Με ένα χιουμοριστικό video ο Ίαν Στρατής έδειξε την πιο αληθινή πλευρά ενός σύγχρονου μπαμπά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με ένα χιουμοριστικό video ο Ίαν Στρατής έδειξε την πιο αληθινή πλευρά ενός σύγχρονου μπαμπά

O Ίαν Στρατής μοιράστηκε τον αληθινό τρόπο ομιλίας των αντρών με τον πιο fun τρόπο. Η αναφορά στην μικρή Ολίβια και το νέο επαγγελματικό βήμα.

Ολοκληρωτικά έχει αλλάξει η ζωή του Ίαν Στρατή τους τελευταίους 11 μήνες αφού είναι πλέον ένας ευτυχισμένος μπαμπάς. Ο τραγουδιστής και η Μαίρη Συνατσάκη έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 5 Δεκεμβρίου 2022 και έκτοτε απολαμβάνουν τη νέα καθημερινότητα με την κορούλα τους.

Mπορεί ο τραγουδιστής να μη δημοσιεύει τόσο συχνά βίντεο και φωτογραφίες με τη μικρή Ολίβια όσο η σύντροφός του ωστόσο πριν λίγα 24ωρα έκανε μια αναφορά σε εκείνη μέσα από το νέο του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το χιουμοριστικό video του Ίαν Στρατή και η αναφορά στην κόρη του

Πριν από λίγες ώρες ο Ίαν Στρατής φόρεσε ένα λευκό t-shirt και έφτιαξε ένα πολύ αυθόρμητο και fun βίντεο μέσα από το σπίτι του στο οποίο περιγράφει πόσο αλλάζει η χροιά της φωνής μας ανάλογα με το που απευθυνόμαστε.

https://www.instagram.com/reel/CzGS9PAK1Wl/

Ο τραγουδιστής σατιρίζει με απόλυτη επιτυχία το πώς μιλάμε στους γονείς, στο παιδί, στους φίλους ή στον σύντροφό μας, με highlight το πώς μιλά στην 10 μηνών Ολίβια.

«Νε, τι;», έγραψε ο 31χρονος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Στο απολαυστικό βίντεο του Ίαν Στρατή μάθαμε τη μικρή «θυσία» που έκανε για την κόρη του Ολίβια

Για την ώρα η Μαίρη Συνατσάκη δεν έχει σχολιάσει το post του αγαπημένου της όμως οι fans του τραγουδιστή γέλασαν και ταυτίστηκαν μαζί του, αφήνοντας κολακευτικά σχόλια.

Screenshot-2023-11-02-124422.png

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Ίαν Στρατή

Ο Ίαν Στρατής ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει ενταχθεί σε νέα ροκ μπάντα και σε λίγες ώρες θα κυκλοφορήσει μαζί τους νέο κομμάτι, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα.

https://www.instagram.com/p/CzEA4EcKAW6/

«Παιδιά! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί αυτή τη Παρασκευή θα βγει το καινούργιο μας κομμάτι με τη νέα μου μπάντα @ayfelmusic Can’t fucking wait!», έγραψε ο Ίαν Στρατής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίασε την ανάρτηση του τραγουδιστή και έδειξε τη στήριξή του, αφήνοντας 3 emojis σε σχήμα φωτιάς.

Screenshot-2023-11-02-112251.png

Το 2016 ο 31χρονος είχε κατακτήσει τη 2η θέση στο Ελληνικό X-Factor και διέγραψε τη δική του πορεία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

https://www.instagram.com/p/Cy8xNHnI1HH/

Πηγή κεντρικής: mairiboo