωρίζουν τον σκηνοθέτη, αν ξέρουν πώς είναι ο επαγγελματίας και τι αισθητική έχει. Αυστηρός κριτής είναι ο μπαμπάς μου. Ξεκινάει από τα κακά και μετά λέει τα καλά».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The 2Night Show και τον Γρήγορη Αρναούτογλου τον Ιούνιο του 2023, η εγγονή του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη είχε πει για το «βαρύ» όνομα της οικογένειάς της «Είναι 50-50. Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας. Όμως από ‘κει και πέρα, επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος. Οπότε είμαι και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν συμφέρω ούτε στον παραγωγό, ούτε στον σκηνοθέτη, γιατί το επίπεδο της δουλειάς πέφτει.

https://www.instagram.com/p/B6iNtn6FNFS/

Οπότε στο αποτέλεσμα είναι καθαρά στο χέρι μου εάν μπορώ ή δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ βιωματικό επάγγελμα, δεν είναι θεωρητικό. Αν δεν σηκωθείς επάνω να το κάνεις, δε μπορείς να εξελιχθείς».

Στην ίδια συνέντευξη, μιλώντας για τη μητέρα της είχε δηλώσει «Μου έχει εμπιστοσύνη. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να μου πει κάτι, απλά με κοιτάει και κάπως συνεννοούμαστε με τα μάτια. Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου. Μου απέδειξε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν χρειάζεται να κάνουμε πίσω την καριέρα για την οικογένεια, ούτε την οικογένεια για την καριέρα».